5 tips πριν βγεις στην παραλία

5 tips πριν βγεις στην παραλία

5 tips πριν βγεις στην παραλία

 

Η εμφάνιση μας στην παραλία είναι ένα φλέγον ζήτημα και ίσως κάποιες από εμάς μας πιάνει πανικός.

Στην ουσία όμως, είναι μια απλή σειρά πραγμάτων που καλό ειναι να ακολουθεί μια γυναίκα πριν βγει στην παραλία, πιο πολύ για να νιώθει εκείνη άνετα και όχι μόνο και μόνο για να αρέσει στους άλλους.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως εκπέμπουμε ομορφιά μέσα από τη καλή ψυχολογία μας γι αυτό είναι σημαντικό να νιώθουμε καλά μέσα μας ώστε να μπορεί και αυτό να αναδειχθεί προς τα έξω.

 

5 tips πριν βγεις στην παραλία

Σημαντικά tips:

1. Ενυδάτωση

Και οταν λέμε ενυδάτωση δεν εννοούμε μόνο την κρέμα σώματος που μπορεί να βάζεις μετά το μπάνιο αλλά κυρίως το να πίνεις άφθονο νερό. Θα σε βοηθήσει να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου χάρη στη διούρηση που θα σου προκαλέσει και θα νιώσεις και πιο ανάλαφρη καθώς μπορει να καταπολεμήσεις τυχόν κατακρατήσεις.

Επίσης, πίνοντας πολύ νερό το δέρμα σου θα φαίνεται πιο λαμπερό και υγιές.

 

2. Απολέπιση

Μπορείς να βρεις άπειρα προϊόντα απολέπισης σώματος ή διαφορετικά να φτιάξεις μόνη σου με υλικά που έχεις στο σπίτι σου. Η απολέπιση ειναι σημαντική για τη φροντίδα της επιδερμίδας καθώς θα διώξει τα νεκρά κύτταρα, θα κάνει πιο λεία την επιδερμίδα και θα την βοηθήσει να δεχτεί πιο εύκολα κάποιο προϊόν περιποίησης (body lotion, after sun).

 

3. Αποτρίχωση

Το θέμα της τριχοφυΐας μας απασχολεί όλες, καποιες σε πιο μικρο βαθμό και άλλες σε μεγαλύτερο. Υπάρχουν πλεον τόσοι μέθοδοι που μπορείς να ακολουθήσεις, πέρα από το ξυράφι με το οποίο έχεις το φόβο μην τυχόν και κοπείς, όπως αποτρίχωση με κερί και αν θες κάτι πιο μόνιμο, τότε φωτόλυση (Ipl) laser.

  Έτσι θα Εξαφανίσετε Λεκέδες Ιδρώτα από τα Λευκά σας Πουκάμισα!

 

4. Ενεργοποιητές μαυρίσματος

Η ανασφάλεια που έχουμε όλες με το λευκό δέρμα στα πρώτα μπάνια είναι δεδομένη. Μπορούμε να ενισχύσουμε την έκκριση μελανίνης με τους ενεργοποιητές μαυρίσματος. Οι ενεργοποιητές προάγουν τη φυσική παραγωγή της μελανίνης και χαρίζουν ένα όμορφο και βαθύ μαύρισμα.

 

5. Μανικιούρ/πεντικιούρ

Τα περιποιημένα νύχια, μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμη πιο άνετα στην παραλία πόσο μάλλον όταν έχουνε και ένα ωραίο χρώμα. Μην φοβηθείς τα έντονα χρώματα. Θα δείξουν πολύ όμορφα στην παραλία και θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

 

Μια έξτρα συμβουλή: Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να σαι τέλεια στην παραλία καθώς η καλή σου διάθεση να χαλαρώσεις θα σε κάνει να δείξεις όμορφη.

η καλή σου διάθεση να χαλαρώσεις θα σε κάνει να δείξεις όμορφη

 

ladysecret

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *