Τα 5 top διαιτητικά μυστικά των stars του Hollywood!

Τα 5 top διαιτητικά μυστικά των stars του Hollywood!

Ποια είναι τα 5 top διαιτητικά μυστικά των stars του Hollywood

 

Οι διάσημες γυναίκες πάντα μας εντυπωσιάζουν με τις δημόσιες εμφανίσεις τους και τη σιλουέτα τους. Πως, όμως, καταφέρνουν να παραμένουν πάντα όμορφες και αδύνατες; Οι περισσότερες ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή και μυστικά από τους καλύτερους διαιτολόγους, τα οποία ευτυχώς δεν κρατούν μόνο για τον εαυτό τους.

Ανακάλυψε 5 διαιτητικά tips που ακολουθούν οι πιο όμορφες celebrities του Hollywood:

 

1.Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Διαθέτει μία από τις πιο όμορφες σιλουέτες στο Hollywood. Η Jennifer Aniston είναι 46 ετών, όμως, καταφέρνει να έχει σώμα που θα ζήλευαν και οι 20χρονες, επειδή ακολουθεί μια έξυπνη διατροφή.

Η δίαιτά της είναι γνωστή ως ‘40:30:30’ και περιλαμβάνει 40% υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη (δηλαδή τροφές όπως τα φασόλια, τα φρούτα, τα όσπρια και τα λαχανικά), 30% άπαχη πρωτεΐνη (δηλαδή ψάρι, κοτόπουλο, γαλακτοκομικά) και 30% καλά λιπαρά (όπως ξηρούς καρπούς, ελαιόλαδο και ψάρι).

 

2.Kate Hudson

διαιτητικά μυστικά των stars του Hollywood

Η ηθοποιός είχε πάρει 27 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όμως κατάφερε να αποκτήσει ένα από τα πιο fit κορμιά του Hollywood. Η Kate εκτός από την yoga που κάνει καθημερινά, άλλαξε εντελώς την διατροφή της και πλέον ακολουθεί μια δίαιτα πλούσια σε πρωτεΐνη. Τρώει μικρά αλλά συχνά γεύματα με πρωτεΐνη για να χορταίνει και να ελέγχει την όρεξή της!

 

Τα 5 top διαιτητικά μυστικά των stars του Hollywood

3.Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow είχε πάντα μια αδύνατη σιλουέτα γιατί πάντα ακολουθούσε μια υγιεινή διατροφή. Η ηθοποιός δεν καταναλώνει καθόλου ζάχαρη και γεύματα που περιέχουν λευκό αλεύρι. Προτιμά τα λαχανικά, το καστανό ρύζι και το άπαχο κρέας, ενώ δεν τρώει καθόλου γαλακτοκομικά.

  Έχασε 50 Κιλά σε 9 Μήνες!!

 

4.Madonna

διαιτητικά μυστικά των stars του Hollywood

Πάντα είχε ένα όμορφο κορμί ενώ κατάφερε να διατηρήσει τη σιλουέτα της κάνοντας καθημερινά γυμναστική. Τι τρώει όμως; Η τραγουδίστρια δεν τρώει ποτέ junk food και ακολουθεί μια μακροβιοτική διατροφή που περιλαμβάνει μόνο οργανικά προϊόντα και πρωτεΐνη.

 

5. Claudia Schiffer

Claudia Schiffer

Ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα παγκοσμίως, η Claudia Schiffer τρώει πάντα σαλάτα και λαχανικά μαγειρεμένα στον ατμό για βραδινό, ενώ πριν το απόγευμα επιλέγει να τρώει μόνο φρούτα. Όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού έχει πάντα μαζί της σταφύλια, τσάι και τοματοχυμό!

 

joytv.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *