Βίκυ Χατζηβασιλείου – Τα μυστικά διατροφής που ακολουθεί!

 

Βίκυ Χατζηβασιλείου – Τα μυστικά διατροφής που ακολουθεί!

Βίκυ Χατζηβασιλείου - Τα μυστικά διατροφής που ακολουθεί!

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διατηρεί μια ιδανική σιλουέτα που θα ζήλευαν και 20χρονα κορίτσια.

 

Προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται συστηματικά και δεν παύει να μας εντυπωσιάζει με το πόσο  fit είναι στα 50 της χρόνια.

Η παρουσιάστρια διατηρεί αναλλοίωτα το κομψό της στυλ και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως δεν είναι υπέρμαχος του γυμναστηρίου και της στατικής γυμναστικής ούτε και της αυστηρής δίαιτας.

Αντιθέτως, προτιμά να «ενισχύει» τον οργανισμό της με σωστή, ισορροπημένη διατροφή, ενώ δηλώνει φανατική του… beach volley.

Ποια είναι όμως τα μυστικά της διατροφής της;

 

Βίκυ Χατζηβασιλείου – Τα μυστικά διατροφής που ακολουθεί!

 

– Η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού της με πολύ νερό, τσάι, χαμομήλι και φυσικούς χυμούς (χωρίς την προσθήκη ζάχαρης)είναι βασική ώστε και να αποτοξινώνει τον οργανισμό της και να κρατάει το δέρμα της σφριγηλό και λαμπερό.

– Η πετυχημένη παρουσιάστρια δε λέει όχι στα ελαφριά και υγιεινά σνακ που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες αλλά χαμηλά σε θερμίδες, ενώ στο ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής της πρωταγωνιστούν πάντα τα λαχανικά, οι σαλάτες, οι πρωτεϊνούχες τροφές και τα φρούτα.

-Ταυτόχρονα έχει αντικαταστήσει τις αμυλούχες τροφές με ακατέργαστα και ολικής άλεσης δημητριακά και είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τα προϊόντα που καταλήγουν στο τραπέζι της, γι’ αυτό και επιλέγει βιολογικά τρόφιμα.

Αποφεύγει τα τηγανητά και το fast food (δηλώνοντας μάλιστα πως τρώει τηγανητές πατάτες περίπου τέσσερις φορές το χρόνο, αλλά δεν στερεί από τον εαυτό της μια στο τόσο στους γλυκούς πειρασμούς και συγκεκριμένα σε ένα κομμάτι σοκολάτα, καθώς, όπως πιστεύει, δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από τις υπερβολικές στερήσεις.

  Η θαυματουργή δίαιτα της Δέσποινας Βανδή - Χωρίς ίχνος λίπους στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη

Όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου της, προτιμά πάντα οργανικά προϊόντα φροντίδας.

-Ενώ το δικό της προσωπικό μότο, για μια διαχρονικά εντυπωσιακή εμφάνιση είναι «υγεία- ομορφιά- ψυχική ευεξία».

 

joytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *