ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΒΑΖΟ;

  • Post category:ΤΕΣΤ
  • Post comments:0 Comments

ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΒΑΖΟ;

ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΒΑΖΟ;

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ! ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΒΑΖΟ;

Δείτε τι δείχνει αυτό για την προσωπικότητά σας και να θυμάστε πως δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Το κουίζ αφορά την προσωπικότητά σας!

 

Παιδί Α

Αν διαλέξατε αυτό το παιδί τότε έχετε κάνει την προφανή επιλογή – αφού αυτό σκύβει γεμάτο τύψεις πάνω από το βάζο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως το έσπασε αυτός αλλά πιθανώς να είναι εκείνος που παίρνει το φταίξιμο πάνω του κάθε φορά.

Με βάση αυτή την επιλογή, φαίνεται πως συχνά παίρνετε πάνω σας τις ευθύνες και τις ενοχές, και πως είστε υπεύθυνο άτομο.

 

Παιδί B

Το κορίτσι αυτό κοιτάει τον αδερφό της με τρόπο που δείχνει πως είναι ο ένοχος. Είναι πιθανώς να γελάει αφού τον έκανε να δείχνει ένοχος. Πολύ πιθανόν πάντως να του χαμογελάει για να του δώσει κουράγιο. Εάν διαλέξατε αυτό το παιδί, τότε είστε πολύ ευσυνείδητοι και δεν αφήνετε τους δικούς σας μόνους.

 

Παιδί Γ

Αυτό το παιδί φαίνεται το πιο αθώο από όλα. Αν διαλέξατε αυτό το παιδί, τότε έχετε την προσωπικότητα ενός ηγέτη, έχετε ένστικτο, βλέπετε πέρα από το προφανές, ανακαλύπτετε πτυχές των καταστάσεων που οι άλλοι δεν βλέπουν.

 

Παιδί Δ

Το παιδί Δ πλησιάζει την μητέρα της και την πιάνει από την φούστα… Η μικρή κόρη κρύβεται δίπλα στην μητέρα της. Η επιλογή αυτού του παιδιού δείχνει πως είστε υπεύθυνοι και αξιόπιστοι και εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους.

  Είναι το Σύμπαν με το μέρος σου; Κάνε το τεστ για να μάθεις!

 

πηγη

be2news.gr

Αφήστε μια απάντηση