Καλοκαιρινές τροφές που αδυνατίζουν

Καλοκαιρινές τροφές που αδυνατίζουν

6 καλοκαιρινές τροφές που αδυνατίζουν

 

Κι όμως, δεν χρειάζεσαι καμιά δίαιτα εξπρές για να αδυνατίσεις μέχρι τις διακοπές σου.

Το μυστικό για να χάσεις τα κιλά που θέλεις είναι να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας να επιλέγεις υγιεινές τροφές με λίγες θερμίδες ώστε να καις περισσότερες από όσες καταναλώνεις! Το καλοκαίρι σου προσφέρει νόστιμες και χορταστικές τροφές που θα σε κρατήσουν μακριά από τα παγωτά και τα λίπη και θα σου δώσουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που σε κάνουν πιο αδύνατη και λαμπερή.

Ποιες είναι αυτές;

 

6 καλοκαιρινές τροφές που αδυνατίζουν

 

Κρύες σούπες:

Οι κρύες σούπες πριν το γεύμα δεν είναι μόνο ένα νόστιμο ορεκτικό αλλά μπορούν να μας βοηθήσουν να καταναλώσουμε λιγότερες θερμίδες από το κυρίως πιάτο.

 

Καρπούζι:

Το καρπούζι είναι νόστιμο και μπορεί να ικανοποιήσει την δίψα μας αλλά και την επιθυμία μας για κάτι γλυκό.

 

Ψητά λαχανικά:

Κολοκυθάκια, πιπεριές, κρεμμύδι, καρότα, αγκινάρες, σπαράγγια είναι όλα λαχανικά που καταναλώνονται ευχάριστα το καλοκαίρι σε σαλάτες, μαζί με τυρί, με μακαρόνια αλλά και σκέτα με πιτάκια.

 

Καλοκαιρινή σαλάτα:

Επίλεξε εποχιακά λαχανικά ή φρούτα και φτιάξε σαλάτες με τυρί χαμηλών λιπαρών, ξηρούς καρπούς, όσπρια και μια ελαφριά σάλτσα.

 

Ποτά χωρίς θερμίδες:

Φτιάξε φρουτοχυμούς με εποχιακά φρούτα χωρίς να προσθέσεις ζάχαρη (δεν χρειάζεται). Μπορείς να προσθέσεις μπαχαρικά, όπως κανέλα, παγάκια και ξηρούς καρπούς.

 

Γλυκά με φρούτα:

Η επιθυμία για γλυκό δεν σταματά το καλοκαίρι επειδή είμαστε στην παραλία κι έχει ζέστη. Για αυτό αν δεν θέλεις να χαλάσεις τη δίαιτά σου, προτίμησε γλυκά με φρούτα όπως μπανάνα με λίγο παγωτό, ανανά με ξηρούς καρπούς, μούρα με μαύρη σοκολάτα ή παγωμένα σταφύλια.

  Τροφές που οι διαιτολόγοι λένε να έχετε στην κουζίνα αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος

 

joytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *