Τα 4 ζώδια που λόγω χαρακτήρα είναι πολύ δύσκολο να αγαπήσεις

Τα 4 ζώδια που λόγω χαρακτήρα είναι πολύ δύσκολο να αγαπήσεις

Ποια είναι τα ζώδια που είναι δύσκολο να αγαπήσεις

 

Και να θέλεις να τα αγαπήσεις, εκείνα με την στάση τους σε εμποδίζουν

Τα 4 ζώδια που λόγω χαρακτήρα είναι πολύ δύσκολο να αγαπήσεις

Στην αρχή «τυφλώνεσαι». Νομίζεις πως έχεις βρει το άλλο σου μισό και «πέφτεις» με τα μούτρα. Όμως, μόλις περάσει λίγος καιρός, δεν αργείς να καταλάβεις το πόσο λάθος έκανες και ότι κακώς ενθουσιάστηκες. Το βάζεις στα πόδια και πας για άλλα. Γιατί πολύ απλά είδες έναν χαρακτήρα που το μόνο που έκανε ήταν να σε απογοητεύει και να σε ξενερώνει με την στάση του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν μπλέξεις με Παρθένο θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να «μπεις και σε κουτάκια». Αν δεν είσαι άνθρωπος του προγράμματος, θα έχεις μεγάλο πρόβλημα. Ναι, μπορεί να σου άρεσε, να ερωτεύτηκες, να ένιωσες μια ακαταμάχητη έλξη, αλλά αυτό θα είναι μόνο για λίγες… μέρες. Έτσι και τον/την γνωρίσεις καλύτερα και δεις από κοντά το πόσο ψυχαναγκαστικός/η είναι και το πόσο κολλημένος/η με το πρόγραμμα, την τάξη και την ακρίβεια, θα θελήσεις να πεις ένα «άντε στο καλό κουκλάκι μου και μην μας γράφεις».

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης στην αρχή είναι ενδιαφέρων τύπος. Είναι περιπετειώδης, του αρέσουν τα ταξίδια, έχει εμπειρίες και είναι και καλός στο φλερτ του. Καλά όλα αυτά, αλλά μέχρι ένα σημείο. Όταν θα αρχίσει να σε τρέχει παντού, να μην βάζει πωπουδάκι κάτω και να θέλει συνεχόμενα να είναι στην «κίνηση», θα αγανακτήσεις. Πραγματικά δεν έχουν τον Θεό τους, δεν μπορούν να μείνουν σε ένα μέρος ή στο σπίτι. Άσε που τους πιάνουν οι κρίσεις τους περί ελευθερίας και ανεξαρτησίας κτλ. Και κάπου εκεί είναι που εσύ φεύγεις και ακόμα… φεύγεις γιατί δεν αντέχεται όλη αυτή η συμπεριφορά.

  Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Τραγικό ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου για 4 ζώδια

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο φιλικό και πρόσχαρο. Στην αρχή, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να είστε φίλοι και μετά να γίνετε εραστές. Γενικά, είναι ανεξάρτητος και δεν ανοίγεται εύκολα στους άλλους γιατί φοβάται την προδοσία και την εγκατάλειψη. Και επειδή συνήθως ότι φοβάσαι το παθαίνεις, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να του έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Επειδή λοιπόν την «πάτησε» μια, θα κάνει τα πάντα για να μην την ξαναπατήσει. Θα είναι στρείδι στην σχέση σας, δεν θα ανοιχτεί όσο πρέπει και πάντα θα κρατά τόσες αποστάσεις όσες χρειάζεται, ώστε αν χωρίσετε να μην πέσει και στα πατώματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Who’s the boss; Ο Αιγόκερως. Αυτό θα στο κάνει σαφές από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας. Ποιος θα έχει το πάνω χέρι; Πάντως όχι εσύ. Εσύ θα είσαι «υφιστάμενος» στην όλη υπόθεση. Είναι υπερβολικά πρακτικό μυαλό και δεν λειτουργεί ποτέ με την καρδιά του. Δεν θα παρασυρθεί από συναισθηματισμούς και υπερβολικούς ρομαντισμούς. Πιο πιθανό είναι δει την σχέση σας σαν… «επιχείρηση» που τη διοικεί, παρά ως κάτι άλλο. Θα ζυγίζει πάντα τα υπέρ και τα κατά και θα αποφασίζει με βάση τη λογική. Πώς σου φαίνεται όλο αυτό; Για πόσο θα το αντέξεις νομίζεις;

 

https://www.astrology.gr/

healingeffect

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *