Φτιάξε τον αργό μεταβολισμό σου και απέκτησε καλύτερες καύσεις

Φτιάξε τον αργό μεταβολισμό σου και απέκτησε καλύτερες καύσεις

Φτιάξε τον αργό μεταβολισμό σου και απέκτησε καλύτερες καύσεις

 

Πιστεύεις ότι έχεις αργό μεταβολισμό που κάνει λίγες καύσεις; Με αυτά τα μικρά tips θα έχεις καλύτερες καύσεις και θα δεις άμεση διαφορά.

 

Καλύτερες καύσεις στον οργανισμό σου

Καλύτερες καύσεις στον οργανισμό σου

Οι περισσότερες δίαιτες, που στηρίζονται στην έλλειψη πολλών τροφών αναγκαίων στον οργανισμό, κατεβάζουν τον ρυθμό του μεταβολισμού. Ως αποτέλεσμα ο οργανισμός υπολειτουργεί και, μόλις σταματήσει η δίαιτα, δεν μπορεί να κάψει τις επιπλέον θερμίδες και τα χαμένα κιλά ξαναγυρίζουν.

Πώς μπορείτε να το αποφύγετε αυτό;

Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές για να διατηρήσετε το νέο σας βάρος για πάντα και να κάνετε καλύτερες καύσεις.

 

Γράφει η Κυριακή Δριτσάκου.

 

Φτιάξε τον αργό μεταβολισμό σου και απέκτησε καλύτερες καύσεις

 

Επιλέξτε μία δίαιτα, που κρατά τον μεταβολισμό στον κανονικό του ρυθμό.

Αυτό το επιτυγχάνει με ισορροπημένο διαιτολόγιο και αύξηση δραστηριότητας. Το ιδανικό είναι πέντε γεύματα την ημέρα, με επιλογές από χαμηλοθερμιδικές τροφές. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει θερμιδικό έλλειμα. Επιπλέον η αύξηση της δραστηριότητάς σας θα παίξει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της δίαιτας.

 

Ξεκινήστε λοιπόν από την πρώτη μέρα της δίαιτας με 15 λεπτά δραστηριότητα.

Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας να έχετε φτάσει τα 30 λεπτά. Τη δεύτερη εβδομάδα συνεχίστε την αύξηση της δραστηριότητας, έτσι ώστε να φτάσετε στα 45 λεπτά και, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο, στο τέλος της εβδομάδας να έχετε φτάσει την αύξηση της δραστηριότητας στα 60 λεπτά.

Να είστε σίγουρες ότι θα χάσετε τα κιλά που θέλετε πολύ άνετα και συγχρόνως θα τονώσετε όλο το σώμα σας. Επίσης, θα φτιάξετε τον μεταβολισμό σας και θα έχετε καλύτερες καύσεις μέσα στη μέρα αλλά και στον ύπνο.

  Το φυσικό λιποδιαλυτικό που κάνει θαύματα

 

Μην αποφεύγετε τις κινήσεις.

Όσο πιο πολύ κινείστε, τόσο περισσότερα κιλά χάνετε.

Φτιάξε τον αργό μεταβολισμό σου και απέκτησε καλύτερες καύσεις

 

Όταν θέλετε να φτάσετε ένα αντικείμενο που βρίσκεται ψηλά μέσα στο σπίτι σας ή οπουδήποτε αλλού, μην ανεβαίνετε σε σκαμνάκι.

Σηκώστε απαλά τα χέρια σας και προσπαθήστε να τα πιάσετε. Είναι μια θαυμάσια άσκηση.

 

Όταν θέλετε να κοιτάξετε πίσω σας, μην γυρνάτε μονοκόμματες, σαν να έχετε πιαστεί, αλλά περιστρέψτε το κορμί σας.

Αν σας έπεσε ένα αντικείμενο κάτω, μην κάθεστε στα γόνατά σας για να το πιάσετε, αλλά λυγίστε απαλά τη μέση σας. Οποιαδήποτε όμως κίνηση κι αν κάνετε, πρέπει να μην είναι βίαιη, αλλά απαλή. Σταθερή και απαλή. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να πάθετε θλάση μυών που θα σας ταλαιπωρήσει.

 

Να ανεβοκατεβαίνετε τις σκάλες του σπιτιού σας με τα πόδια.

Μην παίρνετε ασανσέρ. Όταν πηγαίνετε για ψώνια ή σε οποιαδήποτε δουλειά, μην παίρνετε το αυτοκίνητό σας. Χρησιμοποιήστε συγκοινωνία. Αυτό θα σας κάνει να περπατήσετε μέχρι τη στάση, όταν πηγαίνετε και όταν γυρίζετε.

Μία ωραία ευκαιρία για περισσότερο περπάτημα είναι να παίρνετε το λεωφορείο μία στάση μετά από αυτή που συνηθίζετε και να κατεβαίνετε μία στάση πριν από την κανονική.

 

Επίσης, το βάδισμα 3-5 χιλιομέτρων είναι απαραίτητο.

Αυτή η κλασσική άσκηση μπορεί να κάνει θαύματα. Εκτός του ότι αδυνατίζει, τονώνει το σώμα και σας κάνει να νιώθετε λιγότερη πείνα, καθώς κρατά τη ροή του αίματος μακριά από το πεπτικό σας σύστημα.

Τις πρώτες 2-3 μέρες ξεκινήστε περπατώντας ένα τέταρτο. Σιγά σιγά μεγαλώστε την απόσταση. Το ιδανικό είναι να φτάσετε να περπατάτε 6 χιλιόμετρα σε μία ώρα περίπου.

  11 τρόφιμα που δεν παχαίνουν και μπορείτε να φάτε όσο θέλετε και όποτε θέλετε

Να θυμάστε πως η καθημερινή κίνηση κάνει θαύματα.

 

eisaimonadiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *