Ανανάς & Μπανάνα: Εξαλείψτε Το Κοιλιακό Λίπος Με Αυτόν Τον Ισχυρό Συνδυασμό!

Ανανάς & Μπανάνα: Εξαλείψτε Το Κοιλιακό Λίπος

Ανανάς & Μπανάνα: Εξαλείψτε Το Κοιλιακό Λίπος Με Αυτόν Τον Ισχυρό Συνδυασμό!

 

Και θα ξετρελαθείτε με τη γεύση

Αυτό το υπέροχο ​​ρόφημα με ανανά και μπανάνα, πλούσιο σε πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά, επιταχύνει την απώλεια βάρους και εξαλείφει εντυπωσιακά το κοιλιακό λίπος. Και θα ξετρελαθείτε με τη γεύση!

Αυτή είναι μια νόστιμη και πολύ αποτελεσματική φυσική συνταγή που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος σε χρόνο μηδέν.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή. Όλοι γνωρίζουμε ότι η υγιεινή διατροφή και η τακτική σωματική άσκηση είναι απαραίτητες για ένα υγιές σώμα και φυσιολογικό σωματικό βάρος.

Αυτό το ρόφημα περιέχει μεγάλες ποσότητες ενζύμων, φυτικών ινών και μεταλλικών στοιχείων, τα οποία θα αυξήσουν τον μεταβολισμό, τη διαδικασία καύσης λίπους και θα σας κρατήσουν χορτάτους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πρέπει να το καταναλώνετε ως υποκατάστατο για ένα γεύμα, στο πρωινό ή το μεσημεριανό, όποιο εσείς επιλέξετε. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να το πιείτε το βράδυ, μειώστε τα συστατικά στο μισό.

Συνιστάται να καταναλώνετε αυτό το ρόφημα μετά από μια σωματική δραστηριότητα, ώστε να ενισχύσετε τη διαδικασία καύσης του λίπους στο μέγιστο, να εξαλείψετε τα λιπώδη κύτταρα και να αυξήσετε τη μυϊκή μάζα.

 

Ανανάς & Μπανάνα: Εξαλείψτε Το Κοιλιακό Λίπος Με Αυτόν Τον Ισχυρό Συνδυασμό

Συστατικά

1 μπανάνα
1 κουταλάκι του γλυκού λιναρόσπορο
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ
½ φλιτζάνι φέτες ανανά
1/3 φλιτζανιού αμύγδαλα

Οδηγίες

Βάλτε όλα τα προαναφερθέντα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε καλά μέχρι να επιτευχθεί ένα ομοιογενές και απαλό μείγμα.

 

Ανανάς & Μπανάνα: Εξαλείψτε Το Κοιλιακό Λίπος

10 Πολλαπλά Οφέλη Από Την Κατανάλωση Ανανά

Η απώλεια βάρους:

Λόγω της φυσικής του γλυκύτητας, μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια για την απώλεια βάρους, καθώς μειώνει την όρεξη για γλυκό και επιφέρει πιο γρήγορα κορεσμό.

  ΔΙΑΙΤΑ: Smoothie αδυνατίσματος με ανανά και σέλινο: πολύ γευστικό!
Καλή υγεία της όρασης:

Με τεράστιες ποσότητες αντιοξειδωτικών, ο ανανάς μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος κατά των ασθενειών των ματιών που προκαλούνται από την πάροδο της ηλικίας, ειδικά από την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.

Υγιές στόμα:

Η υψηλή ποσότητα βιταμίνης C που περιέχει, αποτρέπει τον σχηματισμό πλάκας και προστατεύει από την ουλίτιδα.

Εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α και βήτα-καροτίνη:

Χάρη σε αυτά γίνεται ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό. Επίσης, είναι απαραίτητα για τη διατήρηση των βλεννογόνων και της όρασης.

Καλή πέψη και αποφυγή δυσκοιλιότητας:

Επειδή φρούτα όπως ο ανανάς είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, υπάρχει μεγάλη αποτελεσματικότητα κατά της δυσκοιλιότητας, καθώς βοηθά στη ρύθμιση και βελτίωση της πέψης.

Περιποίηση του δέρματος:

Ο ανανάς επίσης, με τα ένζυμα που περιέχει, βοηθά στην διατήρηση της ελαστικότητας και ενυδάτωσης του δέρματος. Ακόμη, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μπορεί να μειώσει τις ατέλειες και τις ρυτίδες έκφρασης.

Παροχή μετάλλων:

Ο ανανάς είναι μια εξαιρετική πηγή μαγνησίου, σιδήρου και θείου.

Βελτίωση της ερωτικής ζωής:

Λόγω των μεγάλων ποσοτήτων ανόργανων συστατικών και ενζύμων που περιέχει το φρούτο, βελτιώνεται η ερωτική ζωή.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα:

Χάρη στην περιέχουσα βρομελίνη, είναι βελτιωμένη η ανοσολογική λειτουργία, διότι το ένζυμο αυτό μπορεί να προκαλέσει ευεργετικές αλλαγές στα λευκά αιμοσφαίρια.

Αποχαιρετίστε την υπέρταση:

Ένα φλιτζάνι ανανά περιέχει 1 mg νατρίου και 190 mg καλίου. Ο τέλειος συνδυασμός για να μειωθεί η αρτηριακή πίεση.

 

Ανανάς & Μπανάνα: Εξαλείψτε Το Κοιλιακό Λίπος

7 Οφέλη Για Την Υγεία Από Την Κατανάλωση Μπανάνας

Είναι πλούσιες σε κάλιο:

Οι μπανάνες περιέχουν μια ποικιλία βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα πλούσιες σε κάλιο. Το κάλιο είναι ένα βασικό μέταλλο στο σώμα, απαραίτητο για το καρδιαγγειακό, νευρικό, πεπτικό, νεφρικό και νευρομυϊκό σύστημα. Το κάλιο είναι επίσης σημαντικό για τη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών στο σώμα.

  Πέντε απλά πράγματα για να χάσεις κιλά στις διακοπές
Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες:

Οι μπανάνες είναι ένα από τα καλύτερα φρούτα από την άποψη της περιεκτικότητάς τους σε ίνες, καθώς περιέχουν καλά επίπεδα τόσο αδιάλυτων όσο και διαλυτών φυτικών ινών. Οι αδιάλυτες φυτικές ίνες έχουν υποδειχθεί ως σημαντικές για τη διατήρηση της καλής υγείας του εντέρου, ενώ οι διαλυτές πιστεύεται ότι έχουν οφέλη για την καρδιά και το καρδιαγγειακό σύστημα.

Είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά:

Εκτός από κάλιο, οι μπανάνες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά όπως: βιταμίνη Α, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη C, φολικό οξύ, μαγνήσιο και ασβέστιο. Eίναι η υψηλότερη πηγή βιταμίνης Β6, μιας θρεπτικής ουσίας που βοηθά στην παραγωγή των νευροδιαβιβαστών, με μια μέτρια μπανάνα να παρέχει περίπου το 25% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης.

Μια μπανάνα παρέχει περίπου το 10% των ημερήσιων αναγκών για έναν ενήλικα της πρόσληψης βιταμίνης C. Αυτή η βιταμίνη είναι ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό στο σώμα, αλλά απαιτείται επίσης για την οικοδόμηση του κολλαγόνου.

Είναι χαμηλές σε θερμίδες:

Πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται την μπανάνα σαν ένα φρούτο με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και ως εκ τούτου δεν το περιλαμβάνουν στη διατροφή τους, όταν προσπαθούν να χάσουν βάρος. Μια μέτρια μπανάνα περιέχει περίπου 92 θερμίδες, σε σύγκριση με μια μέση πατάτα που περιέχει περίπου 375 θερμίδες.

Είναι αρκετά προφανές ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Οι μπανάνες προσφέρουν ακόμη λιγότερες θερμίδες από ότι πολλά τρόφιμα διατροφής σνακ, μερικά από τα οποία είναι κάτω από 100 θερμίδες, και προσφέρουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

Έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά:

Οι μπανάνες περιέχουν πολύ λίγο λίπος, περίπου 0,5 g ανά μπανάνα, που σημαίνει ότι είναι κατάλληλες ως μέρος μιας χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά διατροφής ή διατροφής ελεγχόμενων θερμίδων.

  Ράνια Θρασκιά - Πώς έχασε 12 ολόκληρα κιλά
Έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη:

Παρά το γεγονός ότι οι μπανάνες είναι σχετικά υψηλές σε υδατάνθρακες ή ζάχαρη, η επίδραση που έχουν στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι σχετικά καλή. Έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο συγκρατημένη αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα που παραμένει σταθερή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αυτό κάνει μια μπανάνα ένα σπουδαίο γρήγορο σνακ που θα σας κρατήσει πλήρεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το τσιμπολόγημα με τροφές πλούσιες σε θερμίδες ή υπερκατανάλωση τροφών κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία αποτελεί βασικό παράγοντα σε κάθε δίαιτα απώλειας βάρους.

Οι μπανάνες σε μια δίαιτα απώλειας βάρους:

Αν είστε σε δίαιτα απώλειας βάρους χαμηλή σε θερμίδες, οι μπανάνες μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα ιδανικό σνακ. Η υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη συμβάλλει στην αίσθηση της πληρότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

ΠΗΓΗ

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *