Αυτά είναι τα τρία πιο ξινά ζώδια

είναι οι ice queens του ζωδιακού

Υπάρχουν άνθρωποι που σου ζεσταίνουν την καρδιά, είτε με μια τους κουβέντα, είτε με μια τους ματιά.

Τα ζώδια που ακολουθούν σίγουρα δεν εντάσσονται σε αυτές τις κατηγορίες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αντιθέτως είναι οι ice queens του ζωδιακού. Εκείνες που με την ξινίλα τους ανατριχιάζεις και σε βάζουν σε απόσταση χιλιομέτρου με το παγωμένο τους βλέμμα.

Αν είσαι μια από τις βασίλισσες του Πάγου μπράβο, αν είσαι πάλι αυτός που δέχεται την επίθεση ξινίλας, κουράγιο.

Λέων

Έχει καρδιά από πέτρα. Μπορεί να είναι ζώδιο της φωτιάς, αλλά όταν παθαίνει έξαρση αυταρέσκειας, ή δεν συμπληρώνεις τα standarts του κοινωνικού του status, του περνάς από αδιάφορος μέχρι και παρείσακτος.

Δεν πρόκειται να δώσει κάποιο ζεστό βλέμμα εύκολα ή κάποιο δείγμα συμπόνιας σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μέρος με κόσμο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα κοιτάξει να μιλήσει με τους cool και αν εσύ πεις κάτι που “τσαλακώνει” την περίσταση, θα σου δώσει ένα βλέμμα απορίας, από εκείνα που θα ζήλευε και η Regina George από το Mean Girls.

Υδροχόος

Βαθιά χωμένος στο σύμπαν του, αν δεν τον καταλάβεις εσύ, εκείνος δεν πρόκειται να κάνει καμία προσπάθεια. Πρέπει να μάθεις να ζεις στο παγωμένο βασίλειο που έχτισε με τα χέρια του, πετραδάκι – πετραδάκι όπως η Elsa στο Frozen.

Μάθε τι βγάζει εκτός ορίων κάθε ζώδιο … και έχε το νού σου !!

H συμπεριφορά του δεν είναι άσχημη, ή επικριτική, αλλά σίγουρα παγωμένη και αποστασιωποιημένη. Δεν φοβάται να σου πει όχι, ή αυτό που είπες ήταν άκυρο. Του αρέσουν τα λεκτικά ¨τάκλιν¨.

  Χρόνια πολλά για την γιορτή σου!

Αν πέσεις και φας τα μούτρα σου, δεν θα πει τίποτα πέραν από ένα άψυχο “α, έπεσες;”.

Παρθένος

Έκανες το λάθος να της πεις όχι. Δεν της έκανες το χατήρι. Τώρα είσαι έτοιμος να δεχθείς τον ψυχρό θυμό της. Δεν θα κάνει πολλές πομπώδεις κινήσεις, ή μεγάλες εκρήξεις.

Θα φροντίσει με ένα βλέμμα να σε πάει δύο χιλιόμετρα μακριά της, δυστυχώς επειδή τα έχει τόσο τακτοποιημένα στο κεφάλι της, το post it που γράφει ότι βρίσκεσαι στη μαύρη λίστα δεν θα χαθεί ποτέ.

Πάντα έχει ένα λεμόνι στην τσέπη της για να σου πετάξει μαζί με μια φαρμακερή της ατάκα. Υπομονή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *