7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Καρκίνο!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Καρκίνο!

Ποιες είναι οι αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Καρκίνο!

 

Αν είσαι μαζί με έναν Καρκίνο, θα έχεις ήδη αντιληφθεί τον λόγο που το σύμβολό του είναι ένα καβούρι.

Με τα πρώτα σημάδια επιπλοκών ή αντιπαραθέσεων, θα γλιστρήσει πίσω στο κέλυφός του. Μιλάμε για έναν πολύ ευαίσθητο άνθρωπο και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο συναισθηματικός και έτοιμος να βρεθεί σε μια σχέση αγάπης, που θα σε φροντίσει και θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου, με μεγάλη προθυμία.

Είναι όμως και πολύ ευάλωτος και για αυτό μπορεί γίνει εύκολα εκμεταλλεύσιμος. Αν είσαι σε σχέση με έναν Καρκίνο, θα ήταν καλό να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, επειδή είναι καλόβολος και πάντα πρόθυμος να σου κάνει το χατίρι. Μακροπρόθεσμα, δεν θα είναι καλό για τη σχέση σας.

Αλλά πολύ πριν φτάσεις σε αυτό το σημείο, πρέπει να ξέρεις ότι ο Καρκίνος στην αρχή είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος. Όλοι οι άνθρωποι είναι κάπως «κουμπωμένοι» στην αρχή μιας γνωριμίας, αλλά ο Καρκίνος πολύ περισσότερο.

Είναι απλώς στην φύση του, οπότε απλώς αποδέξου το. Γενικά, οι Καρκίνοι ταιριάζουν περισσότερο με ΤαύρουςΠαρθένους και Σκορπιούς. Στην περίπτωση βέβαια που ανήκεις σε κάποιο άλλο ζώδιο και σε ενδιαφέρει ένας Καρκίνος, μην διστάσεις. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτό το ζώδιο και τον τρόπο που λειτουργεί στις σχέσεις του, ιδού 7 αλήθειες που πιθανότατα πρέπει να ξέρεις.

 

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Καρκίνο!

1. Που και που, χρειάζεται ένα χτύπημα στην πλάτη!

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και συνηθίζουν να αγχώνονται για ένα σωρό πράγματα. Όχι ότι είναι διαρκώς κλαψιάρηδες, αλλά γενικά δεν φημίζονται για την θετική τους σκέψη. Κάνε του ένα κομπλιμέντο και θα τα πας μια χαρά μαζί του. Θέλει να τον διαβεβαιώνεις ότι τα κάνει όλα καλά και δεν έχεις κανένα παράπονο – και το πιθανότερο είναι να του λες αλήθεια. Έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για να δείχνεις σε έναν Καρκίνο την αγάπη σου, με τον τρόπο που θέλει και χρειάζεται.

  Λογική ή συναίσθημα; Τί επιλέγουν τα ζώδια

 

2. Στα οικονομικά σκέφτεται μακροπρόθεσμα

Ένας Καρκίνος, δεν είναι από τα άτομα που θα πάρουν αύξηση ή ένα γερό μπόνους στη δουλειά και θα πάνε αμέσως να παραγγείλουν καινούργιο αυτοκίνητο. Θα ψάξει να βρει τρόπο να επενδύσει τα χρήματά του, λόγω της φυσικής ανάγκης του να διασφαλίσει ένα πιο σταθερό μέλλον. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα γεμίσει τον/την σύντροφό του με πολλά-πολλά δωράκια, μην περιμένεις όμως να σου δωρίσει κάτι επώνυμο ή πανάκριβο. Θα το θεωρούσε σπατάλη και εντελώς κόντρα στις αποταμιευτικές του πεποιθήσεις!

 

3. Για τον Καρκίνο, η οικογένεια είναι το παν!

Είτε ο/η σύντροφος Καρκίνος έχει μικρή οικογένεια είτε μεγάλη, θα είναι οπωσδήποτε στενά δεμένος μαζί της. Το να καλλιεργεί τις σχέσεις με την οικογένειά του, αλλά και με τους φίλους του, είναι κάτι πολύ σπουδαίο για έναν Καρκίνο. Αν είσαι σε σχέση με έναν Καρκίνο, να περιμένεις ότι θα γίνεις μάρτυρας πολλών οικογενειακών συναθροίσεων, εορτών, δραμάτων και τρεχαμάτων… Αν πάντως οι οικογενειακές συγκεντρώσεις δεν είναι το καλύτερό σου, δες το τουλάχιστον ως μια αφορμή για να βελτιώνεις διαρκώς την εμφάνιση ή το ντύσιμό σου, ώστε να κάνεις πάντα καλή εντύπωση στην οικογένειά του.

 

4. Η σχέση σας μπορεί να προχωράει σε ρυθμούς χελώνας

Ο Καρκίνος, εξαιτίας της επιφυλακτικής φύσης του φοβάται να προχωρήσει πολύ γρήγορα σε συναισθηματικά θέματα. Η ξεχωριστή του ενσυναίσθηση του επιτρέπει να έχει απόλυτη επίγνωση για το πώς νιώθουν κάθε άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα του, πόσο μάλλον το ταίρι του. Δεν πρόκειται ποτέ να σε πιέσει ή να σε πληγώσει και θα περιμένει όσον καιρό χρειαστεί για να κάνει τη σχέση να προχωρήσει με μια ταχύτητα που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα.

  Πάντα με στιλ: Αυτά είναι τα πιο καλοντυμένα ζώδια

 

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Καρκίνο!

5. Έχει πολύ ιδιαίτερη σχέση με το φαγητό!

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί ανάμεσα στον Καρκίνο και το φαγητό του. Λατρεύει να τρώει και είναι ακόμα πιο απολαυστικό για αυτόν το να τρώει μαζί με τα κοντινά του πρόσωπα ή με τον/την σύντροφό του. Αυτό βέβαια μερικές φορές δηλώνει ότι ο έλεγχος του βάρους του μπορεί να είναι ένα θέμα. Όμως, αν και.. φαγανός, δεν παύει να είναι ευαίσθητος. Οπότε, προσπάθησε να μην κάνεις αστεία για την εμφάνιση ή το βάρος του, αλλιώς θα τον δεις να αποτραβιέται πίσω στο καβούκι του!

 

6. Δεν είσαι το μόνο πρόσωπο στο οποίο είναι αφοσιωμένος

Οι Καρκίνοι είναι οι μανούλες, το καταφύγιο και οι τροφοί του ζωδιακού που θέλουν να προστρέχεις στην αγκαλιά τους για να σου συμπαρασταθούν όταν το χρειάζεσαι. Μαζί με έναν Καρκίνο, θα ζήσεις πολλά σαββατοκύριακα, βοηθώντας φίλους να μετακομίσουν ή θα μεταφέρεις διάφορους συγγενείς σε ιατρικά ραντεβού και άλλες υποχρεώσεις.

Είναι απίστευτο σε τι βαθμό ένας Καρκίνος είναι διατεθειμένος να βοηθάει τους ανθρώπους, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιες στιγμές θα νιώσεις ότι σε παραμελεί. Άφησέ τον να κάνει αυτό που νομίζει, μέχρι που να γίνει πρόβλημα. Αν και οι Καρκίνοι έχουν επίγνωση των συναισθημάτων των άλλων, οπότε πιθανότατα θα καταλάβει ότι κάτι σε ενοχλεί, πριν ακόμα το καταλάβεις εσύ.

 

7. Είναι το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού!

Οι Καρκίνοι είναι άτομα που μπορείς να τα εμπιστευτείς εύκολα. Είναι τόσο συντονισμένοι με τα συναισθήματα των δικών τους ανθρώπων και μισούν να λένε ψέματα στον εαυτό τους, επειδή γνωρίζουν πόσο μεγάλο ζήτημα είναι να είσαι ανοιχτός και έντιμος με τον σύντροφό σου.

  Αυτά τα ζώδια θα παντρευτούν μέσα στο 2022

Ένας Καρκίνος είναι συγχωρητικός, συμπονετικός και γεμάτος κατανόηση. Καταλαβαίνει ότι ο καθένας έχει τα ελαττώματά του και προσπαθεί να μην κρατάει μνησικακία. Η λέξη «συγχώρεση» δεν θα μπορούσε να ταιριάξει περισσότερο σε άλλο ζώδιο. Αλλά μην το εκμεταλλευτείς ούτε να το παρακάνεις… Μια-δυο φορές θα σε προειδοποιήσει, αλλά μετά έχεις γίνει… παρελθόν για τον Καρκίνο!

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *