11 σημάδια ότι ένας άντρας είναι πραγματικά ο «ένας» για μια γυναίκα

11 σημάδια ότι ένας άντρας είναι πραγματικά ο «ένας» για μια γυναίκα

Ποια είναι τα  σημάδια ότι ένας άντρας είναι πραγματικά ο «ένας» για μια γυναίκα

 

Σε έναν κόσμο γεμάτο ανθρώπους δεν είναι εύκολο να βρούμε έναν άνθρωπο που ικανοποιεί τις ανάγκες της καρδιάς μας και της ψυχής μας.

Αλλά όταν τελικά τον βρούμε, το αίσθημα της ευτυχίας είναι ασύγκριτο. Μερικές φορές, η αναζήτηση μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Μερικές φορές, συμβαίνει κάτι και η σχέση τελειώνει. Οπότε, ποια είναι η συνταγή για μια τέλεια σχέση; Πως ξέρουμε, ότι ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνουμε είναι ο σωστός, ο “ένας;”

 

Δείτε παρακάτω 11 σημάδια, ότι ο άντρας με τον οποίο βγαίνετε είναι πραγματικά ο “ένας.”

1. Καυχιέται για εσάς και λέει σε όλους για τα επιτεύγματά σας. 

Αν πάρετε προαγωγή στην δουλειά ή απλά κερδίσετε δωρεάν εισιτήρια για μια συναυλία, δεν μπορεί να αντισταθεί στο να το πει σε όλους ακόμα και πολύ πριν εσείς οι ίδιες σκεφτείτε να το αναφέρετε. Και αυτό επειδή για εκείνον είναι πολύ σημαντικό.

2. Ακόμα και αν είστε πολλά χρόνια μαζί κάνει ακόμα ιπποτικές κινήσεις για εσάς. Όπως το να σας κουβαλήσει μέχρι πόρτα του σπιτιού αν έχουν πονέσει τα πόδια σας από τα τακούνια.

3. Δεν προσπαθεί να σας αλλάξει. Ξέρει τα ελαττώματά σας: είστε πιο ακατάστατη από αυτόν, θέλετε να έχετε πάντα μια γάτα για κατοικίδιο και δεν τα καταφέρνετε πολύ καλά με την μαγειρική, αλλά όλα αυτά δεν τον ενοχλούν καθόλου.

4. Του λείπετε. Δεν είναι απλά μια γλυκιά κουβέντα που λέει. Είναι η πραγματικότητα όταν έχετε να δείτε ο ένας τον άλλον κάμποσο καιρό.

  ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ GIF

5. Μπορείτε να κλάψετε μπροστά του χωρίς να ντρέπεστε. Ξέρει πότε χρειάζεστε φροντίδα και είναι στο πλευρό σας για να σας στηρίξει και να σας συμβουλέψει.

6. Όταν οι φίλες σας παραπονιούνται για τους συντρόφους τους, αισθάνεστε κάπως ήρεμη γιατί δεν έχετε και πολλά να πείτε. Δεν θέλετε να το πάρετε πάνω σας, αλλά δεν έχετε να αντιμετωπίσετε ανόητες καταστάσεις πολύ απλά επειδή ο σύντροφός σας είναι τέλειος!

7. Είναι δεμένος με την οικογένειά σας και κάνει ό,τι μπορεί για να τα πηγαίνετε και εσείς καλά με την δική του. Θα τηλεφωνήσει στον μπαμπά σας ή στην γιαγιά σας χωρίς δισταγμό και φαίνεται απόλυτα λογικό να πας στο πάρτι γενεθλίων του αδερφού του ακόμα και αν ο σύντροφος σου δεν εκεί.

 

11 σημάδια ότι ένας άντρας είναι πραγματικά ο «ένας» για μια γυναίκα

8. Οι φίλοι σου είναι και δικοί του φίλοι. Και νοιάζεται για εκείνους. Αν κάποιος από τους φίλους σου περνάει μια άσχημη μέρα σου λέει να πας από το σπίτι του να του συμπαρασταθείς.

9. Είναι άνετος με το γεγονός, ότι μερικές φορές είσαι θυμωμένη. Καταλαβαίνει ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και δεν μπορούμε να είμαστε πάντα χαρούμενοι. Το μόνο που τον ενοχλεί είναι ότι είσαι αναστατωμένη και δεν θέλει σε στεναχωρεί τίποτα.

10. Σου λέει ότι είσαι όμορφη σε ανυποψίαστες στιγμές. Και είναι την μέρα που δεν έφτιαξες τα μαλλιά σου ή δεν βάφτηκες.

11. Μπορείτε να κάνετε μαζί πράγματα χωρίς να μαλώνετε όλη την ώρα. Για παράδειγμα, το να πάτε μαζί ένα ταξίδι δεν μετατρέπεται σε καταστροφή από την στιγμή που θα αρχίσετε να φτιάχνετε βαλίτσες.

  Κάρτες Αγάπης Love Cards .. giortazo.gr

Να θυμάστε, όμως, ότι κάθε σχέση είναι αμφίδρομη. Δεν πρέπει μόνο να περιμένετε όμορφα πράγματα και ιπποτικές πράξεις από τον σύντροφό σας. Πρέπει να τον στηρίζετε και εσείς με τον ίδιο τρόπο.

 

Goodhousekeeping

mymind

Αφήστε μια απάντηση