Ιούλιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ιούλιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ιούλιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

 

Πώς θα εξελιχθεί ο Ιούλιος 2021 για το ζώδιο σου; Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

 

Κριός

Ο μήνας αυτός θα σας υποχρεώσει να αντιμετωπίσετε δυναμικά τις προσωπικές σας υποθέσεις και να κάνετε μερικές αναγκαίες συνθηκολογήσεις. Πληθαίνουν τα καθημερινά γεγονότα και δέχεστε πιέσεις από τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Παραβλέψτε την αψυχολόγητη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Υπερασπίστε την εργασία σας κόντρα στις αντιξοότητες και μην βιάζεστε να απογοητευτείτε για την οικονομική σας κατάσταση. Οι διακοπές σας βοηθούν να ψυχαγωγηθείτε, να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να οργανώσετε καλύτερα τις σκέψεις σας. Μην αποφεύγετε τις χρήσιμες αποφάσεις

 

Ταύρος

Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα, ανασυγκροτήστε τα προγράμματα σας και κυρίως καλλιεργήστε εναλλακτικές στην εκδοχή που ένα από αυτά αλλάξει ή ανατραπεί. Αξιοποιήστε την καλή σας τύχη τόσο αισθηματικά όσο και κοινωνικά. Καινούργια ενδιαφέροντα θα αναπτύξετε οι περισσότεροι και ενδιαφέρουσα κινητικότητα θα παρατηρηθεί μέσα στο περιβάλλον που κινείστε και εργάζεστε. Γνωριμίες που κάνετε και προτάσεις που σας γίνονται αποκτούν ενδιαφέρον. Ωστόσο μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα τη στιγμή που το ένστικτό σας έχει αντίθετη άποψη. Μην παραμελείτε τη φυσική σας κατάσταση και μην υπερβάλετε στις σχέσεις σκοπιμότητας.

 

Δίδυμοι

Η περίοδος ευαισθητοποιεί την συναισθηματική και την οικονομική σας κατάσταση. Η Αφροδίτη στον Λέοντα λειτουργεί αποκαταστατικά στα ερωτικά σας ωστόσο οι διακυμάνσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και ευτυχώς που είστε ευμετάβλητοι και διαλλακτικοί. Οικονομικά προσέξτε την κάθε κίνηση που θα κάνετε και μην αφήνετε εκκρεμότητες να λιμνάζουν. Επαγγελματικά οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν αλλά το να κάνετε νέες επιτυχίες είναι πολύ πιθανό. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, συνεργαστείτε με ικανούς ανθρώπους και βάλτε πλώρη για βελτιώσεις που έχετε σκεφτεί, αλλά δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα

  Αυτές είναι οι γυναίκες του ζωδιακού που ζουν περισσότερα χρόνια

 

Ιούλιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Καρκίνος

Καινούρια ενδιαφέροντα φαίνεται να ανακαλύπτετε αρκετοί από εσάς ενώ παράλληλα ένα ρεύμα έντασης θα παρατηρηθεί στο στενό περιβάλλον σας. Υπερασπίστε σχέσεις που σας αφορούν και αποφύγετε αντιθέσεις που χαλούν ισορροπίες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσέξτε τις κινήσεις σας και αποφύγετε οποιοδήποτε ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Οι βασικοί τομείς θέλουν ιδιαίτερη προσοχή ενώ η βιασύνη και ο θυμός είναι πολύ κακοί σύμβουλοι για αυτή την περίοδο. Περιορίστε τους. Όσοι ετοιμάζετε διακοπές ακολουθήστε τις υποδείξεις εκείνων που ξέρουν, ή σας αγαπούν και σας φροντίζουν. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευχάριστες γνωριμίες.

 

Λέων

Η περίοδος αυτή αναστατώνει το πρόγραμμα σας και σας υποχρεώνει να ελιχθείτε προκειμένου να επιτύχετε αυτά που σας αφορούν. Μετακινήσεις ταξίδια και γνωριμίες αποκτούν καινούριο ενδιαφέρον. Στα αισθηματικά σας παρουσιάζεστε πιο τυχεροί αλλά και εσείς καλείστε να είστε ευχάριστοι και διαλλακτικοί. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει τη γοητεία, την τύχη, την δημοτικότητά σας, αλλά οι όποιες καταστάσεις δημιουργηθούν θα χρειαστεί να δοκιμαστούν τον επόμενο μήνα. Η εργασία θα σας προβληματίσει αλλά λύσεις θα υπάρξουν. Αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους και μην εκτίθεστε σε κινδύνους.

 

Παρθένος

Η περίοδος σας βοηθά να αποκαταστήσετε ζημιές που προηγήθηκαν. Η οικονομική σας κατάσταση ωστόσο θα σας απασχολήσει καθώς τα χρήματα δεν θα είναι επαρκή για να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Ζητήστε πίστωση από τους δανειστές σας. Δεν θα σας λείψει η ψυχαγωγία και προτάσεις που οι άλλοι θα σας κάνουν. Προέχει να αξιοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε όπως και τα ταλέντα που έχετε. Αν πιεστείτε πολύ ζητήστε πίστωση χρόνου. Το τελευταίο δεκαήμερο, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους στόχους για τους οποίους έχετε κουραστεί. Αισθηματικά οι εξελίξεις είναι θετικές και πολύ ελπιδοφόρες.

  Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, by MagicF’Ariel!

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας βοηθά να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου και να ανταποκριθείτε και εσείς στα ερωτικά σας σκιρτήματα. Ο Ιούλιος είναι μήνας που επιστρέφει εν μέρει την κανονικότητα στη ζωή σας και αυτό αφορά περισσότερο όσους από εσάς έχετε υποστεί μεγάλο βάρος από υποχρεώσεις. Τονίστε τώρα την άμυνα σας και αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους. Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι για σκοπέλους ώστε να τους αποφύγετε. Μια διακοπή σχέσης τυπική ή ουσιαστική, θα έρθει με αρκετά έντονο ή κουραστικό οικονομικά και ψυχικά τρόπο.

 

Ιούλιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Σκορπιός

Η περίοδος είναι ρευστή και εξαιρετικά ευμετάβλητη. Ωστόσο αρκετές λύσεις μπορεί να διαφανούν σε θέματα προσωπικά ενώ αρκετοί εξυπηρετείστε να βάλετε καινούργιους στόχους οι οποίοι θα καλύψουν μελλοντικές σας ανάγκες. Τυχόν διαφωνίες με ανθρώπους που θα προκύψουν τώρα μπορούν να επηρεάσουν την πορεία μιας προσπάθειας σας εξαιρετικά σημαντικής για εσάς. Αν οργανώνετε διακοπές, προνοήστε για ότι θα αφήσετε πίσω σας, ιδιαίτερα σε πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Κρατήστε επαφή μέσω της τεχνολογίας και βεβαιωθείτε ότι ενημερώνεστε για όσα πρέπει να ξέρετε. Αισθηματικά χρειάζονται προσεκτικά βήματα για να λήξουν κάποια ακανθώδη ζητήματα

 

Τοξότης

Φανείτε προνοητικοί και μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια ανθρώπων που σας αγαπούν. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στα αισθηματικά σας αλλά και προσέξτε τις επαγγελματικές κακοτοπιές. Αποφύγετε να προκαλέσετε τρίτους και μην βιάζεστε να διεκδικήσετε ανθρώπους ή υποθέσεις που απαιτούν μακρόχρονο προγραμματισμό. Κάντε μια μικρή ανάπαυλα για να ανεφοδιαστείτε ψυχικά και σωματικά. Επιλέξτε κατάλληλο τόπο διακοπών και ενισχύστε την ψυχολογία σας με μετακινήσεις, αίσθηση ελευθερίας, συναισθηματικές συγκινήσεις οι ελεύθεροι, αλλά και εγκράτεια απέναντι σε οτιδήποτε πρέπει να περιορίσετε

 

Αιγόκερως

Η περίοδος αυτή θα διαταράξει λίγο την ατμόσφαιρα του επαγγελματικού τομέα και θα σας φέρει σε αντίθεση με ανθρώπους που αγαπάτε. Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις κάνοντας μερικές βασικές υποχωρήσεις προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Όσο και αν κάποιοι σας πολεμήσουν μην περνάτε άμεσα στην αντεπίθεση. Φροντίστε να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις τώρα, καλύψτε τις υποχρεώσεις σας με τα υπάρχοντα χρήματα και μην χάνετε την αισιοδοξία σας για το μέλλον. Οι διακοπές έχουν ευεργετικό χαρακτήρα για τους περισσότερους από εσάς και πολλά θα εξαρτηθούν από τις λεπτομέρειες της απόδρασής σας. Πολλοί θα έχετε αυξημένη ανάγκη περιπέτειας και μπορεί να επιλέξετε μέρη εκτός τουριστικού χάρτη, έτσι για αλλαγή.

  Αυτόν τον άντρα θα παντρευτείς σύμφωνα με το ζώδιό σου..

 

Ιούλιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Υδροχόος

Ένας μήνας που σας βοηθά να νιώσετε ικανοποίηση και ερωτική διάθεση. Στο μεγαλύτερο μέρος του θα ασχολείστε με ενδιαφέροντα ζητήματα και θα ξαναβρείτε για κάποιο χρονικό διάστημα τον εαυτό σας. Υπερασπιστείτε όμως και τα δικαιώματά σας στην εργασία, στο γάμο και στις οικογενειακές διευθετήσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν στην φροντίδα ηλικιωμένων. Οικονομικά κινηθείτε συντηρητικά. Διατηρήστε την αυτονομία σας σε αυτόν τον τομέα, μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις και φανείτε δίκαιοι σε κάποιους διακανονισμούς. Ένα ζήτημα επικοινωνίας μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Αν αυτό συμβεί φροντίστε να το λύσετε χωρίς χρονοτριβή.

 

Ιχθείς

Οι κρυφές σας επιθυμίες γίνονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η αφορμή για τις πράξεις σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε στο μεταίχμιο αποφάσεων, επιλογών και κινήσεων τις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε πολύ προσεκτικά και όχι επιπόλαια. Η βελτίωση των αισθηματικών σας προβλέπεται για το δεύτερο μισό του μήνα, γεγονός που σας αναθαρρεύει και σας ανταμείβει για την υπομονή σας. Επαγγελματικά, υποστηρίξτε αποτελεσματικότερα το αντικείμενό σας, ή οργανώστε τις αλλαγές που θέλετε πιο μεθοδικά και πιο αποτελεσματικά.

 

πηγή

eikones.top

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *