Γυναικάρα στα 60 της η Καίτη Γαρμπή – Αυτό είναι το μυστικό της για να μένει σταθερή στα κιλά της

Γυναικάρα στα 60 της η Καίτη Γαρμπή

Γυναικάρα στα 60 της η Καίτη Γαρμπή

Αυτό είναι το μυστικό της για να μένει σταθερή στα κιλά της

 

Η διατροφή της έχει μέσα μέχρι και σοκολάτα

Τι κι αν έχουν περάσει τα χρόνια, η Καίτη Γαρμπή παραμένει λαμπερή και μία από τις πιο γοητευτικές Ελληνίδες τραγουδίστριες. Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού και η ίδια φροντίζει πολύ για τη διατροφή της καθώς και για την επιδερμίδα της.

Η Καίτη Γαρμπή έχει δείξει πολλές φορές πως είναι ανοιχτή στα σχόλια για την εμφάνισή της, ενώ μάλιστα πρόσφατα, «ξεμπρόστιασε» μία σελίδα που είχε κάνει φώτοσοπ σε μία φωτογραφία της και είχε αλλοιώσει τα φυσικά της χαρακτηριστικά.

 

Τα μυστικά της Καίτης Γαρμπή για να παραμένει σταθερή στα κιλά της

Το μυστικό της είναι το πράσινο τσάι. Καταναλώνει μεγάλες ποσότητες γιατί διαλύει τις τοξίνες και αποτρέπει το σχηματισμό της κυτταρίτιδας. Έχει επίσης αναδείξει σε αγαπημένη της συνήθεια ένα μείγμα βοτάνων : χαμομήλι, μαντζουράνα, τζίντζερ και λεβάντα, το οποίο την τονώνει και την κάνει να νιώθει ευεξία όλη μέρα.

Ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή προσέχοντας τους συνδυασμούς των τροφών ενώ έχει καταργήσει τις κακές συνήθειες : τσιμπολόγημα, πατατάκια, ξηρούς καρπούς, τηγανητά ή λιπαρά φαγητά, παχυντικές σάλτσες.

Τα μυστικά της Καίτης Γαρμπή για να παραμένει σταθερή στα κιλά της

 

Γυναικάρα στα 60 της η Καίτη Γαρμπή – Αυτό είναι το μυστικό της για να μένει σταθερή στα κιλά της

Επειδή έχει μεγάλη αδυναμία στη σοκολάτα και δεν μπορεί να την κόψει τελείως φροντίζει να τηρεί το μέτρο. Κάθε δεύτερη μέρα θα φάει ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα ή μια κουταλιά λιωμένη σοκολάτα.

Στα κυρίως γεύματα συνήθως τρώει ψάρι ή φιλέτο μοσχαρίσιο με σαλάτα ή βραστά λαχανικά ή ρύζι με λαχανικά ή σούσι που της αρέσει πολύ. Αν επιθυμήσει κάποιο σνακ θα προτιμήσει φρούτα ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.

  Η πιο φτηνή δίαιτα! Χάσε 3 κιλά σε μία εβδομάδα τρώγοντας όσα έχεις ήδη σπίτι σου!

Για πρωινό τρώει δύο παξιμαδάκια ολικής άλεσης με μια κουταλιά μέλι και ένα ποτήρι πράσινο τσάι ή ένα τοστ με μια λεπτή φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών και μια φέτα γαλοπούλα.

Έχει δώσει έμφαση στο να πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι καθημερινά. Όσο για τα αναψυκτικά που είναι επίφοβα για τη δημιουργία κυτταρίτιδας, δεν καταναλώνει περισσότερα από δύο την εβδομάδα τα οποία θα προσέξει να είναι light.

 

Ποζάρει εντελώς άβαφη στον φακό η Καίτη Γαρμπή

Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά η Καίτη Γαρμπή, η οποία θέλησε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που φέτος την απολαμβάναμε στον ρόλο του κριτή του House of Fame, είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της, ενώ πριν μερικές μέρες είχε και τα γενέθλια της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσιεύσει μια φωτογραφία εντελώς άβαφτη και φυσικά, απολαμβάνοντας τη δροσιά του air-condition στο σπίτι της.

Στην λεζάντα της ανάρτησης η Καίτη Γαρμπή έγραψε:“Λίγη ξεκούραση γιατί έρχονται πρόβες. Γι αυτό κι ακόμα άσπρη και όσο για δροσιά…καλό είναι και το αιρ-κοντίσιον”.

Γυναικάρα στα 60 της η Καίτη Γαρμπή

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *