Τροφές που δεν παχαίνουν και μπορείτε να τις τρώτε άφοβα και χωρίς τύψεις

Τροφές που δεν παχαίνουν

Τροφές που δεν παχαίνουν

Υγιεινές τροφές: Η υγεια είναι κάτι που πρέπει να προσέχουμε σε καθημερινή βάση. Ειδικότερα η ποιοτητα της διατροφής μας έχει συνδεθεί με την υγεια μας.

 

Υγιεινές τροφές: Με ελάχιστες θερμίδες

Ακόμα και αν ακολουθείτε ένα πρόγραμμα διατροφής υπάρχουν ορισμένες τροφές οι οποιες έχουν ελάχιστες θερμίδες. Παρακάτω θα δείτε τετοιες τροφές όπως επίσης και άλλες συμβουλές για να μπορέσετε να κρατήσετε την σιλουέτα σας.

 

 

Όχι στο νερό από την βρύση

Το φθόριο έχει συνδεθεί μεσώ ερευνών με ένα πλήθος παθήσεων των οποίων συμβάλει να εμφανιστούν. Χαρακτηριστικές είναι:

Αλτσχάιμερ
Άνοια
Προβλήματα στο συκώτι
Προβλήματα στα νεφρά
Αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος
Ένα σύστημα φιλτραρισμού είναι μια πολύ καλή επένδυση.

 

Κόλιαντρο

Αυτό το βότανο έχει ορισμένες πολύ σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και θα ηταν κάλο να το συμπεριλάβετε στην διατροφή σας.

 

Τροφές που δεν παχαίνουν

Υγιεινές τροφές: Κατανάλωνε ωμά φρούτα και λαχανικά

Τα ωμά φρούτα και λαχανικά δημιουργούν μια αλκαλική κατάσταση του σώματος. Αυτό έχει συνδεθεί με την αποβολή τοξινών όπως και την αφύπνιση του μεταβολισμού. Επίσης βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα να λειτουργεί σωστά.

 

Η άσκηση είναι σημαντική

Όχι η εφίδρωση δεν συμβάλλει στην αποτοξίνωση. Παρόλα αυτά όμως όλες οι έρευνες δείχνουν πως η άσκηση συμβάλει στην αποτροπή πολλών παθήσεων.

 

Πίνε τσάι από βότανα

Τα βότανα όπως το γάλα γαϊδουράγκαθου και το πράσινο τσάι έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες σε διάφορες παθήσεις και μπορούν καθαρίσουν το έντερο αποτελεσματικά.

 

Βραζιλιάνικα φιστίκια

Τα φιστικιά αυτά περιέχουν μεγάλες ποσότητες σεληνίου. Το μέταλλο αυτό βοηθά στην αποβολή του υδραργύρου από το σώμα και συμβάλλει στην παραγωγή της γλουταθειόνης, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που χρησιμοποιεί το ήπαρ για να απομακρύνει τις τοξίνες.

  Η πιο νόστιμη και εύκολη τούρτα ΧΩΡΙΣ θερμίδες!

 

Υγιεινές τροφές: Καταναλώστε φρούτα πλούσια σε πηκτίνη

Η πηκτίνη βοηθά στην απελευθέρωση βαρέων μετάλλων, χημικών και άλλων ουσιών του αίματος, η οποία συνδέεται με αυτά και τα αποβάλλει από το σώμα. Τροφές που είναι πλούσιες σε πηκτίνη:

Αγκινάρες
παντζάρι
αβοκάντο
κάρδαμο
μελιτζάνα
μπανάνες

 

Απόφυγε τις «όξινες» τροφές

Στην κλίμακα ρΗ το αλκοόλ, τα κρέατα και τα γαλακτοκομικά είναι πολύ όξινα σε σύγκριση με τα φρούτα και τα λαχανικά. Αποφύγετε αυτές τις τροφές.

 

Κατανάλωνε περισσότερο σκόρδο

Το σκόρδο δρα προληπτικά σε διάφορες ασθένειες επειδή αυξάνει την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων, τα οποία βοηθούν το ανοσοποιητικό σας σύστημα να λειτουργεί σωστά.

 

Οι ρίζες βοηθάν στην αποτοξίνωση

Πικραλίδα, τζίντζερ, γλυκόριζα λόγω των αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων τους μπορούν να βοηθήσουν στην αποτοξίνωση ενώ περιέχουν και υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών.

 

Πρόσθεσε κουρκούμη

Γνωστό για την πρόληψη ορισμένων καρκίνων, αυτό το ισχυρό μπαχαρικό μπορεί επίσης να αποτοξινώσει το έντερο σου και χρησιμεύει ως ένα φυσικό αντιβακτηριακό.

 

Πιες έλαιο ρίγανης

Συχνά χρησιμοποιείται για την πρόληψη των κρυολογημάτων. Μία έως τρεις σταγόνες ελαίου σε ένα ποτήρι νερό μπορεί να απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα.

 

Τροφές που δεν παχαίνουν

Υγιεινές τροφές: Χλωρέλλας ή ζεόλιθος

Η χλωρέλλα, όπως και η σπιρουλίνα ανήκει στους παλαιότερους οργανισμούς του πλανήτη. Πρόκειται για φύκη (μικροάλγη) του γλυκού νερού, κυκλικής μορφής και θεωρείται ο φυτικός οργανισμός του πλανήτη με τις μεγαλύτερες ποσότητες χλωροφύλλης. Έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ιαπωνία για πολλά χρόνια ως ένα ισχυρό συμπλήρωμα αποτοξίνωσης επειδή προστατεύει τον οργανισμό από τις τοξίνες.

Ο ζεόλιθος είναι αναμφισβήτητα η πιο αποτελεσματική μέθοδος αποτοξίνωσης του πλανήτη. Βοηθά στην εξάλειψη των βαρέων μετάλλων (μόλυβδο, υδράργυρο, κάδμιο, αλουμίνιο, κασσίτερο και σίδηρο), χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μέταλλα.

  Τσιμπολογάτε επειδή νιώθετε άσχημα; Οκτώ τρόποι να το αντιμετωπίσετε

 

Μείωσε το φορτίο σου σε τοξίνες

Περιόρισε το αλκοόλ, τον καφέ, το τσιγάρο, την επεξεργασμένη ζάχαρη και τα κορεσμένα λίπη, που λειτουργούν σαν τοξίνες και εμποδίζουν το σώμα σου να ανακτήσει δυνάμεις. Επίσης, μείωσε τα καθαριστικά σπιτιού που έχουν χημική βάση και αντικατέστησέ τα με φυσικά προϊόντα που να κάνουν την ίδια δουλειά.

 

Απέβαλλε το άγχος

Αποτοξινώσου από το περιττό άγχος. Η yoga και ο διαλογισμός, είναι απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να αποβάλεις ένα μέρος του στρες και να γυμναστείς.

 

enimerotiko.gr

fumara

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *