3χρονο αγόρι βλέπει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των γονιών του και η αντίδραση του μας γεμίζει χαμόγελα

3χρονο αγόρι βλέπει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των γονιών του

3χρονο αγόρι βλέπει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των γονιών του

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας τρίχρονος μπόρεσε να δει τα πρόσωπα των γονιών του σωστά για πρώτη φορά αφού του έβαλαν ένα ειδικά γυαλιά.

Ο τρίχρονος Jaxon Emberton, ο οποίος γεννήθηκε με χρωμοσωμική ανωμαλία γνωστή και ως σύνδρομο DiGeorge, χαμογέλασε με χαρά καθώς του τοποθέτησαν στο κεφάλι τα νέα ειδικά γυαλιά του στο νοσοκομείο Children of Alabama στο Μπέρμιγχαμ.

Το βίντεο δείχνει ότι το βρέφος ακτινοβολεί από χαρά όταν βλέπει τους γονείς του Charles Emberton και Cassie Booth καθώς κοιτάζει γύρω του.

Οι γονείς του Jaxon είπαν ότι αρχικά δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι ο γιος τους είχε προβλήματα με την όρασή του μέχρις ότου ένας γιατρός τους ενημέρωσε για τον τύπο των ισχυρών φακών που χρειαζόταν.

Δείτε το βίντεο με τη συγκινητική στιγμή που ένα αγοράκι βλέπει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των γονιών του:

 

Ο τρίχρονος Jaxon Emberton

H συγκινητική στιγμή που το παιδί χαμογελά στους γονείς του. Ο Jaxon λάμπει από χαρά

3χρονο αγόρι βλέπει για πρώτη φορά

Ο κ.Emberton είπε: «Μόλις του βάλαμε αυτά τα γυαλιά ήταν ίσως η πιο συγκινητική στιγμή στη ζωή μου.»

« Όταν είδα το προσωπάκι του να λάμπει όταν είδε πρώτη φορά τον κόσμος, πήραμε την επιβεβαίωση ότι αυτά τα γυαλιά ήταν ακριβώς εκείνα που χρειαζόταν».

Το βίντεο με τη συγκινητική στιγμή γυρίστηκε στις 13 Απριλίου και κοινοποιήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο.

«Το χαμόγελό του έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – θυμάμαι να βλέπω το βίντεο το επόμενο πρωί και να βλέπω πόσες προβολές είχε λάβει και μείναμε άναβδοι», πρόσθεσε ο κ. Emberton.

  Συγκλονίζει η Άση Μπήλιου: «Υιοθετήθηκα τριών ημερών και το έμαθα 16 χρονών, η θετή μου μητέρα λίγο πριν πεθάνει μου είπε…»

«Είναι εκπληκτικό να διαβάζεις όλα τα σχόλια και να βλέπεις πώς το χαμόγελό του και μια τόσο συγκινητική στιγμή μπορεί να φτιάξει την ημέρα κάποιου».

Η μητέρα του Jaxon έγραψε αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης : «Μέχρι πρόσφατα, δεν είχαμε ιδέα πόσο άσχημα ήταν η όραση του Jaxon.

«Προσαρμόστηκε τόσο καλά για κάποιον που δεν μπορούσε να δει τίποτα, τουλάχιστον όχι με μεγάλη σαφήνεια και πιο πέρα ​​από τη μύτη του.

«Η καρδιά μου ράγισε για εβδομάδες από τότε που ανακαλύψαμε. Σήμερα ο Jax πήρε τα γυαλιά του! Και για πρώτη φορά, μπορεί πραγματικά να δει τον περίγυρό του! Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη πλέον!

Λόγω της κατάστασης του, ο Jaxon, υποβλήθηκε σε πρώτη χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς όταν ήταν μόλις 11 ημερών και η δεύτερη του σε ηλικία έξι εβδομάδων.

Ο Jaxon λάμπει από χαρά

Ο Jaxon (με τους γονείς Charles Emberton και Cassie Booth) γεννήθηκε με χρωμοσωμική ανωμαλία που είναι γνωστή ως σύνδρομο DiGeorge

Το αγοράκι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς για πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 11 ημερών. Οι γιατροί έπρεπε επίσης να κάνουν τραχειοτομία στο Jaxon για να τον βοηθήσουν να αναπνεύσει.

Το βρέφος, που επίσης πέρασε τις πρώτες 255 ημέρες της ζωής του στο νοσοκομείο, θα πρέπει να υποβληθεί στο μέλλον τουλάχιστον δύο ακόμη χειρουργικές επεμβάσεις.

Οι γιατροί έπρεπε επίσης να κάνουν τραχειοτομία στον Jaxon, καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει χωρίς τη βοήθεια αναπνευστήρα.

Αφού οι γονείς του Jaxon μοιράστηκαν το βίντεο με αυτή τη συγκινητική στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι θεατές επαίνεσαν τις συναισθηματικές σκηνές, με κάποιον να αποκαλεί το μικρό παιδί «απολύτως πολύτιμο».

  Παράλυτος Γιατρός, Συνεχίζει Να Εγχειρίζει Από Το Καροτσάκι Του, Για Χάρη Της Ανθρωπότητας!

Ένας χρήστης έγραψε: «Αυτό είναι καταπληκτικό! Είμαι πολύ χαρούμενη που μοιραστήκατε αυτήν την συγκινητική στιγμή! »

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Το λατρεύω. Ήταν σαν να λέει “κάτσε λίγο, μπορώ να το δω τώρα!”»

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Καταπληκτικό!»

 

3χρονο αγόρι βλέπει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των γονιών του και η αντίδραση του μας γεμίζει χαμόγελα

3χρονο αγόρι βλέπει για πρώτη φορά

 

enimerotiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *