Έχασε 8 κιλά τρώγοντας 3 συγκεκριμένα γεύματα – Έτσι “ξεφούσκωσε” η Έλενα Παπαρίζου

 

Έχασε 8 κιλά τρώγοντας 3 συγκεκριμένα γεύματα

Έχασε 8 κιλά τρώγοντας 3 συγκεκριμένα γεύματα - Έτσι "ξεφούσκωσε" η Έλενα Παπαρίζου

Έτσι “ξεφούσκωσε” η Έλενα Παπαρίζου

 

Πώς έπεσε ο αριθμός στην ζυγαριά

Μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα η Έλενα Παπαρίζου, η οποία είναι αρκετά ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να απαντήσει με τον δικό της αφοπλιστικό τρόπο στις κακές κριτικές.

Μια από αυτές αφορά την εμφάνισή της, μιας και η τραγουδίστρια, όπως κι όλες οι γυναίκες, έχει μερικά σκαμπανεβάσματα στα κιλά της, με την ίδια ωστόσο να μην δίνει σημασία σε τέτοια πράγματα και πολύ καλά κάνει.

Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό είναι εμφανώς αδυνατισμένη και εμείς σας έχουμε μερικά tips που ακολουθεί τόσο στην γυμναστική όσο και στην διατροφή της.

 

Πώς η Έλενα Παπαρίζου έχασε 8 κιλά

FITNESS TIP: “Η γυμναστική με καταπιέζει” λέει εκείνη και επιλέγει το περπάτημα στη φύση και το ελαφρύ τρέξιμο – έτσι ή αλλιώς η πίστα είναι το δικό της… γυμναστήριο, όπου χάνει πόντους και διασκεδάζει παράλληλα.

Έχει κόψει το αλάτι στο φαγητό της, αποφεύγοντας έτσι τα φουσκώματα, αντικαθιστώντας το με μπαχαρικά και μυρωδικά.

Το μυστικό της;

Προσθέτει κουρκουμά στα πιάτα της που εμποδίζει τη συσσώρευση λίπους μετά το αδυνάτισμα, ενισχύοντας την απώλεια πόντων.

 

Έχασε 8 κιλά τρώγοντας 3 συγκεκριμένα γεύματα – Έτσι “ξεφούσκωσε” η Έλενα Παπαρίζου

DIET TIP: Τρέφεται υγιεινά χωρίς να στερείται, τρώγοντας 3 γεύματα τη μέρα, που απέχουν μεταξύ τους 6 ώρες, τα οποία καταναλώνει αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός της.

Αποφεύγει τα σνακ ενδιάμεσα, ενώ οι ποσότητες είναι στο μέγεθος μιας παλάμης, με την πρωτεϊνη να έχει την τιμητική της σε πιάτα με μπόλικα λαχανικά.

  Έλενα Παπαρίζου: Αυτή είναι η «μαγική» δίαιτα για γρήγορη απώλεια κιλών – Απαγορεύονται 8 τρόφιμα αλλά κάνει δουλειά

Το μυστικό της;

Τρώει αργά και σταθερά.

 

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *