Η μετά Survivor δίαιτα – Τι τρώει στάνταρ μέσα στην ημέρα η Ελευθερία Ελευθερίου

Η μετά Survivor δίαιτα

Η μετά Survivor δίαιτα

Τι τρώει στάνταρ μέσα στην ημέρα η Ελευθερία Ελευθερίου

 

Είναι σταθερή στα 53 κιλά

Τσαχπίνα… εκ γενετής η Ελευθερία Ελευθερίου! Η έξτρα θηλυκότητα που διαθέτει δεν εντοπίζεται µόνο στο λάγνο βλέµµα της αλλά κυρίως στο αλαβάστρινο κορμί της, που αποτελεί παράδειγμα προς µίµηση – ίσως και λίγης ζήλιας, µε την καλή έννοια!

Κρυφός άσος στο µανίκι της, η καθηµερινή εξάσκηση µε δυναµική αεροβική προπόνηση και kick boxing. Σκοπός της; Η γράµµωση των χεριών, των ποδιών και των κοιλιακών της, που επετεύχθη στο έπακρο.

Μάλιστα, η Ελευθερία δεν αφήνει… µέρα για µέρα ανεκµετάλλευτη, µέσα σε καύσωνες και υψηλές θερµοκρασίες, σε διακοπές αλλά και δουλειά, που να µην ακολουθήσει κατά γράµµα το fitness πρόγραµµά της. Η µεγάλη της αγάπη;

Το pilates που αυξάνει την ευλυγισία, βελτιώνει τη σωστή στάση σώµατος, ανακουφίζει τους πόνους στη µέση, βοηθά στην αποµάκρυνση του στρες και προσφέρει ευεξία – και την καλύτερη γυµναστική, φυσικά.

 

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

Η Ελευθερία Ελευθερίου λέει όχι στις στερητικές δίαιτες

Σταθερή στα 53 κιλά, η νεαρή τραγουδίστρια συνδυάζει τη σκληρή γυµναστική µε τη σωστή διατροφή, απολαµβάνοντας τους κόπους της στην… υπέροχη εικόνα που βλέπει στον καθρέφτη της. Τυχαίο είναι που τα µικροσκοπικά µπικίνι… λατρεύουν το κορµί της; Η Ελευθερία δεν στερείται τίποτα στο φαγητό της, απλώς φροντίζει να τρέφεται υγιεινά και να τρώει σε… πιατάκι

του γλυκού, όπερ σηµαίνει πως είναι φαν των µικρών µερίδων. Απολαµβάνει τον καφέ της light µε άπαχο γάλα και χωρίς ζάχαρη, προτιµά σαλάτες που συνδυάζει µε πρωτεΐνη και κάθε φορά που πιάνει τον στόχο της σε επίπεδο πόντων και κιλών, ανταµείβει τον εαυτό της µε κάποιο γλυκό (η αγαπηµένη της µπουγάτσα Θεσσαλονίκης έχει την τιµητική της) ή µε µια µέρα αποχής από την προσεγµένη διατροφή!

  Κάνε την δίαιτα των 3 ημερών και χάσε εύκολα γρήγορα κιλά!

Το βασικό της µυστικό; «Αποφεύγω πλέον τις στερητικές δίαιτες που έκανα παλιότερα, που είχαν επιπτώσεις στον οργανισµό µου και δεν µε άφηναν να χαρώ τις απλές καθηµερινές στιγµές µου. Προτιµώ να είµαι υγιής κι ας έχω 5 κιλά παραπάνω», σχολιάζει εκείνη κι εµείς επικροτούµε.

 

Η μετά Survivor δίαιτα – Τι τρώει στάνταρ μέσα στην ημέρα η Ελευθερία Ελευθερίου

Έχει juicy σωµατότυπο και… ανεπτυγµένους γλουτούς , οπότε καταλαβαίνεις γιατί τραβά πάνω της όλα τα βλέµµατα – αντρικά και γυναικεία. Σφιχτό κορµί και γραµµωµένοι κοιλιακοί είναι τα ατού της, που πετυχαίνει µε ασταµάτητη προπόνηση.

«Δεν ήµουν ποτέ fan της γυµναστικής, απλώς τα τελευταία χρόνια έχω µπει στη διαδικασία να γυµνάζοµαι λίγο πιο εντατικά.

Πηγαίνω γυµναστήριο όσο πιο συχνά µπορώ και κάνω κυρίως αερόβιες ασκήσεις, όπως ποδήλατο, και πρόγραµµα µε pesronal trainer, ενώ στο σπίτι απολαµβάνω τις pilates. Μικρότερη είχα ασχοληθεί µε τον στίβο και το άλµα εις µήκος και θεωρώ ότι το σώµα δεν ξεχνάει», λέει η ίδια. Ούτε κι εµείς θα ξεχάσουµε.

«Προσέχω γενικά τη διατροφή µου ούτως ώστε να έχω και το περιθώριο να απολαµβάνω τη ζωή και το φαγητό. Δίαιτα πείνας δεν έχω κάνει ποτέ. Η διατροφή πρέπει να έχει στόχο πάνω απ’ όλα την καλή υγεία και όχι µόνο την εµφάνιση και το ωραίο σώµα», λέει εκείνη, για να συµπληρώσει µε νόηµα:

«Υπάρχουν µέρες που δεν νιώθεις ούτε τόσο όµορφη ούτε τόσο ευδιάθετη και δυνατή να αντιµετωπίσεις τις δυσκολίες της καθηµερινότητας. Δεν νιώθεις πάντα καλά µε τον εαυτό σου. Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως είναι δεν µπορείς να γίνεις καλύτερος». Λόγια ειλικρινά, που κρύβουν µέσα τους µια µεγάλη αλήθεια:

  Απο 118 κιλά έφτασε τα 88 - Τα δυο τρόφιμα που τρώει ο Μπο

Μακριά από ακρότητες που θα σε οδηγήσουν σε λάθος µονοπάτια. Απόλαυσε µε µέτρο τα πάντα για να µπορείς πάντα να χαµογελάς!

 

Να τρως τακτικά για να µη µένει το στοµάχι σου άδειο.
Να απολαµβάνεις τον καφέ σου light.
Έπειτα από ένα διάστηµα υπερβολικής γυµναστικής άφηνε κάποιες µέρες ελεύθερες για να ξεκουράζεσαι.

 

Η μετά Survivor δίαιτα – Τι τρώει στάνταρ μέσα στην ημέρα η Ελευθερία Ελευθερίου

Τι τρώει στανταρ μέσα στην ημέρα

Δηµητριακά µε γάλα
Τοστ µε τυρί και γαλοπούλα
Ζυµαρικά ολικής µε ντοµατίνια και βραστά λαχανικά
Φρούτο
Μια µεγάλη σαλάτα λαχανικών ή Sushi

 

youweekly.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *