Ό,τι και αν κάνεις, θα πληρώσεις το τίμημα του Κρόνου

Ό,τι και αν κάνεις, θα πληρώσεις το τίμημα του Κρόνου

Ό,τι και αν κάνεις, θα πληρώσεις το τίμημα του Κρόνου

Όταν ενώθηκε ο Ουρανός και η Γη γέννησαν τους Τιτάνες. Ένας από τους Τιτάνες ήταν ο Κρόνος.

Επειδή ο πατέρας τους ο Ουρανός φοβόταν ότι ένα από τα παιδιά του θα του έπαιρνε τον θρόνο τα έκλεισε όλα στα βάθη της γης. Όμως ο Κρόνος ο πιο δυνατός από τα παιδιά του τον νίκησε και έγινε ο αρχηγός του κόσμου.

Η λέξη «Κρόνος» εμπεριέχει μέσα της την λέξη «χρόνος». Για αυτό λέμε ότι ο Κρόνος είναι ο θεριστής και απεικονιζόταν παλιά να κρατάει ένα κρυστάλλινο δρεπάνι γιατί μέσα στην πορεία της ζωής σου ό, τι έχεις σπείρει ανάλογα και θερίζεις κυρίως με το πλανητικό πέρασμα του Κρόνου.

Ο Κρόνος διασχίζει τον ζωδιακό μια φορά κάθε 29,5 χρόνια. Η ανάδρομη πορεία του είναι κατά προσέγγιση 4,5 μήνες. Είναι αρσενικός, κρύος, ξερός, (στεγνός), μαγνητικός.

Η αρχή του περιορισμού και της παγιοποίησης είναι πολύ φανερές στον Κρόνο. Αυτός ο πλανήτης δεν δίνει τίποτα δωρεάν, απαιτεί αντ’ αυτού από το άτομο την ανάπτυξη και την πειθαρχία. Επίσης υπακοή και υπευθυνότητα για να μπορέσει ο άνθρωπος να αποκτήσει το πλήρες δυναμικό του ωροσκοπίου του.

Αντιπροσωπεύει την μορφή του πατέρα ή του δασκάλου μέσα στο ωροσκόπιο και δίνει έμφαση στα μαθήματα που πρέπει να πάρει το άτομο μέσω υπεύθυνης δράσης. Αυτός ο πλανήτης διδάσκει υπομονή, αξιοπιστία, επιμέλεια και επιμονή. Συμβολίζει την συγκρότηση και οργάνωση σαν βάσεις για εποικοδομητική προσπάθεια.

 

Ό,τι και αν κάνεις, θα πληρώσεις το τίμημα του Κρόνου

Η επιρροή του Κρόνου φρονηματίζει. Είναι ο ρεαλιστής που γuμνώνει την υποκρισία και ενδυναμώνει την πραγματική προσέγγιση μέσα στο ωροσκόπιο σας.

  Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το 2022

Υπόσχεται μονιμότητα στην γνώση που διαρκεί η οποία όμως είναι αποτέλεσμα της Κρόνειας προσπάθειας αλλά δεν προσφέρει ούτε ηρεμία αλλά ούτε και σύντομη ανταπόδοση των προσπαθειών του ατόμου.

Η φράση που τελικά λένε ο θυμόσοφος λαός μας «πότε θα πήξει το μυαλό σου;» έχει να κάνει καθαρά με την επιρροή του Κρόνου η οποία ολοκληρώνεται εν μέρει για πρώτη φορά με την επιστροφή του, στα 28 χρόνια του κάθε ατόμου. Εκεί γίνονται σημαντικά γεγονότα τα οποία δεν μπορεί να τα ανατρέψει γιατί είναι κάπως προδιαγεγραμμένα.

Επειδή ο Κρόνος επιβραδύνει και αποθαρρύνει πιθανόν το άτομο να σταματήσει κάτι που έχει ξεκινήσει και να αρχίσει κάτι άλλο που θα είναι ίσως πιο δύσκολο αλλά περισσότερο αληθινό. Η ολοκλήρωση έρχεται μέσα από την ωρίμανση και εκεί αρχίζει ο χρόνος να γυρνάει αντίστροφα γιατί το άτομο που βιώνει την πρώτη επιστροφή του Κρόνου, θα είναι περισσότερο σκεπτικό αλλά και λιγότερο ανέμελο.

 

Το καλό είναι ότι μέσω του Κρόνου κτίζει μια σταθερή βάση αλλά σίγουρα μετά από αυτήν θα έχει στερήσεις και επιβάρυνση ευθυνών.

Αυτός ο πλανήτης διδάσκει την εμπειρία μέσω της δοκιμασίας. Είναι αυτό που λέμε ότι αποκτάς την εμπειρία κατόπιν βιώματος που μπορεί να έχει πόνο αλλά τουλάχιστον θα είναι σίγουρα δική σου και όχι πληροφορίες των άλλων.

Μη φοβάστε ότι η δράση του Κρόνου μπορεί να είναι κατευναστική (τιμωρία, καταστολή). Έχει και ανταμοιβή. Αξιώνει επίσης το άτομο να καταφέρει όλες τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες και να πραγματοποιήσει ακόμα και με δύσκολο τρόπο όλα του τα όνειρα.

Αρκεί να υπάρχει στόχος και οργάνωση. Η επιμέλεια, η πειθαρχία και η επιμονή που είναι αναγκαία για την πιο εύκολη αντιμετώπιση της ενέργειάς του αυξάνονται όταν ο Κρόνος είναι σε σταθερό ζώδιο.

  Η ημερομηνία γέννησης σας δεν είναι τυχαία- Πως να αποκρυπτογραφήσετε τον σκοπό της ζωής σας

Το άτομο πάντως γίνεται πιο ικανό να συγκροτεί τις προσωπικές του προσπάθειες γύρω από συγκεκριμένους σκοπούς. Για αυτό αντί να φοβάστε την επιρροή του να είστε έτοιμοι και με χαρά να δεχτείτε αγόγγυστα την δύσκολη ενέργειά του γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε και- γιατί όχι;- θα μεγαλουργήσετε.

ΒΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *