Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά του Ψαριού Μετά το Μαγείρεμα

Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά του Ψαριού Μετά το Μαγείρεμα

Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά του Ψαριού Μετά το Μαγείρεμα

 

Απαλλαγείτε από τις μυρωδιές ψαριών πριν και μετά το μαγείρεμα με μερικά σπιτικά κόλπα.

Ρίξτε φρέσκο γάλα σε ένα μπολ και μουλιάστε το ψάρι για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν το μαγείρεμα. Τα ένζυμα στο γάλα συνδέονται με αυτά που προκαλούν τη μυρωδιά και η μυρωδιά μειώνεται. Ένα άλλο κόλπο είναι να μουλιάσετε το ψάρι σε 4 φλιτζάνια νερό ανακατεμένο με μερικές κουταλιές ξύδι.

Μετά το μαγείρεμα του ψαριού, μπορεί να μείνει μυρωδιά. Χρησιμοποιήστε ένα αρωματικό κερί που περιέχει εκχυλίσματα βασιλικού, πατσουλί και γεράνι ενώ μαγειρεύετε και η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

Λειτουργεί εξίσου με κερί με άρωμα λεβάντας. Βράστε ένα λεμόνι στην κουζίνα και αφήστε τον ατμό να καταπολεμήσει τη μυρωδιά ή σιγοβράστε μια κατσαρόλα που περιέχει μερικά γαρίφαλα, κανέλα ή ξύδι για περίπου 30 λεπτά. Η μυρωδιά του ξιδιού μπορεί να παραμένει, αλλά εξαφανίζεται σύντομα μετά..

Ένα μπολ με ξύδι αφημένο όλη τη νύχτα στον πάγκο θα πρέπει να απομακρύνει τη μυρωδιά. Αφαιρέστε τη μυρωδιά ψαρίλας από επιφάνειες σκουπίζοντας πρώτα και στη συνέχεια καθαρίζοντάς την με μια πάστα από μαγειρική σόδα, λεμόνι και νερό ή αλάτι και νερό.

Τρίψτε μια πάστα από μπέικιν πάουντερ και νερό στην επιφάνεια ενός ξύλου κοπής ή πασπαλίστε αλάτι για να διαλύσετε τη μυρωδιά από το ξύλο. Το φρέσκο λεμόνι λειτουργεί επίσης στο ξύλο. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό αναμειγνύοντας χυμό λεμονιού και νερό και χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί για να σκουπίσετε τα ξύλινα ντουλάπια της κουζίνας.

Σφραγίστε πλαστικά μπολ με κομμένο λεμόνι μέσα και η μυρωδιά του ψαριού εξαφανίζεται από αυτά. Κόψτε λίγες πατάτες και βάλτε τις στο τηγάνι ή βάλτε τσάι στο τηγάνι για να διώξετε τη μυρωδιά του ψαριού.

  Είμαι 50 ετών και δεν έχω οικογένεια ακόμη όμως ψάχνω τον έρωτα

 

Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά του Ψαριού Μετά το Μαγείρεμα

Τα δάχτυλα και τα χέρια σας παίρνουν τη μυρωδιά του ψαριού όταν το προετοιμάζετε και το μαγειρεύετε. Τρίψτε αλάτι στα χέρια σας – αλλά όχι αν έχετε κοψίματα και σκασίματα. Το τσίμπημα αλατιού είναι χειρότερο από τη μυρωδιά του ψαριού. Λεμόνι ή οποιοδήποτε εσπεριδοειδές, μαγειρική σόδα ή πλύσιμο με ισχυρό σαπούνι πιάτων και νερό θα πρέπει να ξεμυρίσει τα χέρια σας.

 

πηγή φωτό

toftiaxa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *