Αβοκάντο και ξηρούς καρπούς έχει η διατροφή της Δούκισσας Νομικού

 

Αβοκάντο και ξηρούς καρπούς έχει η διατροφή της Δούκισσας Νομικού

Αβοκάντο και ξηρούς καρπούς έχει η διατροφή της Δούκισσας Νομικού

Αυτά είναι τα tips της για το τέλειο κορμί

 

Το πιάτο που την κάνει να μένει σταθερή στα κιλά της

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μπορεί να έχει γίνει μαμά δύο παιδιών, ωστόσο την ίδια στιγμή εξακολουθεί να διατηρεί αψεγάδιαστο το κορμί της.

Αυτό φυσικά δεν έρχεται τυχαία, αφού η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα πρόσφατα τελείωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής και φροντίζει να μην ξεφεύγει από τις συνήθειες της ακόμα και στις διακοπές της.

Αυτό είναι το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για τη διατροφή της

 

Αβοκάντο και ξηρούς καρπούς έχει η διατροφή της Δούκισσας Νομικού – Αυτά είναι τα tips της για το τέλειο κορμί

H super μαμά του Σάββα και της Αναστασίας Θεοδωρίδη, μας δείχνει στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές ενώ μοιράζεται και λίγα από τα μυστικά της διατροφής της.

Όπως εξηγεί η ίδια, αγαπά ιδιαίτερα μία σαλάτα δικής της έμπνευσης με ψιλοκομμένο μήλο, ένα μικρό αβοκάντο, διάφορους ξηρούς καρπούς και μία σος με μία κουταλιά ελαιόλαδο, τον χυμό από μισό λεμόνι και ελάχιστη μουστάρδα.

 

 

Αλλαγή στην εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού – Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση της θέλησε να κάνει η Δούκισσα Νομικού. Μπορεί η ίδια να μην έχει πειραματιστεί με τα μαλλιά της πολλές φορές, ωστόσο θέλησε να αλλάξει το χτένισμα της.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει αφήσει για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις -μιας και του χρόνου δεν θα ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΙ- και εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο της χρόνο, κάνοντας διακοπές με την οικογένεια της, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Ωστόσο, παραμένει ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να κάνει μια αλλαγή στο χτένισμα της και υιοθετήσει ένα απόλυτα βολικό και καλοκαιρινό look. Και αυτό φυσικά είναι οι γαλλικές κοτσίδες!

Η Δούκισσα συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο την βλέπουμε στην αρχή με wet look και μας με κοτσίδες!

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι λες; Σου αρέσει; ☺️ Άσε μια καρδιά αν ερωτεύτηκες αυτό το χτένισμα όσο εγώ»!

 

 

youweekly.gr

  Αυτή είναι η δίαιτα της Όλγας Φαρμάκη! Έτσι διατηρείται στα 56 κιλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *