Με αυτή τη σαλάτα έχασε 10 κιλά μέσα στην καραντίνα η Χρύσπα

Με αυτή τη σαλάτα έχασε 10 κιλά μέσα στην καραντίνα η Χρύσπα

Με αυτή τη σαλάτα έχασε 10 κιλά μέσα στην καραντίνα η Χρύσπα

Πανεύκολη συνταγή! Μπορείτε να την ακολουθήσετε κι εσείς

 

Δηλώσεις στην εκπομπή Alpha Παντού έκανε το πρωί της Τετάρτης η Χρύσπα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που ακολούθησε για να χάσει 10 ολόκληρα κιλά μέσα στην καραντίνα, αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά της.

 

Όσα αποκάλυψε η Χρύσπα για την δίαιτά της

«Μέσα στη καραντίνα βρήκα ένα μυστικό για να χάσω 10 κιλά. Παίρνουμε φρέσκια σαλάτα, με ό, τι λαχανικό μας αρέσει. Μέσα σε αυτή βάζω ένα λικέρ με φυστίκι Αιγίνης και ένα τυρί επίσης από την Αίγινα που είναι σαν κατίκι. Όλα όσα χρησιμοποιώ είναι τοπικά προϊόντα, έχω τρέλα με τα τοπικά προϊόντα εγώ.

Και φυστικά, ψύχα φυστίκι Αιγίνης. Είναι από τις δικές μας φυστικιές, οι περισσότερες οικογένειες στην Αίγινα έχουν τα δικά τους φυστίκια.

Έχασα δέκα κιλά, τρώγοντας φαγητά της μαμάς και τέτοια ελαφριά φαγητά», είπε χαρακτηριστικά η Χρύσπα.

Με αυτή τη σαλάτα έχασε 10 κιλά μέσα στην καραντίνα η Χρύσπα

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Χρύσπα

Γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1982 στον Πειραιά. Το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο προέρχεται από το βαφτιστικό της όνομα που είναι Χρυσάνθη-Παγώνα (Χρύσ-Πα). Σε πολύ μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Αίγινα όπου πέρασε τα παιδικά και τα εφηβικά της χρόνια. Σπούδασε πιάνο, φωνητική και κλασική κιθάρα, ενώ για δεκατρία χρόνια έκανε κλασικό μπαλέτο.

Αρχικά σκόπευε να ακολουθήσει τη Σχολή της Φυσικής Αγωγής, όμως η γνωριμία της με τη Σοφία Βόσσου της άλλαξε τη γνώμη. Αποφάσισε σε ηλικία 18 ετών να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

  Η δίαιτα 10 ημερών που εξαφανίζει το λίπος

 

youweekly.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση