Αυτά τα 5 ζώδια δεν ξέρουν να λένε ψέματα

ζώδια δεν ξέρουν να λένε ψέματα

Αυτά τα 5 ζώδια δεν ξέρουν να λένε ψέματα

 

Είναι κάποιοι που έχουν μεγάλη ευκολία στο ψέμα. Συχνά δε, το λένε κι από συνήθεια. Είναι μάλιστα τόσο πετυχημένα που αμέσως γίνονται πιστευτά. Σίγουρα τα παρακάτω 5 ζώδια δεν βρίσκονται ανάμεσά τους. Δεν έχουν το ταλένο να λένε ψέματα και μόλις το επιχειρήσουν, πιάνονται αμέσως στα πράσα! Ποια είναι τα ζώδια που όταν λένε ψέματα, μπορείς να τα καταλάβεις αμέσως;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει το αντίθετο πρόβλημα από τον Αιγόκερω. Απαντάει πολύ γρήγορα σε ό,τι τον ρωτήσουν και δεν αφιερώνει καθόλου χρόνο για να σκεφτεί αυτά που πρόκειται να πει. Οπότε, δείχνει προς τα έξω μπερδεμένος ή σα να λέει μια σκληρή αλήθεια. Δεν φημίζεται για τον έλεγχο των παρορμήσεών του, οπότε αν αισθανθεί την ανάγκη να πει κάτι ειλικρινά, ακόμα κι αν η αλήθεια πρόκειται να του προκαλέσει πρόβλημα, θα είναι δύσκολο γι’ αυτόν να σταματήσει και να σκεφτεί τι λέει.

Όταν και αν πει ψέματα, σίγουρα δεν τα έχει σκεφτεί διεξοδικά. Άρα δεν έχει νόημα να το κάνει. Θα αποκαλυφθεί στη στιγμή!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως μισεί να λέει ψέματα. Και όταν υποχρεωθεί να το κάνει, το πρόγραμμά του γίνεται άνω κάτω. Πρώτον, πρέπει να αποφασίσει να πει ψέματα, κάτι που δημιουργεί πολλά πίσω-μπρος μέσα στο κεφάλι του. Δεύτερον, πρέπει να καταλήξει σε κάτι που θα είναι τουλάχιστον πιστευτό και αυτή η διαδικασία επίσης τον ζορίζει αφάνταστα. Έτσι, από τη στιγμή που θα ξεστομίσει το μικρό ή μεγάλο ψεματάκι, έχει γίνει αμέσως αντιληπτός απ’ όλους όσους είναι μπροστά.

 

Αυτά τα 5 ζώδια δεν ξέρουν να λένε ψέματα

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες νιώθουν απαίσια όταν λένε ψέματα και τα συναισθήματά τους αντανακλώνται στον πρόσωπό τους. Είναι πολύ εκφραστικό ζώδιο και αυτό είναι προτέρημα όταν εκφράζεται με ειλικρίνεια. Αλλά η εκφραστικότητά του είναι μεγάλο μειονέκτημα όταν προσπαθήσει να ξεστομίσει ένα ψέμα. Μπορεί να διηγείται μια ιστορία και οι εκφράσεις του προσώπου του να λένε μια άλλη, εντελώς διαφορετική που έρχεται σε αντίφαση με τα λεγόμενά του.

  Ποιο ελληνικό νησί ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Επιπλέον, το ψέμα έχει μια σημασία και ένα βάρος για τον Ιχθύ έως ότου έρθει η κάθαρση μέσα του. Μετά, θα πει την αλήθεια ούτως ή άλλως.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ίσως να πιστεύετε ότι ο Παρθένος, θα μπορούσε να είναι πολύ καλός στα ψέματα, επειδή είναι ο τύπος που θα σκεφτεί πριν μιλήσει, θα κάνει την απαραίτητη έρευνα και πιθανόν να δοκιμάσει να πιστέψει κι ο ίδιος αυτά που λέει. Αυτό όμως που τον κάνει κακό ψεύτη είναι ο τόνος της φωνής του, που όταν ψεύδεται θα είναι ή μονότονος ή πραγματικά ασταθής. Θα προσπαθήσει να ελέγξει το ψέμα πριν το ξεστομίσει, όμως ή θα το παρακάνει με τον έλεγχο ή θα τον χάσει τελείως!

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ένα πολύ ευθύ ζώδιο και νιώθει άνετα όταν λέει την αλήθεια. Έτσι, όταν αποπειραθεί να πει ψέματα, νιώθει μια παράξενη πίεση εσωτερικά, άρα ότι πει θα του βγει πολύ ψεύτικο. Επιπλέον, αν το άτομο με το οποίο συνομιλεί του κάνει ανιχνευτικές ερωτήσεις, «θα τα παίξει» εντελώς και δεν θα μπορέσει να υποστηρίξει ούτε το ψέμα του ούτε βέβαια τις λεπτομέρειες που το συνοδεύουν.

Αν προσπαθήσει να καλύψει τα λεγόμενά του, με ένα άλλο ψέμα και μετά με ένα άλλο, θα χειροτερέψει τόσο η κατάσταση, που κάποια στιγμή θα ψάχνει να κρυφτεί για να αποφύγει το ρεζίλεμα.

 

astrology

Αφήστε μια απάντηση