Τέλειο σώμα για μπικίνι: Τι πρέπει να τρως

Τέλειο σώμα για μπικίνι

Τέλειο σώμα για μπικίνι

Τι πρέπει να τρως

 

Όπως όλες μας, έτσι κι εσύ, μπορεί εδώ και καιρό κρυβόσουν κάτω από φαρδιά μπλουζάκια, στενά φανελάκια που έκρυβαν την κοιλίτσα, boyfriend jeans και καλοκαιρινά φορέματα σε γραμμή ‘Α’ που δεν αφήνουν το σώμα σου να διαγράφεται.

Τώρα, όμως, θα πας στην παραλία. Θα βάλεις το μπικίνι σου και λίγα θα κρύβονται κάτω από το μαγιό που όσο κι αν σου ταιριάζει, δεν έχει μαγικές ιδιότητες.

Τι θα κάνεις, λοιπόν, για να φαίνεσαι τέλεια;

 

Τέλειο σώμα για μπικίνι: Τι πρέπει να τρως

1. Ξεκίνα σήμερα κιόλας να τρως φρούτα και λαχανικά:

Αγόρασε από το μανάβη όσα περισσότερα φρέσκα φρούτα και εποχιακά λαχανικά σου αρέσουν και ξεκίνα να τρως 3-5 μερίδες καθημερινά. Μην κάνεις δίαιτα προσπαθώντας να εστιάσεις σε αυτά που δεν πρέπει να τρως αλλά σε αυτά που πρέπει να καταναλώνεις καθημερινά για να ξυπνήσει ο μεταβολισμός σου και να κάψεις περισσότερες θερμίδες.

 

2. Μεσημεριανό πλούσιο σε φυτικές ίνες:

Δεν είναι ανάγκη να τρως άνοστα γεύματα μετρώντας τις θερμίδες. Αρκεί να μαγειρεύεις και να καταναλώνεις τρόφιμα που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες που βοηθούν τον μεταβολισμό σου αλλά και σε χορταίνουν.

 

3. Μην τρως γλυκά:

Δυστυχώς είναι μια θυσία που πρέπει να κάνεις για να είσαι τέλεια με μπικίνι. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φας καθόλου σοκολάτα ή παγωτό. Απλά όταν το αποφασίσεις απλά φρόντισε να τα καταναλώνεις με μέτρο.

 

4. Μέτρα θερμίδες:

Ο μόνος τρόπος να χάσεις κιλά είναι να καις περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνεις. Για αυτό μέτρα τις θερμίδες που καταναλώνεις καθημερινά και φρόντισε να καις περισσότερες κάνοντας γυμναστική ή δραστηριότητες που περιλαμβάνουν άσκηση.

  3 tips για να χάσεις κιλά τρώγοντας μήλα!

 

joytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *