Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και αδυναμίες των ζωδίων

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και αδυναμίες των ζωδίων

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και αδυναμίες των ζωδίων

 

Κριός (21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου)

Πλεονεκτήματα: Ως Κριός, είστε αποφασισμένοι. Έχετε φυσικά κίνητρα, και κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας. Έχετε μια φυσική εμπιστοσύνη στο ευατό σας που προσελκύει τους άλλους, και είναι μεταδοτική.

Αδυναμίες: Ως Κριός, έχετε την τάση οι αποφάσεις σας να είναι βραχυπρόθεσμες. Μερικές φορές, είστε αρκετά αυθόρμητοι, και ενεργείτε με την παρόρμηση της στιγμής και όχι με τη λογική. Αυτό μπορεί να σας κάνει να λέτε ή να ενεργείτε με τρόπους που μετά το μετανιώνετε.

 

Ταύρος (20 Απριλίου έως 21 Μαΐου)

Πλεονεκτήματα: Ως Ταύρος, θα κάνετε τα πάντα για όσους αγαπάτε. Είστε παθιασμένοι, αφοσιωμένοι και αξιόπιστοι. Οι άνθρωποι έρχονται σε σας όποτε έχουν ανάγκη επειδή ξέρουν ότι μπορείτε να τους υποστηρίξετε σε ό,τι χρειάζονται.

Αδυναμίες: Ο Ταύρος, μερικές φορές δυσκολεύστε να συμβιβαστείτε. Μπορεί να είστε προσκολλημένοι σε ένα άτομο ή μια ιδέα και δύσκολα το ξεπερνάτε αυτό. Πολλές φορές είστε πεισματάρηδες όταν κάνετε λάθος.

 

Δίδυμοι (22 Μαΐου έως 21 Ιουνίου)

Πλεονεκτήματα: Ως Δίδυμος, αγαπάτε την αγάπη. Σας αρέσει να γνωρίζετε ότι κάποιος θέλει εσάς και μόνο εσάς. Είστε ένας ήπιος γίγαντας. Έχετε μια τεράστια, αγαπητή προσωπικότητα και θέλετε να δώσετε στοργή σε όσους το αξίζουν.

Αδυναμίες: Ως Δίδυμος, τείνετε να είστε πολύ αναποφάσιστοι. Ποτέ δεν μπορείτε να αποφασίσετε πλήρως. Κάτι που κάνει τους άλλους να σας βλέπουν ως ασυμβίβαστους. Αλλάζετε για το παραμικρό γνώμη και έτσι οι άλλοι δυσκολεύονται κάποιες φορές να σας πάρουν στα σοβαρά.

 

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και αδυναμίες των ζωδίων

Καρκίνος (22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)

Πλεονεκτήματα: Ως Καρκίνος, είστε δημιουργική ψυχή. Η καρδιά του Καρκίνου είναι από χρυσό. Έχετε ενσύναισθηση για τους γύρω σας. Έτσι όλοι σας εμπιστεύονται για οποιαδήποτε συμβουλή. Έχετε συναισθηματική έξυπναδα. Μπορείτε εύκολα να πείσετε τους άλλους να πιστέψουν οτιδήποτε έχετε να πείτε.

  Τα ζώδια που όλοι λατρεύουν να μισούν

Αδυναμίες: Ως Καρκίνος, μερικές φορές μπορείτε να είστε υπερβολικά συναισθηματικοί, πράγμα που σημαίνει ότι επιτρέπετε σε αυτά τα συναισθήματα να καταστρέψουν τη ζωή σας. Πολλές φορές μπορεί να είστε κάπως ανασφαλής με τον εαυτό σας. Η διάθεσή σας μπορεί να αλλάξει εντελώς σε από λεπτό σε λεπτό, οπότε είναι δύσκολο για τους άλλους να γνωρίζουν ακριβώς τι αισθάνεστε.

 

Λέων (23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου)

Πλεονεκτήματα: Ως Λέων, είστε γεννημένος φυσικός ηγέτης. Ο Λεων ξεχωρίζει και λάμπει πιο φωτεινά από τα υπόλοιπα ζώδια. Είστε γενναιόδωροι και έχετε μια μεγάλη καρδιά. Σας αρέσει να μοιράζεστε με όσους σας φροντίζουν πραγματικά.

Αδυναμίες: Ως Λέων, μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά σας ως αλαζονική από τους άλλους. Μερικές φορές μπορεί ακόμα φανείται εγωκεντρικοί. Πάντα εστιάζετε στις δικές σας ανάγκες αντί των άλλων. Θέλετε να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο, και έχετε πρόβλημα να είστε ευέλικτοι ή να προσαρμόζετε τη συμπεριφορά σας.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου)

Πλεονεκτήματα: Ως Παρθένος, είστε σκληρός εργάτης. Έχετε δουλέψει τόσο σκληρά για να αποκτήσετε ό,τι έχετε. Είστε λογικός. Χρησιμοποιείτε την πρακτικότητα σας προς όφελός σας, γι ‘αυτό η πραγματικότητά σας είναι ευθυγραμμισμένη με τα όνειρά σας. Και παρόλο που είστε συνετός και πρακτικός, μπορείτε να ονειρεύεστε ακόμα και τα πιο άπιαστα όνειρα και να τα επιτύχετε.

Αδυναμίες: Ως Παρθένος, είστε υπερβολικά επικριτικός με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Βρίσκετε τον εαυτό να κρίνει κάποιον για κάθε μικρό πράγμα που μπορεί να κάνει λάθος. Ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για εσάς πολύ συχνά. Και τείνετε να ξεχνάτε ότι το να ασχολείστε με το ό,τι λένε οι άλλοι για εσάς δεν θα σας ωφελήσει με κανέναν τρόπο.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου)

Πλεονεκτήματα: Ως ζυγός, είστε ο καλύτερος φίλος του καθενός. Οι άνθρωποι έλκονται από την ευγενική, ευχάριστη προσωπικότητά σας και από την ανακουφιστική, εντυπωσιακή σας φύση. Οι άνθρωποι σας βλέπουν ως ένα άτομο που κινείται με το ρεύμα. Και σας αρέσει να βρίσκεστε σε ομάδες και γύρω από πολλούς ανθρώπους ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να προσαρμόζεστε εύκολα σε σχεδόν κάθε είδους κατάσταση που μπορεί να βρεθείτε.

  Μήπως είναι το κάρμα σου;; - Με ποια ζώδια δένεις καρμικά;;

Αδυναμίες: Ως Ζυγός, μισείτε την αντιπαράθεση. Μισείτε να έχετε διαμάχες με τους άλλους για οτιδήποτε και δεν σας αρέσει καθόλου όταν κάποιος κάνει το ίδιο σε εσάς. Προσπαθείτε πάση θυσία να το αποφύγετε. Έτσι τείνετε να αποφεύγετε εντάσεις και τσακωμούς ή να τους συσσωρεύετε μέχρι το απροχώρητο. Πολλές φορές, προτιμάτε να ακολουθήσετε τις απόφαση των άλλων πάρα να πάρετε δικίες σας.

 

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και αδυναμίες των ζωδίων

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου)

Πλεονεκτήματα: Ως Σκορπιός, είστε ένας αληθινός φίλος. Όποιος είναι κοντά σας θα πει ότι είναι αλήθεια. Είσαι μοναδικός. Και άλλοι έρχονται σε εσάς όταν χρειάζονται συναισθηματική υποστήριξη.

Αδυναμίες: Ως Σκορπιός, δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε κατά περιόδους. Άλλοι δυσκολεύονται να εμπιστευτούν εσάς επειδή έχετε πάντα ένα εναλλακτικό κίνητρο. Είναι δύσκολο για σας να είστε ευχαριστημένοι για τους άλλους όταν τους ζηλεύετε κρυφά ταυτόχρονα.

 

Τοξότης (23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)

Πλεονεκτήματα: Ως Τοξότης, έχετε μια εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Μπορείτε εύκολα να διασκεδάσετε. Σας αρέσει να κάνετε άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους. Οι άλλοι το θαυμάζουν αυτό για εσάς. Είστε ένας εύχαριστος άνθρωπος που άλλοι θέλουν να είναι γύρω του.

Αδυναμίες: Ως Τοξότης, τείνετε να υπόσχεστε στους άλλους περισσότερα από ότι μπορείτε πραγματικά να κάνετε. Είστε οπαδός της μεθόδου ‘άμεση ικανοποίησης’ για σχεδόν όλα. Έτσι αγωνίζεστε να είστε υπομονετικοί. Για να είμαι ειλικρινής, η υπομονή απλά δεν είναι στο λεξιλόγιό σας.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου)

Πλεονεκτήματα: Ως Αιγόκερως, είστε αυτοκινούμενοι. Έχετε την πειθαρχία στο αίμα σας. Και έχετε προπονήσει τον εαυτό σας μέσω της ζωής. Είστε γνωστός ως υπεύθυνος άνθρωπος που πάντα κάνει το σωστό, ανεξάρτητα από τις δεδομένες συνθήκες. Οι άνθρωποι θαυμάζουν τα περισσότερα για εσάς.

  Ζώδια-Ευτυχία: Τι θέλουν τα ζώδια στη ζωή τους

Αδυναμίες: Ως Αιγόκερως, μπορεί να φανείστε πολλές φορές ως ξερόλες. Και παρόλο που ίσως νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα, ενεργώντας έτσι, οι άλλοι αποκτούν μια αρνητική εντύπωση για το ποιοι είστε πραγματικά.

 

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και αδυναμίες των ζωδίων

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου)

Πλεονεκτήματα: Ως Υδροχόος, δεν χρειάζεστε κανέναν. Είστε μια ανεξάρτητη ψυχή. Γεμίζετε με υπερηφάνεια για το γεγονός ότι είστε σε θέση να φροντίσετε τον εαυτό σας χωρίς τη βοήθεια οποιουδήποτε άλλου. Είστε δημιουργικοί και οι ιδέες σας είναι πρωτότυπες και εμπνευσμένες. Έχετε λαμπρές ιδέες που άλλοι πραγματικά σας επαινούν.

Αδυναμίες: Ως Υδροχόος, έχετε την τάση να ενεργείτε σαν να μην έχετε εσωτερικά συναισθήματα. Δυσκολεύεστε να δείξετε τυχόν σημάδια αδυναμίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ξεφεύγετε από την ανεξαρτησία σας, που είναι από τις πιο θαυμαστές ιδιότητες σας.

 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου)

Πλεονεκτήματα: Ως Ιχθείς, είσαι διαισθητικός. Ξέρεις τι αισθάνεσαι ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να αντιληφθείτε τα συναισθήματά σας ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειαστεί να σκάψετε πάρα πολύ βαθιά για να τα βρείτε. Είστε επίσης σε συντονισμό με τα συναισθήματα των άλλων γύρω σας.

Αδυναμίες: Ως Ιχθείς, τείνετε να παίζετε το θύμα και είστε καλοί σε αυτό. Σας είναι δύσκολο να εμπιστευτείτε όχι μόνο τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σας. Μερικές φορές παγιδεύεστε στο δικό σας κόσμο και είναι δύσκολο να κοιτάξετε την θετική πλευρά των πραγμάτων.

 

ΠΗΓΗ

igynaika

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *