Απώλεια Λίπους: 4 Κανόνες Για Να Έχεις Αποτέλεσμα!

Απώλεια Λίπους: 4 Κανόνες Για Να Έχεις Αποτέλεσμα!

Απώλεια Λίπους: 4 Κανόνες Για Να Έχεις Αποτέλεσμα

 

Ο πιο βασικός κανόνας για την απώλεια λίπους είναι το να γνωρίζουμε τον τρόπο για να το κάνουμε σωστά και να έχουμε την υπομονή για να το καταφέρουμε!

Η Ρώμη… δεν χτίστηκε σε μια μέρα και πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι μόνο με συνέπεια και επιμονή θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει!

Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τους 4 χρυσούς διατροφικούς κανόνες για να μπορέσεις να καταφέρεις το αποτέλεσμα που θες!

 

Απώλεια Λίπους: 4 Κανόνες Για Να Έχεις Αποτέλεσμα

 

Αγάπησε την πρωτεΐνη

Η πρωτεΐνη είναι δομικό συστατικό του οργανισμού και βασική για τη σωστή λειτουργία του σώματος. Προκαλεί κορεσμό πιο εύκολα από τις υπόλοιπες κατηγορίες τροφών, με αποτέλεσμα να σε κρατά σε χορτάτη για περισσότερη ώρα. Ιδανικές πηγές πρωτεΐνης είναι τα ψάρια, το κοτόπουλο, τα αυγά και το γιαούρτι.

 

Πες ”ναι” στους υδατάνθρακες

Οι υδατάνθρακες είναι η βασική πηγή ενέργειας του σώματος και απαραίτητοι για την ομαλή καθημερινή μας δραστηριότητα. Προτίμησε ζυμαρικά και ψωμί ολικής άλεσης, καστανό ρύζι και πατάτες, ενώ προσπάθησε να αποφεύγεις τη μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης.

 

Απενοχοποίησε τα λιπαρά

Τα λιπαρά είναι επίσης μια κατηγορία τροφών απαραίτητη για τον οργανισμό σου! Στα ”καλά” λιπαρά κατατάσσονται οι ξηροί καρποί και το ελαιόλαδο, ενώ τα υδρογονωμένα, πχ. τηγανισμένες τροφές, είναι λιπαρά τα οποία πρέπει να αποκλείσεις από τη διατροφή σου.

 

Βάλε στη ζωή σου φρούτα και λαχανικά

Σε μια διατροφή απώλειας κιλών, βασικό ρόλο παίζουν τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχουν είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του σώματος σου, ενώ οι φυτικές τους ίνες έχουν την ιδιότητα να σε ”φουσκώνουν” κρατώντας σε χορτάτη.

  Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το πρωινό της μετά τις «κραιπάλες» των γιορτών! Εύκολο και γρήγορο

 

beautymag.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *