Τα κοινά μυστικά των αδύνατων γυναικών!

Τα κοινά μυστικά των αδύνατων γυναικών

Ποια είναι τα κοινά μυστικά των αδύνατων γυναικών

 

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί πως μερικές γυναίκες καταφέρνουν χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις και μένουν σταθερά αδύνατες, χωρίς αυξομειώσεις.

Για να σου φύγει η απορία αλλά και συνάμα να καταφέρεις και εσύ να σταθεροποιήσεις τη ζυγαριά στο επιθυμητό βάρος ρίξε μία ματιά στον παρακάτω δεκάλογο.

Περιέχει απλές συμβουλές για να τις αντιγράψεις απροκάλυπτα και να τις κάνεις πράξη!

 

1. Πηγαίνε σούπερ μάρκετ πάντα με λίστα και εάν μπορείτε σημειώστε και τις συνταγές που θα κάνετε μέσα στην εβδομάδα.

2. Μη μπεις στον πειρασμό να ψωνίσεις τρόφιμα όταν είσαι πεινασμένη, κουρασμένη, όταν έχει πολύ κόσμο στο σούπερ μάρκετ ή όταν βιάζεσαι. Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει ο κίνδυνος να πάρεις τα λάθος ή παραπάνω πράγματα από αυτά που χρειάζεσαι.

3. Mην ξεγελαστείς από τους πειρασμούς του σούπερ μάρκετ και από τον τρόπο που συνδυάζουν τα τρόφιμα και π.χ. μαζί με τις φράουλες αγοράσετε και την σαντιγί που είναι δίπλα!

4. Μη ξεχνάς τα κατεψυγμένα. Προσπέρασε πίτσες, παγωτά,προτηγανισμένες πατάτες και επέλεξε λαχανικά μιας και είναι πολλές φορές καλύτερα από τα φρέσκα, αφού συσκευάζονται την ώρα που μαζεύονται. Εάν λιγουρεύεσαι παγωτό, βάλε εναλλακτικά ένα γιαούρτι στην κατάψυξη.

5. Αγοράσε φρούτα και λαχανικά της εποχής.

 

Τα κοινά μυστικά των αδύνατων γυναικών!

6. Προσοχή στα σνάκς. Εάν έχεις μπισκότα και κέικ στο σπίτι το σίγουρο είναι ότι στην πρώτη λιγούρα θα ενδώσεις στη παρουσία τους. Πάρε μερικά αποξηραμένα φρούτα, chocolate chips και βάλε και μια κομμένη μπανάνα στην κατάψυξη για να κάνεις ένα ιδανικό smoothie. Εάν είσαι του αλμυρού, επέλεξε βραστά αβγά και να έχεις πάντα έτοιμο ένα μπολ με κινόα ή κους κους τα οποίο μπορείς να συνδυάσεις με σαλάτες

  Χημική δίαιτα με μακαρόνια: Χάσε έως και 5 κιλά την βδομάδα!

7. Μην ακολουθείς trend, όπως π.χ. το νερό καρύδας το οποίο έχει θερμίδες, είναι γλυκό και ακριβό. Κατανάλωσε γενικότερα τις τροφές ωμές και μην επιλέγεις τους χυμούς τους.

8. Διάβασε τις θρεπτικές αξίες κάθε τροφής στην ετικέτα της. Εκεί θα βρείς όλα τα στοιχεία που θα σε κάνουν να αγοράσεις ή να απορρίψεις ένα τρόφιμο.

9. Έλεγξε την ημερομηνία λήξης. Όσο πιο αργά, σημαίνει ότι τόσα περισσότερα συντηρητικά έχουν χρησιμοποιηθεί.

10.Τέλος, μη ξεγελιέσαι από τις προσφορές εκτός και εάν είναι κάποιο προϊόν που έχεις στη λίστα σου. Ο δεύτερος λόγος για να το κάνεις είναι εάν θέλεις να δοκιμάσεις ένα νέο προϊόν. Χωρίς όμως να κάνεις stock από αυτό.

 

trelogaidouri.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *