Οι μάχες αυτών των ζωδιακών ζευγαριών θα μείνουν στην ιστορία

Οι μάχες αυτών των ζωδιακών ζευγαριών θα μείνουν στην ιστορία

Οι μάχες αυτών των ζωδιακών ζευγαριών

Προφανώς και κανένα ζώδιο δεν ταιριάζει με όλα τα υπόλοιπα.

Μπορεί να τα πάει καλά με τα περισσότερα, όμως σίγουρα υπάρχει ένα που το βγάζει εκτός εαυτού. Το κάνει έξαλλο και ο καβγάς είναι αναπόφευκτος.

Και αν τσακωθεί τελικά με αυτό το ζώδιο, η «μάχη» θα πρέπει να γραφτεί στα κατάστιχα της ιστορίας!

 

Οι μάχες αυτών των ζωδιακών ζευγαριών θα μείνουν στην ιστορία

ΚΡΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Μπορεί ο Ζυγός να μην τσακώνεται, αλλά… τσακώνεται ο Κριός! Ναι, ο Κριός και μαλώνει και μάλιστα με τον Ζυγό κάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους καβγάδες. Είναι δυο άτομα εντελώς… αντίθετα και με διαφορετική κοσμοθεωρία και νοοτροπία. Ο Κριός είναι ευθύς και ειλικρινής, ενώ ο Ζυγός διπλωμάτης και αναποφάσιστος. Αυτοί οι δυο «βγάζουν μαχαίρια» και τρώγονται εύκολα σαν το σκύλο με τη γάτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ– ΛΕΩΝ

Εδώ μιλάμε για μια τεράστια σύγκρουση εγωισμού, ξεροκεφαλιάς και ανένδοτου χαρακτήρα. Ο μεταξύ τους καβγάς δεν θα τελειώσει ποτέ, γιατί πολύ απλά κανένας από τους δυο δεν θα κάνει το παραμικρό βήμα πίσω και επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Θα είναι μια… αιώνια μάχη με ανταλλαγή κατηγοριών και μπορεί και να… ξεφύγει σε σωματική επαφή!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ– ΙΧΘΥΣ

Το πόσες φορές θέλει ο Δίδυμος να χαστουκίσει έναν Ιχθύ δεν μπορούμε να σου το περιγράψουμε. Τον εκνευρίζουν όλα πάνω του. Το ύφος του, το πόσο αργός είναι, η μυστικοπάθεια με την οποία κινείται. Ο Δίδυμος είναι εκ διαμέτρου αντίθετος από τον Ιχθύ και μαζί του μπορεί να τσακώνεται για ώρες και για διάφορους λόγους. Ο Ιχθύς από την άλλη έχει τον τρόπο του, με το ύφος του και τα λόγια του να τον κάνει… «τούρμπο» και ο καβγάς δεν σταματά γρήγορα, αλλά να συνεχίζεται.

  Τα ζώδια που χρειάζονται τον έλεγχο από το ταίρι τους

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ– ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άλλο ένα ζώδιο που δεν σου πάει το μυαλό ότι μπορεί να τσακωθεί άσχημα… Εντάξει, για τον Αιγόκερω έχεις ήδη ακούσει πολλά και ξέρεις μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει. Ο Καρκίνος όμως είναι αυτό που λες: «και δεν του το είχα». Με τον Αιγόκερω διαφωνούν σε πολλά και δεν ταιριάζουν. Και αν τύχει να τσακωθούν, τότε θα δεις έναν τσακωμό από τους λίγους. Με πολλά «χτυπήματα» και φυσικά μάχη μέχρι… τελικής επικράτησης! Ποιανού; Ανάλογα με τις συνθήκες…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ– ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι συμβαίνει όταν δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι συναντώνται; Στην περίπτωση της Παρθένου και του Τοξότη, μπορεί εύκολα να γίνει μάχη. Η Παρθένος δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα τον χαλαρό και επιπόλαιο χαρακτήρα του Τοξότη και το γεγονός ότι είναι τόσο ανοργάνωτος, της τελευταίας στιγμής και φυσικά τόσο ανεύθυνος κάποιες φορές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τσακώνεται άσχημα μαζί του και από την άλλη ο Τοξότης, μην αντέχοντας την υστερία, την γκρίνια και την μιζέρια, ξεσπά κατά της Παρθένου με τον χειρότερο τρόπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ– ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι εύκολο να τα βάλει κανείς με έναν Υδροχόο, όσο κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα πιο ήρεμο και χαλαρό ζώδιο. Σε έναν καβγά, ο Υδροχόος βγάζει ένα πρόσωπο που δεν έχεις ξαναδεί. Και επειδή ο Σκορπιός δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δεν δέχεται κανένας να τον προκαλεί και να τον πολεμά, τότε φυσικά ξεσπά όχι απλά μάχη, αλλά ολοκληρωτικός πόλεμος. Είναι και οι δυο αγύριστα κεφάλια και δεν κάνουν πίσω με τίποτα! Και στο τέλος του τσακωμού, θα μείνει μόνο… ένας.

  Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *