Τα 3 ζώδια που θα εpωτευτούν τρελά τον Αύγουστο

Τα 3 ζώδια που θα εpωτευτούν τρελά τον Αύγουστο

Τα 3 ζώδια που θα εpωτευτούν τρελά τον Αύγουστο

 

Αναμφισβήτητα το καλοκαίρι λόγω της ανεμελιάς που έχουν οι ημέρες αποτελεί μια περίοδο που ευνοεί τις γνωριμίες.

 

Οι περισσότεροι είναι πιο χαλαροί και φλερτάρουν με αποτέλεσμα να γεννιούνται σχέσεις και εpωτικές γνωριμίες. Κάποια ζώδια, όμως, φαίνεται ότι θα πέσουν στα δίχτυα του έpωτα τον Αύγουστο.

 

Τα ζώδια που θα εpωτευτούν τον Αύγουστο

 

Το ζώδιο του Κριού

Η ενέργεια σου Κριέ -που φημολογείται ότι είναι από τα άπιστα ζώδια- ξεχειλίζει και με κάθε ευκαιρία να ψάχνετε και κάνετε νέα πράγματα. Το χαμόγελο δεν λείπει από το πρόσωπό σας και αυτό καταφέρνει να μαγνητίζει τους άλλους. Η γοητεία και το φλερτ κυλούν στο αίμα σας και λειτουργούν, όπως θέλετε. Αυτό σας φέρνει πιο κοντά στον έpωτα, οπότε αφεθείτε.

 

Το ζώδιο του Διδύμου

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Αύγουστος είναι ο μήνας σου. Αυτό που σε περιμένει στον τομέα της αγάπης είναι απίστευτο. Πάθος, μεθυστικές σχέσεις και μια αγάπη που θα σε στροβιλίσει. Η τρυφερότητα θα κυριαρχήσει και τα συναισθήματα θα ξεχειλίσουν. Μια όμορφη περίοδος σε περιμένει με τον έpωτα να σου φτιάχνει την καθημερινότητα.

 

Το ζώδιο του Σκορπιού

Εpωτικός μήνας και για εσένα ο Αύγουστος, Σκορπιέ, που είσαι από τους ευνοημένους και του Ιουλίου. Αφέσου στις νέες γνωριμίες και θα δεις ότι κάποιος σου κλείνει το μάτι. Είσαι ακαταμάχητος και τραβάς την προσοχή σε κάθε εμφάνιση. Μήπως ένας έpωτας με την πρώτη ματιά σε περιμένει;

πηγη: iefimerida.gr

yousay.gr

  Όλα Τα Ζώδια Είναι Διπρόσωπα: Κάθε Ζώδιο Έχει Τις Δυνάμεις Και Τις Αδυναμίες Του – Δείτε Ποιες Είναι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *