Έγιναν Αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες που νίκησαν τη «μάχη με τη ζυγαριά», έχασαν πολλά κιλά και έγιναν fit

Έγιναν Αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες που νίκησαν τη «μάχη με τη ζυγαριά», έχασαν πολλά κιλά και έγιναν fit

Έγιναν Αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες που νίκησαν τη «μάχη με τη ζυγαριά», έχασαν πολλά κιλά και έγιναν fit

 

Το παν σε μια διατροφή είναι η λιγότερη κατανάλωση θερμίδων από αυτές που καίτε ημερησίως.

Οι άνθρωποι που χάνουν βάρος πραγματικά αλλάζουν συνολικά την εικόνα τους και είναι άξιοι επιβράβευσης καθώς η μάχη με τα κιλά και τη ζυγαριά είναι αρκετές φορές άνιση είτε είσαι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είτε μια διάσημη προσωπικότητα…

Της: Έπη Τρίμη

Ωστόσο, δεν χρειάζεται πανικός και εμμονή αλλά πειθαρχία. Ας δούμε τι έχουν εξομολογηθεί 10 διάσημοι για τον δικό τους Γολγοθά με τα κιλά και τη μισητή ζυγαριά.

 

Έγιναν Αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες που νίκησαν τη «μάχη με τη ζυγαριά», έχασαν πολλά κιλά και έγιναν fit

Γιάννα Τερζή

 

1.Γιάννα Τερζή

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση από την γνωστή τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή για τη «μάχη» της με τα κιλά.

Η γνωστή τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή αποκάλυψε το βάρος της, αλλά και πόσο «φίλη» της έχει γίνει η ζυγαριά.

«61 κιλά. Χωρίς άγχος. Επιτέλους. Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα 60 kg, και πάντα το σώμα μου αντιδράει και κολλάει, σα να μου λέει “εγώ δε θέλω”!

Ένας απλός αριθμός είναι τα 61 κιλά, κι όμως όταν έχεις μάθει να παρακολουθείς το βάρος σου συνέχεια λόγω υποθυροειδισμού, η ζυγαριά γίνεται φίλη σου!

Η λέξη κλειδί είναι “φίλη”. Τα πάντα στη ζωή μας παίρνουν τη διάσταση που τους δίνουμε εμείς.

Αν βλέπεις τη ζυγαριά ως εχθρό, δε φταίνε τα κιλά σου, φταίει η τρομακτική θέση στην οποία έχεις βάλει τη ζυγαριά στο μυαλό σου. Μην τρομάζεις απ’ τα νούμερα».

Έγιναν Αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες

 

2.Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είχε φτάσει να ζυγίζει 100 κιλά και πως στο παρελθόν, πριν μπει στον χώρο της ελληνικής showbiz, ήταν αρκετά παχουλός. «Έχω περάσει περίοδο που ήμουν πάνω από 100 κιλά. Όταν άρχισα να αισθάνομαι δυσφορία, να λαχανιάζω όταν ανέβαινα σκαλιά, άρχισα να αδυνατίζω» είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Joy.

Καλεσμένος στο «The 2night Show»  είχε αποκάλυψε πως κάνει «ξηρασία», δηλαδή, δεν τρώει και δεν πίνει τίποτα για τρεις μέρες προκειμένου να διατηρείται στα κιλά του λέγοντας:

«Όταν κάνω «ξηρασία» δεν πίνω και δεν τρώω τίποτα. Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία που λέει ότι αν δεν δώσεις φαγητό και νερό στον οργανισμό σου, θα φάει και θα πιει τον εαυτό του. Για τρεις μέρες δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα.

Κάνεις υπομονή όταν διψάς, γυμνάζεις και την υπομονή σου. Το έχω ξανακάνει μια φορά και είναι οκ. Σου κάνει καλό και στο τέλος νιώθεις πιο ελαφρύς, πιο δυνατός. Και κάνεις καλύτερη διαχείριση του στρες, άρα και των νεύρων…». Εμείς, βέβαια δε συνιστούμε αυτήν τη μέθοδο αδυνατίσματος  εκτός αν σας την προτείνει ο γιατρός σας.

  Κάποιες μέρες παίρνω τον αριθμό της απλά να δω στο κινητό μου «Καλώ τη μαμά»

Κατερίνα Ζαρίφη

 

3.Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος αποκάλυψε πως έχασε 18 κιλά και… είναι καλά! «Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που παίρνω και χάνω κιλά. Δεν έγραψα εγώ για τα κιλά. Εγώ ανέβασα μια φωτογραφία και έγραψα για τα ρούχα. Δεν έχω κάνει κάτι συγκεκριμένο, ούτε έχω κάποιον διαιτολόγο.

Μετά τον κορωνοϊό που πέρασα, το στομάχι μου δεν ήταν πολύ καλά και σταμάτησα να τρώω junk food», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Μακάρι να είχα βρει το ματζούνι να τρώμε 4 κιλά παϊδάκια προβατίνα και να αδυνατίζουμε. Ο κόσμος να μην αγχώνεται για τα κιλά».

Έγιναν Αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες

 

4. Γιώργος Τσούλης

Ο γοητευτικός σεφ, ζύγιζε για χρόνια πάνω από 100 κιλά. Πλέον, διατηρεί ένα φυσιολογικό βάρος και… καίει καρδιές! «Στο σχολείο είχα φτάσει να ζυγίζω 110 κιλά. Ενώ στο σχολείο είχα φίλους, οι ίδιοι οι φίλοι μου με έκραζαν. Με έλεγαν φοράδα, αγελάδα. Γιατί τα κιλά δεν τα έπαιρνα στην κοιλιά, τα έπαιρνα στα μπούτια. Δεν το έπαιρνα στην πλάκα. Τους το είπα όταν βγήκα στην τηλεόραση.

Όταν γύρισα στο σχολείο μετά το καλοκαίρι 65 κιλά από 110, δε με γνώρισε κανείς. Δεν το πίστευαν. Οι περισσότεροι νόμιζαν πως έπαιρνα ναρκωτικά, όπως η οικογένειά μου. Ήταν το πιο λάθος πράγμα που έκανα στον εαυτό μου.

Έφτασα στο σημείο να μην τρώω τίποτα. Μου είχε γίνει εμμονή. Ανορεξία. Ήμουν στο χωριό και είχα ζυγαριά στο δωμάτιο και ζυγιζόμουν κάθε μέρα. Έτρωγα ένα γιαούρτι το βράδυ. Το έκοψα το γιαούρτι. Έτρωγα λιγότερο το μεσημέρι. Το έκοψα και το μεσημεριανό. Και μετά έτρωγα λίγο το πρωί. Το έκοψα και το πρωινό. Το αποτέλεσμα ήταν να μην τρώω τίποτα. Να μην έχω δύναμη. Να ξυπνάω και να ξανακοιμάμαι. Μετά γιατροί και ψυχολόγοι…

Δεν είχα κάποιον να με προσέξει. Τότε οι γονείς μου δούλευαν και μας έστελναν τα καλοκαίρια στο χωριό. Τώρα είμαι μια χαρά. Δε με βλέπω παχύ, αλλά θα μπορούσα να χάσω 1-2 κιλά. Όταν είσαι τόσα πολλά χρόνια παχύς δεν σου βγαίνει εύκολα αυτό το πράγμα. Χρειάζεσαι πολλή βοήθεια» είχε αναφέρει ο Γιώργος Τσούλης στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

  Είναι 100 χρονών και ακόμα δουλεύει ως εθελόντρια σε νοσοκομείο

Ελεονώρα Ζουγανέλη

 

5. Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μίλησε ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με την ζυγαριά και για το πώς κέρδισε πίσω την ευεξία της, αφού έχασε 65 κιλά.

«Δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω γι’ αυτό το πράγμα. Όχι ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό, αλλά γιατί ο κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά. Θα μιλήσω για το πώς εγώ είχα αντίληψη.

Δεν ένιωθα καλά εγώ καθόλου με τον εαυτό μου και αυτό που συνέβαινε. Στη συνέχεια κατάλαβα πως αυτό το πράγμα κρύβει πάρα πολλά, άλλα πιο υπόγεια προβληματάκια που είχα να αντιμετωπίσω. Δε με στοιχειώνει, όχι. Θεωρώ πως είναι μια διαδρομή.

Ακόμη και για την παχυσαρκία έχω να πω πως ήταν μια διαδρομή που με έβαλε πάλι μέσα στον δρόμο μιας ουσίας. Στην εφηβεία θέλεις και να αρέσεις και να το εισπράττεις. Εμένα αυτό ήρθε λίγο κόντρα εκείνη την εποχή, αλλά μου άφησε ένα πολύ μεγάλο δώρο που λέγεται πείσμα. Το οποίο αυτή τη στιγμή μου είναι επίσης πολύ χρήσιμο.

Οπότε αυτό είναι ένα όπλο που χρησιμοποίησα μετά. Γιατί αυτή η δουλειά χρειάζεται πολύ πείσμα και πειθαρχεία ακόμη κι αν φαντάζει εντελώς ελεύθερη» εξήγησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω».

 

Έγιναν Αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες που νίκησαν τη «μάχη με τη ζυγαριά», έχασαν πολλά κιλά και έγιναν fit

Έγιναν Αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες

 

6. Αντώνης Λουδάρος

«Είχα φτάσει 140 κιλά. Εκεί χτύπησα όλα τα κόκκινα. Έχασα 40 κιλά, αλλά όχι με τη μία. Άλλαξε η ποιότητα της ζωής μου. Έχω καλύτερο ύπνο, καλύτερα αποτελέσματα ιατρικά – τα τριγλυκερίδια έκαναν πάρτι! Δεν έφτανα να δέσω τα κορδόνια μου. Η κοιλιά ήταν τόσο μεγάλη που δεν έφταναν τα χέρια μου», είχε δηλώσει ο  ταλαντούχος Αντώνης Λουδάρος στην εκπομπή «Αργά».

Ελεάννα Τρυφίδου

 

7. Ελεάννα Τρυφίδου

Η έγκριτη δημοσιογράφος, έχει χάσει αρκετά κιλά και ακολουθεί πλέον έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Σχετικά με το πώς τα κατάφερε, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram έχει δηλώσει για το πώς είναι μείον 33 κιλά.

«Ένας καθημερινός αγώνας, ένας μαραθώνιος, μια σκληρή μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό που πολλές φορές μετατρέπεται στον ισχυρότερο αντίπαλο, στον χειρότερο εχθρό. Για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα για μένα είναι το προσωπικό μου επίτευγμα, η μεγαλύτερη νίκη. Πριν από δυο χρόνια δεν μπορούσα σχεδόν να περπατήσω, δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου, σήμερα σχεδόν κάθε μέρα περπατάω 10 χλμ.

Αυτό είναι μια καλύτερη ζωή. Και όλοι αξίζουμε μια νέα αρχή και μια καλύτερη ζωή. Διπλά μου πάντα αυστηρός αλλά και γλυκός, ο διατροφολόγος μου Κωνσταντίνος Ξένος δε μου επέτρεψε ποτέ να κάνω πίσω και βέβαια πάνω απ’ όλους και όλα, ο Τάσος, που δυο χρόνια τρώει μαζί μου ακριβώς τα ίδια πράγματα κι έχει κι αυτός μια φορά την εβδομάδα “ελεύθερο” χωρίς βέβαια να το χρειάζεται… Και ναι νιώθω πλέον υγιής και δυνατή… νικήτρια μιας καλύτερης ζωής».

Έγιναν Αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες

 

  Κατερίνα Διακογεωργίου: Με έλεγαν χοντρή, μου έλεγαν «πιάνεις χώρο». Θυμάμαι τα λόγια τους και τα πρόσωπά τους!

8.Σίσσυ Χρηστίδου

Μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση έχει κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου τον τελευταίο χρόνο, καθώς με καλή διατροφή και όχι υπερβολές στο φαγητό κατάφερε να χάσει 17 κιλά.

«Καθόλου περιορισμένη δεν ήμουν τις γιορτές (σ.σ. Χριστουγέννων) και δεν είμαι άνθρωπος που περιορίζεται. Είμαι άνθρωπος ασανσέρ, δηλαδή το αφήνω, το πιάνω, μετά ξαναμαζεύομαι. Ξέρω ότι θα φάω και θα παχύνω και μετά όταν θα παχύνω, θα ξαναμαζευτώ. Γενικά το αντιμετωπίζω πολύ χαλαρά, δεν κάνω υστερίες», είχε πει η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα του Happy Day για τη διατροφή της.

Ελένη Κοκκίδου

 

9. Ελένη Κοκκίδου

«Έχασα 35 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία. Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα “τώρα πρέπει να πετάξω βάρος. Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, δεν είχα προκλήσεις», είπε η Ελένη Κοκκίδου, συμπληρώνοντας ότι όταν βγήκε έξω με φίλους μπήκε στον πειρασμό να φάει τηγανητά καλαμαράκια.

«Κάνω γυμναστική με το που ξεκίνησα τη διατροφή», τόνισε η ταλαντούχα «Βουλίτσα» της σειράς και όντας η εικόνα της είναι εντυπωσιακά αλλαγμένη.

Έγιναν Αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες

 

10.Σοφία Βόσσου

«Πάσχιζα χρόνια να συντηρήσω τα κιλά μου. Ήθελα να αλλάξω το σώμα μου γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα μου. Μου πήρε χρόνια να χάσω 32 κιλά», έχει εξομολογηθεί η Σοφία Βόσσου, της οποία η νέα εικόνα δε θυμίζει σε τίποτα εκείνη πριν χρόνια. «Συνολικά έχω χάσει 32 κιλά. Ήμουν 85 και τώρα 53!. Η υγεία μου είναι μια χαρά. Μου αρέσει πολύ ο εαυτός μου που μπορώ να φοράω ό,τι θέλω», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων πριν τα προβλήματα υγείας η Σοφία Βόσσου.

 

Έγιναν Αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες που νίκησαν τη «μάχη με τη ζυγαριά», έχασαν πολλά κιλά και έγιναν fit

enimerotiko.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *