Τι είδους σύζυγος είστε; Τα ζώδια αποκαλύπτουν…

Τι είδους σύζυγος είστε

Τι είδους σύζυγος είστε

Τα ζώδια αποκαλύπτουν

 

Υπέρ ή όχι του γάμου, μερικά στοιχεία της προσωπικότητάς μας αποκαλύπτονται με βάση το ζώδιό μας.

Ο αστρολογικός μας χάρτης λοιπόν, μπορεί να δώσει τις κατάλληλες πληροφορίες στο έτερο ήμισυ, ώστε να καλλιεργηθεί το ανάλογο πεδίο δράσης και να περάσουμε βίο ανθόσπαρτο! Η κατάταξη που ακολουθεί ξεκινά από τις καλύτερες… συζύγους και φθάνει ως τις πιο αμφιλεγόμενες, πάντα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας …

 

Τι είδους σύζυγος είστε; Τα ζώδια αποκαλύπτουν…

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Αν αναζητάτε πίστη και γερές βάσεις για τον γάμο σας, τότε η γυναίκα Καρκίνος θεωρείται η ιδανική σύντροφος!

Φλερτάρουν από τα νεανικά τους χρόνια με τη θαλπωρή της οικογενειακής ζωής και αληθινά, αγαπούν τον γάμο. Το να παντρευτείτε μια γυναίκα Καρκίνο είναι σαν να παντρευτείτε κάποια που έχει ως κύριο μότο «η ισχύς εν τη ενώσει». Επενδύοντας σε αυτήν την ένωση με όλη της την καρδιά, το πιθανότερο είναι πως δεν θα σας πει και ψέματα ποτέ.

Η ιδιοσυγκρασία της βρίσκει σημείο αναφοράς στις λύκαινες, οι οποίες ζευγαρώνουν για μια ζωή! Έχει καλές προθέσεις και όσο περνούν τα χρόνια του έγγαμου βίου, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι καλύτερες γυναίκες του ζωδιακού κύκλου!

 

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Οι γυναίκες Ιχθείς έχουν το προτέρημα να προσφέρουν την αγάπη τους ανιδιοτελώς, με επιμονή και με παρρησία, για να σας ευχαριστήσουν.

Η δημιουργική τους φύση ξεδιπλώνεται ως μια πολύ όμορφη πλευρά του χαρακτήρα τους, ειδικά σε σχέση με τα παιδιά που θέλουν να κάνουν και να μεγαλώσουν μαζί σας.

Εάν μάλιστα, είστε ευμετάβλητοι και καταφέρετε να ξεδιπλώσετε τις αποχρώσεις μιας κυρίας Ιχθύ, τότε θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε ένα λουλούδι τεράστιας ομορφιάς και να απολαύσετε βαθιά κατανόηση.

Σημειώστε επίσης, πως οι γυναίκες Ιχθείς δεν είναι μόνο πιστές, αλλά και έξυπνες!

 

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Το ζώδιο του Ζυγού αναδεικνύει τους ωραιότερους ανθρώπους! Και αυτό ισχύει διπλά για τις γυναίκες Ζυγούς, εάν έχουν κατακτήσει την προσωπική τους ισορροπία.

Είναι δυναμικοί στοχαστές και έχουν στο μυαλό τους μακροπρόθεσμους στόχους, χαρακτηριστικά που αποτελούν για τους γύρω τους πηγή έμπνευσης και ενθουσιασμού.

  Ποια είναι τα ζώδια που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν;

Ποτέ δεν θα νιώσετε προσβεβλημένοι από μια γυναίκα Ζυγό, καθώς έχει το χάρισμα να κερδίζει αυτό που θέλει μέσω της καλοσύνης και δεν χρησιμοποιεί ποτέ μεθόδους χειραγώγησης. Οι γυναίκες Ζυγοί αγαπούν τον έρωτα, είναι ρομαντικές και πρόθυμες να πειραματιστούν!

 

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ενώ μπορεί να βρεθείτε αρκετές φορές σε ερωτικές αντιπαραθέσεις με μια σύζυγο Ταύρο, θα διαπιστώσετε γρήγορα πως οι μικροδιαφωνίες μπορούν να τονώσουν τον γάμο σας με ένα πολύ θετικό τρόπο.

Οι γυναίκες Ταύροι είναι πολύ έξυπνες, οπότε δεν αρκεί η φυσική έλξη που υπάρχει μεταξύ σας για να τη σαγηνεύσετε! Θα πρέπει να επιστρατεύσετε τόσο τις πνευματικές, όσο και τις σωματικές σας δυνάμεις για να την κατακτήσετε.

Ως σύζυγος, θα διαπιστώσετε πως είναι πιστή και τη διακρίνει η σταθερότητα. Επίσης, εξελίσσεται σε μια εκπληκτική μητρική φιγούρα για τα παιδιά σας.

 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Η γυναίκα Υδροχόος διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα και είναι ανεξάρτητη.

Όταν δεν ζει στον κόσμο της αναλύοντας τις πρωτοποριακές της ιδέες και είναι διαθέσιμη, τότε ο έγγαμος βίος μαζί της μπορεί να γίνει αρκετά ευχάριστος, σε σημείο που να χαρακτηριστεί ως η γυναίκα της ζωής σας!

Το σημείο που θα πρέπει πραγματικά να προσέξετε με μια γυναίκα Υδροχόο είναι να μην την κάνετε να βαρεθεί, καθώς δεν μπορεί να ανεχθεί την πλήξη σε μια σχέση με τίποτα.

Οι γυναίκες Υδροχόοι είναι έξυπνες και ευέλικτες, οπότε δεν θα πρέπει να εγκαταλείψετε ποτέ την προσπάθεια. Εάν, όμως, έχετε τα προσόντα να το κάνετε και γίνετε ο σύντροφός της για μια ζωή, τότε θα απολαύσετε αρκετές ευχάριστες εμπειρίες που ούτε έχετε φανταστεί!

 

Τι είδους σύζυγος είστε; Τα ζώδια αποκαλύπτουν…

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Το να έχεις την ευθύνη για το νοικοκυριό, μια επιχείρηση και τα παιδιά είναι δύσκολο, αλλά το να διατηρήσεις έναν ευτυχισμένο γάμο είναι κάτι που μόνο μια γυναίκα Αιγόκερως μπορεί να κάνει με μεγάλη φινέτσα!

Όταν παντρεύεστε μια γυναίκα Αιγόκερω, παντρεύεστε κατά παραγγελία, με εγγυημένα χρονοδιαγράμματα και έγκαιρες πληρωμές.

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι μια απόλυτα οργανωμένη προσωπικότητα. Αν και γίνεται πειρασμός κάτω από τα σεντόνια, μετατρέπεται στον πιο ορθολογικό λογιστή έξω από αυτά!

  Ποιο φαγητό ταιριάζει σε κάθε ζώδιο ΖΩΔΙΑ

 

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Καθώς αρχίζουμε να φθάνουμε στους λιγότερο επιθυμητούς τύπους συζύγων, θα δούμε ότι οι γυναίκες Δίδυμοι είναι μερικά από τα πιο αγαπητά και υποστηρικτικά άτομα που θα συναντήσετε ποτέ!

Αρκεί, φυσικά, να είστε το κέντρο του ενδιαφέροντός τους, καθώς οι προτιμήσεις τους μπορεί να αλλάξουν. Μια σύζυγος Δίδυμος μπορεί να είναι σύμβολο της ομορφιάς, αλλά καθώς είναι και επιρρεπής, ενδέχεται εύκολα να αποδιοργανωθεί.

Μπορεί να υποπίπτει σε σφάλματα, αλλά παράλληλα θα στηρίξει τα δικά σας με αφοσίωση, πίστη και στοργή. Ως πραγματική εκπρόσωπος των Διδύμων, όμως, μπορεί να μην αγαπήσετε το ίδιο και την «άλλη πλευρά» της.

 

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Αν και δεν θεωρείται φοβερή επιλογή για σύντροφό της ζωής σας, μια σύζυγος Σκορπιός θα σας προσφέρει σίγουρα, ό,τι καλύτερο μπορεί.

Πρέπει, ωστόσο, να διαθέτετε ισχυρή θέληση, καθώς αυτή η γυναίκα θα σας ζητήσει περισσότερα από όσα θα είστε διατεθειμένος να προσφέρετε.

Παρ’ όλα αυτά και σε γενικές γραμμές, η έμφυτη τάση που έχει να θέτει τον πήχη ψηλά, θα σας κρατήσει σε εγρήγορση. Θα σας κάνει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας, ενώ σε ερωτικό επίπεδο θα νιώσετε συχνά ρίγη συγκίνησης, εάν αποφασίσετε να παντρευτείτε μία Σκορπιό!

 

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Εάν πρόκειται να παντρευτείτε μια γυναίκα Παρθένο, θα πρέπει να βγείτε από το καλούπι του συζύγου.

Την διακρίνει σε μεγάλο βαθμό η έννοια του σωστού και του λάθους, αλλά τα ζητήματα που μπορούν να τακτοποιηθούν για εκείνη, ενδέχεται να μην λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο και για εσάς, πάντα.

Μερικές φορές το καλύτερο που θα έχετε να της πείτε είναι ένα «Ναι, μωρό μου»! Και αυτό δεν είναι καθόλου αστείο, ειδικά εάν θέλετε να απολαύσετε την απίστευτη ικανότητά της να σας αγαπά και να σας λατρεύει!

Για να διαχειριστείτε τα ειλικρινή συναισθήματα μιας γυναίκας Παρθένου λοιπόν, το κλειδί είναι το χιούμορ. Εάν μάλιστα, είστε χρόνια παντρεμένος με μία Παρθένο, τότε γνωρίζετε ήδη πολύ καλά τι σημαίνει αυτό!

  Ποια ζώδια έχουν ταλέντο στην αγάπη; Πως την εκφράζουν;

 

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ακόμα και εάν προσφέρετε την καρδιά σας σε μια γυναίκα Λέοντα και έχετε την τιμή να σας δεχθεί ως σύζυγό της, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις αλλαγές της διάθεσής της.

Οι ψυχολογικές της μεταπτώσεις είναι πασίγνωστες! Σε περίπτωση μάλιστα, που δεν καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει, δεν μελαγχολεί ούτε κρατάει μούτρα, αλλά περνάει στην επίθεση! Φυσικά, θα έχετε ακούσει την έκφραση «όποιος αγαπάει, παιδεύει!».

Εάν λοιπόν, είστε ο εκλεκτός της καρδιάς της, τότε προετοιμαστείτε κατάλληλα, διότι δεν πρόκειται να δεχθεί τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλει, όταν το θέλει. Δηλαδή, είτε θα ακολουθήσετε τον δρόμο της είτε θα βρεθείτε εκτός πορείας!

 

Κριός: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να ερωτευτείτε μια Κριό, καθώς η αυτοπεποίθηση και οι ικανότητές της τραβούν σαν μαγνήτης!

Επίσης, η γυναίκα Κριός είναι λαμπερή, όμορφη, υπέροχη! Ως σύζυγος είναι υπέρ του δέοντος πιστή, αλλά περιμένει από εσάς την ίδια ακριβώς αφοσίωση. Στο πρώτο στραβοπάτημά σας, θα σας κουνήσει το μαντήλι, με βεβαιότητα.

Το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος», μοιάζει να της ταιριάζει γάντι! Πανέμορφη και γεμάτη πάθος θα σας στείλει στους ουρανούς, αλλά εάν την απογοητεύσετε με την ίδια ευκολία θα σας ρίξει και στον Καιάδα!

 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Εάν θέλετε να μην ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε, τότε μπορείτε να παντρευτείτε μια Τοξότη! Οι γυναίκες Τοξότες είναι εξαιρετικές, εάν και εφ’ όσον κάνουν ό,τι θέλουν.

Αν και τις ελκύουν περισσότερο οι άνδρες που αγαπούν την ελευθερία σε σχέση με εκείνους που σκέφτονται τον γάμο, θα μείνουν πιστές και θα φροντίσουν κατά το δοκούν τον έγγαμο βίο, καθώς προτεραιότητά τους είναι τα προσωπικά, φιλόδοξα σχέδια τους.

Πρόκειται για υπέροχες συντρόφους, εάν ακολουθείτε χωρίς παράπονα τις παραξενιές τους και σε κάποιες περιπτώσεις την αλλόκοτη συμπεριφορά τους. Σε περίπτωση που τα καταφέρετε, να είστε βέβαιοι πως ο γάμος σας μπορεί να αγγίξει την τελειότητα!

 

Τι είδους σύζυγος είστε; Τα ζώδια αποκαλύπτουν…

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *