3 φυσικοί τρόποι λεύκανσης για να κάνετε τα ρούχα σας κατάλευκα σαν την πρώτη φορά

3 φυσικοί τρόποι λεύκανσης για να κάνετε τα ρούχα σας κατάλευκα σαν την πρώτη φορά

3 φυσικοί τρόποι λεύκανσης για να κάνετε τα ρούχα σας κατάλευκα σαν την πρώτη φορά

 

Οι φυσικοί τρόποι λεύκανσης θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα ρούχα σας κατάλευκα, σαν να τα έχετε μόλις αγοράσεις, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και σπατάλη χρημάτων για ειδικά απορρυπαντικά.

Μπορεί να χρησιμοποιείτε δαπανηρά απορρυπαντικά ή καθαριστικά λεκέδων για να καθαρίσετε τους λεκέδες του κρασιού ή του φαγητού από τα λευκά σας ρούχα, το κόστος, όμως, δεν εγγυάται πάντα ένα καλό αποτέλεσμα.

Μερικές φορές φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να καθαρίσει έναν επίμονο λεκέ, ακόμα και το καλύτερο καθαριστικό, όσες φορές και αν πλένετε το ρούχο.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν φυσικοί τρόποι λεύκανσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τα λευκά σας ρούχα και να τα κάνετε σαν καινούργια, χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος από τα χημικά.

 

3 Φυσικοί τρόποι λεύκανσης για να καθαρίσετε τα λευκά σας ρούχα χωρίς κόπο και χρήμα

 

Μαγειρική σόδα

Μουλιάστε τα ρούχα σας σε ένα διάλυμα από μία κούπα μαγειρικής σόδας και 4 λίτρων νερού. Αφήστε τα για μερικά λεπτά και θα δείτε να επανέρχεται γρήγορα το λευκό τους χρώμα.

 

Ασπιρίνη

Σπάστε 6 ασπιρίνες και βάλτε τις σε ένα μπολ με νερό. Μετά, μουλιάστε εκεί τα ρούχα σας για μισή ώρα. Το επόμενο βήμα είναι να τα πλύνετε με το κανονικό απορρυπαντικό σας. Θα γίνουν πιο λευκά από ποτέ.

 

Ξύδι και λεμόνι

Λίγος χυμός λεμονιού και ξύδι θα βοηθήσουν να καθαριστούν τα ρούχα σας και να αφαιρεθούν οι λεκέδες. Απλά αναμίξτε τα σε αναλογία 1:1 και χρησιμοποιήστε το μείγμα για να πλύνετε τα ρούχα σας. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

  15 λάθη που κάνουμε όταν βάζουμε πλυντήριο και καταστρέφουμε τα ρούχα μας

 

newsitamea

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *