Πέντε εύκολοι τρόποι για να χάσεις τρία κιλάκια

Πέντε εύκολοι τρόποι για να χάσεις τρία κιλάκια

Πέντε εύκολοι τρόποι για να χάσεις τρία κιλάκια

 

Από την

Θέλεις να χάσεις μόνο δύο-τρία κιλά –καλά, μπορεί να θες και παραπάνω, αλλά προς το παρόν θέλεις αυτά. Πολύ εύκολα! Χωρίς εξαντλητικές δίαιτες, χωρίς υπερβολές, χωρίς καν να το καταλάβεις. Πως;

Δες παρακάτω!

1. Κόψε τη ζάχαρη από τον καφέ σου

Κι όμως, θα δεις διαφορά! Εάν πίνεις τρεις καφέδες την ημέρα και βάζεις από τρεις κουταλιές ζάχαρη στον κάθε καφέ, τότε μάνι-μάνι παίρνεις 225 θερμίδες, έτσι, χωρίς να το καταλαβαίνεις! Κι αυτό γιατί κάθε κουταλιά ζάχαρη έχει περίπου 25 θερμίδες.

 

2. Κάνε το βραδινό σου λιτό

«Το πρωί τρώγε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος». Σοφή παροιμία! Το βραδινό σου λοιπόν προτίμησε να περιλαμβάνει σαλάτα, αλλά να είναι πιο λιτό σε μερίδα και σε φαγητό, από το μεσημεριανό.

 

Πέντε εύκολοι τρόποι για να χάσεις τρία κιλάκια

3. Στο ένα χέρι το.. φρούτο

Και στο άλλο χέρι επίσης ένα φρούτο. Εκεί που έχεις μια λιγούρα και υπό άλλες συνθήκες θα έτρωγες πατατάκια, πιάσε μια μπανάνα και –αυτομάτως- γλιτώνεις καμιά 500αριά θερμίδες.

 

4. Φάε πολύ καλό πρωινό

Το λένε οι διαιτολόγοι, το λέμε κι εμείς! Ένα «γερό» πρωινό σε «κρατάει» κατά τη διάρκεια της ημέρας και το συνιστούν όλοι. Επίσης, αν θέλεις να κάνεις μια… γουρουνιά, για παράδειγμα να φας σοκολάτα, καλύτερα να την φας το πρωί γιατί πολύ απλά, μέχρι το απόγευμα θα την έχεις κάψει! Δες εδώ πώς ξεπερνάς μια λιγούρα!

 

5. Πιες κρασί αντί για κοκτέιλ

Το λευκό κρασί, εκτός του ότι κάνει καλό στην υγεία, έχει λίγες θερμίδες. Αν λοιπόν, βγαίνεις μέρα παρά μέρα για ποτό ή δύο φορές την εβδομάδα, και μέχρι τώρα έπινες δύο κοκτέιλ, ενώ τώρα επιλέξεις ένα ποτήρι λευκό κρασί, θα δεις διαφορά. Κι αυτό γιατί ένα κοκτέιλ εύκολα φτάνει τις 500 θερμίδες (ζάχαρη, αλκοόλ, χυμοί, αναψυκτικά κτλ) ενώ ένα ποτήρι λευκό κρασί έχει μόνο 100 θερμίδες.

  Η καλύτερη δίαιτα για να χάσετε βάρος : 7 Κιλά σε 14 Ημέρες! Αξίζει να την Δοκιμάσετε!

 

y-olo

Αφήστε μια απάντηση