Έχασε 15 κιλά η Λάουρα Νάργες με τη detox δίαιτα – Αυτά ήταν τα μυστικά της

Έχασε 15 κιλά η Λάουρα Νάργες με τη detox δίαιτα

Έχασε 15 κιλά η Λάουρα Νάργες με τη detox δίαιτα

Αυτά ήταν τα μυστικά της

 

Τεράστια αλλαγή στο σώμα της

Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

 

Η Λάουρα Νάργες κατάφερε να γίνει άλλος άνθρωπος μέσα σε λίγο καιρό, καθώς κατά τη διάρκεια της καραντίνας, πήρε την μεγάλη απόφαση να αλλάξει ριζικά τη διατροφή της και να ακολουθήσει μία detox δίαιτα που της έλυσε τα χέρια.

Όπως εξήγησε και η ίδια, δεν ήθελε να χάσει κιλά για τα σχόλια που άκουγε αλλά γιατί κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά δεν αισθανόταν καλά.

 

Η αποκάλυψη της Λάουρας Νάργες για τη δίαιτα που ακολούθησε

«Ο λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να αναφερθώ σε μία ανάρτησή μου πάλι στο θέμα του σώματός (μου) είναι ξεκάθαρα λόγω των πολλών μηνυμάτων που δέχομαι τις τελευταίες ημέρες. Και θέλω να βοηθήσω μεταφέροντας την προσωπική μου εμπειρία.

Κατ’ αρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς για τα γλυκά σας λόγια και τη στήριξη που έχω τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά το bodyshaming!

Όση προσπάθεια και να έχει υπάρξει να μου απορροφηθεί ενέργεια από τα αρνητικά σχόλια άλλο τόσο δυναμώνω μέσα από την αγάπη και τη συμπαράσταση τη δική σας, αλλά και από το στενό υπέροχο περιβάλλον μου. Δεν είναι το θέμα μου να πω για το πώς έχασα τα κιλά μου, αλλά κυρίως να σας μεταφέρω τη ψυχοσύνθεσή μου.

Όλο αυτόν τον καιρό, και να ήθελα να αδυνατίσω προκειμένου να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου (αφήστε που έχω ιστορικό με βουλιμία, και τα όποια φαντάσματα μέχρι και σήμερα τα πολεμά-γι’ αυτό ας μην κρίνουμε ποτέ κάποιον) ήταν σκέτη αποτυχία, πολύ απλά, επειδή αισθανόμουν τρομερή πίεση από τους γύρω μου.

Αδιάκριτα βλέμματα, προσβλητικές τάχα μου ‘θέλω το καλό σου’ ατάκες, κουτσομπολιό.

 

  18 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να κερδίσεις (σίγουρα) τη μάχη με τη ζυγαριά

Έχασε 15 κιλά η Λάουρα Νάργες με τη detox δίαιτα

Η αποκάλυψη της Λάουρας Νάργες για τη δίαιτα που ακολούθησε

Μέχρι που είπα τέλος, αυτή είμαι και σε όποιον αρέσει, πράγμα που είδαμε πιστεύω και μέσα από εδώ. Όταν λοιπόν χαλάρωσα πραγματικά και ήμουν οκ με εμένα, άλλαξε η ζωή μου. Ωστόσο, μου είναι πολύ σημαντικό να σας ξεκαθαρίσω πως τα όποια κιλά που έχασα δεν ήταν επί τούτου, απλά προέκυψε μέσα από μια θεραπεία αποτοξίνωσης οργανισμού και κυρίως εντέρου που έκανα.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του The Voice, δεν αισθανόμουν καλά.

Είχα κυρίως δυσκολίες με τον ύπνο, και εκεί ένιωσα ότι πρέπει να κάνω κάτι και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου.

Ακολούθησα ένα detox strategy που μου δόθηκε από τον ιριδολόγο μου στη Γερμανία, η αδερφούλα μου με μύησε σε αυτό το παρακλάδι. Αυτός με βοήθησε τότε να έρθω στα ίσα μου ξανά μετά το Survivor – καταλαβαίνετε πως στο παιχνίδι με τις δυσκολίες και τις κακουχίες ήρθαν τα πάνω κάτω».

Σε γενικές γραμμές, όπως εξηγεί η Λάουρα Νάργες, στο συγκεκριμένο detox απαγορεύονται: το σιτάρι, τα γαλακτομικά (με εξαιρέσεις), τα εσπεριδοειδή, οι φράουλες, ο καφές και το μαύρο τσάι, οι ξηροί καρποί και η ζάχαρη.

Έχασε 15 κιλά η Λάουρα Νάργες

 

youweekly.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση