Πως παρατείνει το καλοκαίρι του το κάθε ζώδιο

Πως παρατείνει το καλοκαίρι του το κάθε ζώδιο

Πως παρατείνει το καλοκαίρι του το κάθε ζώδιο

Πάντως, όλοι σκέφτονται να δώσουν μια μικρή παράταση…

 

Το καλοκαίρι τελείωσε… Οι διακοπές τελείωσαν… Οι μέρες μίκρυναν αλλά μεγάλωσε ο χρόνος για την βραδινή μας έξοδο. Κάθε κατεργάρης γυρίζει στο πάγκο του, όπως έλεγαν παλιά. Κάποιοι στενοχωριούνται που επιστρέφουν στην ρουτίνα, στην δουλειά, στις υποχρεώσεις. Κάποιοι ανακουφίζονται που επιστρέφουν στην άνεση του σπιτιού τους.

Κάποιοι (λίγοι) χαίρονται που θα ξαναβρεθούν σε οικείο εργασιακό περιβάλλον με τους αγαπημένους τους συναδέλφους. Οι μαθητές (όχι όλοι) που θα ξανασυναντήσουν αγαπημένους δασκάλους και συμμαθητές. Πάντως, όλοι σκέφτονται να δώσουν μια μικρή παράταση στην περίοδο του καλοκαιριού, ανάλογα με το ζώδιό του/της ο/η καθένας/μία.

 

Πως παρατείνει το καλοκαίρι του το κάθε ζώδιο

 

ΚΡΙΟΣ
21/03 – 20/04

Σκέφτομαι τι να κάνω τώρα. Ακόμα έχουμε πολλές καλοκαιρινές ημέρες. Ωστόσο πρέπει να τις συνδυάσω και με δουλειά. Επομένως κάτι πρέπει να σκεφτώ. Το βρήκα! Θα γραφτώ σε πισίνα. Θα πηγαίνω τακτικά σε πισίνα και έτσι θα συνδυάσω το να κάνω γυμναστική, πράγμα που λατρεύω, με το να κάνω γνωριμίες, να φλερτάρω, να κολυμπάω.

Και αν βρω μια πισίνα σε εξωτερικό χώρο, ένας καφές σε μια σεζλόνγκ θα συμπληρώσει το σκηνικό και θα παρατείνω το καλοκαίρι μου, όχι μόνο μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη αλλά ίσως και όλον τον Οκτώβριο, για να μην πω και όλη τη χρονιά. Άλλωστε η Ελλάδα έχει εξαιρετικό καιρό και τον χειμώνα και εγώ είμαι ένας εν δυνάμει χειμερινός κολυμβητής.

 

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 – 20/05

Θέλω πολύ να παρατείνω το καλοκαίρι μου αλλά θα πρέπει να βρω κάπου που να είναι ωραία, χουχουλιάρικα, ζεστούτσικα. Ίσως θα μπορούσα να βρω έναν χώρο σε ένα καλό ξενοδοχείο που να έχει πισίνα, και μάλιστα να είναι ανοιχτά το καλοκαίρι και κλειστά τον χειμώνα, ώστε αν χαλάσει ο καιρός να μην ανησυχώ μην τυχόν και πουντιάσω. Πάντως σίγουρα το πρόγραμμα θα έχει μια βουτιά στην πισίνα και περισσότερη ξάπλα. Τι να κάνω, ωραίο πράγμα οι ανέσεις! Να απλώνεις το χέρι σου και να τα φτάνεις όλα! Και φυσικά θα τελειώνει με ένα γκουρμέ, γευστικό, καλομαγειρεμένο γεύμα και ένα καλό, ακριβό κρασί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 – 21/06

Θα αρχίσω τις εκδρομές. Θα δέχομαι όλες τις προσκλήσεις φίλων και γνωστών από επαρχία. Θα γνωρίσω μέρη και χώρους ενδιαφέροντες. Θα γνωρίσω καινούργια τοπία. Θα έχω την ευκαιρία να φλερτάρω στις εκδρομές. Και φυσικά θα παρατείνω έτσι το καλοκαίρι μου όσο γίνεται κάνοντας και κανένα μπανάκι στη θάλασσα ή σε κανένα ποτάμι ή σε καμιά λίμνη αν έχει καλό καιρό. Αλλά και να μην έχει, δεν πειράζει, και ένα σαββατοκύριακο στο βουνό, καλό είναι. Όμως εκεί που θα πάω, όπου και να ‘ναι, θα έχει τηλέφωνο; Θα πιάνει σήμα το κινητό μου; Πω, πω, αν δεν πιάνει, τι θα κάνω, θα χαθώ από τον κόσμο; Δεν θα ανησυχήσουν όλοι;

  Πώς θα σας πει το «σ’ αγαπώ», ανάλογα με το ζώδιό του!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 – 22/07

Είναι μεγάλη ευκαιρία να ξαναμαζευτεί τώρα η οικογένεια. Να είμαι με την μανούλα μου. Να βγαίνουμε, όλοι μαζί, οικογενειακά βόλτες σε πάρκα, καφέδες σε καφετέριες, να απολαύσουμε ένα παγωτό ή ένα καλό φαγητό σε κάποιο καλό εστιατόριο. Να θυμηθούμε τα παλιά, όταν ήμουνα μικρό παιδάκι και τελείωναν οι διακοπές, πόσο καλά περνούσαμε και στην πόλη.

Τώρα, μια εκδρομή, οικογενειακή πάντα, το Σαββατοκύριακο, στο εξοχικό στο χωριό της γιαγιάς και του παππού, όπου πέρασα τόσα και τόσα καλοκαίρια είναι ιδανική λύση. Αλλά και η λίμνη της Βουλιαγμένης, αυτός ο υπέροχος, κλειστός τόπος που θυμίζει και σου προσφέρει όλη την ασφάλεια της μήτρας στο έμβρυο!!!

 

ΛΕΩΝ
23/07 – 23/08

Τώρα μεταξύ μας, η ζωή θα έπρεπε να είναι πάντα καλοκαίρι! Αλλά δυστυχώς αυτό δεν ισχύει. Παρ’oλ’ αυτά για να παρατείνω το καλοκαίρι θα το ρίξω σε υπέροχες στιγμές πιο βραδινές, να βγούμε, να διασκεδάσουμε στα υπαίθρια μπαράκια, να γλεντήσουμε, να ξενυχτίσουμε, γενικά να περάσουμε όσο γίνεται πιο ωραία, πιο έντονα. Τώρα, για τις πρωινές ώρες, θεωρώ ότι οι ωραίες και καλά οργανωμένες πλαζ, κοντά στα αστικά κέντρα προσφέρονται ιδανικά για να περάσουμε ευχάριστα και διασκεδαστικά, γεμάτα σαββατοκύριακα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 – 22/09

Για να παρατείνουμε το καλοκαίρι θα πρέπει αρχικά να οργανωθούμε μην γίνει κανένα λάθος. Αυτό που θα πρέπει, σίγουρα, να κάνω είναι να οργανώσω μερικές ξένοιαστες στιγμές πεζοπορίας που θα ακολουθούνται με καλή διατροφή και αποτοξίνωση, πράγματα που έχω συνδυάσει κυρίως με το καλοκαίρι.

Και πριν καλά-καλά αρχίσω τη δουλειά, τώρα που έχω περισσότερο χρόνο, να χαρώ τη φύση κάνοντας καλό στην υγεία μου, στον εαυτό μου. Από άλσος σε άλσος και από δασάκι σε δασάκι, λοιπόν, για να τρέξω, να περπατήσω και να αποτοξινωθώ. Να ρουφήξω όσο περισσότερο οξυγόνο γίνεται για να περάσω έναν υγιεινό χειμώνα!

  ΖΩΔΙΑ 5 σημάδια ότι σε ερωτεύτηκε με πολύ χιούμορ

 

Πως παρατείνει το καλοκαίρι του το κάθε ζώδιο

ΖΥΓΟΣ
23/09 – 22/10

Παράταση του καλοκαιριού για εμένα σημαίνει, τι άλλο, ότι συνεχίζω να λειτουργώ στο πλαίσιο της ανεμελιάς, των φλερτ και της διασκέδασης. Αυτό ακριβώς, λοιπόν, θα συνεχίσω να κάνω. Θα αξιοποιήσω τα σαββατοκύριακά μου για να γνωρίσω ακόμα περισσότερο κόσμο και να περάσω καλά. Θα συνεχίσω να βγαίνω τα βράδια υποκρινόμενος/νη ότι δεν έχω να ξυπνήσω για τη δουλειά νωρίς την άλλη μέρα, προσθέτοντας σε όλο αυτό φλέρτ και επιβεβαιώσεις ερωτικού χαρακτήρα, Τι άλλο θέλω; Θα είμαι ‘βασιλιάς’, για εμένα θα είναι για πάντα καλοκαίρι! Είπε ο Νάρκισσός μας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 – 22/11

Τώρα αρχίζει για εμένα το καλοκαίρι! Τώρα που τα νησιά και τα θέρετρα αδειάσανε από τον πολύ κόσμο και την βαβούρα! Ευτυχώς, πάντα αφήνω λίγες μέρες άδειας για το ‘μικρό καλοκαιράκι’. Τώρα που οι βάρβαροι αποχώρησαν, ήρθε η ώρα να επισκεφτώ υπέροχους καλοκαιρινούς προορισμούς και να περάσω καταπληκτικές στιγμές, μόνο για δύο, σε παραλίες άδειες, μόνο εγώ και το ταίρι μου, χωρίς φωνές και βουητά που χαλάνε τις ρομαντικές στιγμές, χωρίς καύσωνες και κλιματιστικά! Έτσι θα συνδυάσω το να απολαμβάνω τη φύση, την ακροθαλασσιά, τα αστέρια και το φεγγάρι έχοντας στην αγκαλιά μου το ένα και μοναδικό ταίρι της ζωής μου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 – 21/12

Ο καλύτερος τρόπος να έχω πάντα καλοκαίρι θα ήταν να ζω έξι μήνες στην Ελλάδα και τους υπόλοιπους έξι στην Αυστραλία. Έτσι θα απολάμβανα και την λατρεμένη μου συνήθεια, τα ταξίδια! Επειδή, όμως, αυτό δεν είναι εφικτό εγώ σαν χαρακτήρας έχω την δυνατότητα να παρατείνω για όσο θέλω το καλοκαίρι, κρατώντας το ζωντανό μέσα μου!

Ακτινοβολώντας αυτή τη φωτεινή αισιοδοξία που διαθέτω και μεταδίδοντάς την και στα άτομα του περιβάλλοντός μου. Σίγουρα, πάντως, πρώτο μου μέλημα για τον ελεύθερο χρόνο μου θα είναι οι εκδρομές και τα ταξίδια, ξεσηκώνοντας και τους φίλους μου, πριν πλακώσουν οι βαριές κακοκαιρίες και δυσκολέψουν κάπως οι μετακινήσεις.

  Αυτά τα ζώδια βλέπουν πιο μπροστά από την εποχή τους!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 – 19/01

Οι διακοπές τελείωσαν επί τέλους, επιστρέψαμε στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω το άγχος που νοιώθουν κάποιοι που γυρίζουν στις δουλειές τους. Τέλος πάντων, εγώ λόγω των γνωριμιών που διαθέτω, έχω την άνεση να παρατείνω το καλοκαίρι μου στα αστικά κέντρα, χρησιμοποιώντας τις πισίνες στις βίλες των φίλων μου ή και τις πριβέ πισίνες ακριβών ξενοδοχείων όπου συχνάζει ο κοινωνικά αναβαθμισμένος κύκλος μου.

Έτσι και αλλιώς, ακόμα και τον χειμώνα, συνηθίζουμε με την παρέα μου να κολυμπάμε σε κάποια κλειστή θερμαινόμενη πισίνα. Κάπως έτσι σκοπεύω λοιπόν να αξιοποιήσω τα σαββατοκύριακα, στον ελεύθερο χρόνο που θα μου επιτρέπουν τα επαγγελματικά μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 – 19/02

Παράταση του καλοκαιριού για εμένα σημαίνει περισσότερη επαφή με την ύπαιθρο, περισσότερη εναρμόνιση με την φύση, περισσότερη ησυχία και περισσότερη ανάγκη για ξεκούραση. Όλα αυτά μπορώ να τα έχω αρκεί να έχω και αυτόν που θα με υποκινεί να δραστηριοποιηθώ. Φοβάμαι όμως πως το σαββατοκύριακο είναι πολύ μικρό για να χωρέσει όλα αυτά που σκέφτομαι να κάνω.

Επομένως, το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να αράξω στην βεράντα μου και να οργανώνω στο μυαλό μου ωραίες εξορμήσεις, ωραίες ιδέες για το επόμενο καλοκαίρι. Άσε που τώρα που μαζεύτηκε η ομάδα γυρίζοντας από τις διακοπές, δεν θα έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο, τρέχοντας από την μια στην άλλη οικολογική συγκέντρωση.

ΙΧΘΕΙΣ
20/02 – 20/03

Ευκαιρία τώρα να κάνω κάποια από τα αγαπημένα μου σπορ, όπως είναι το ράφτινγκ. Ή να επισκεφτώ λίμνες ή καταρράκτες και να κάνω ένα μπάνιο σε αυτά, όσο ακόμα ο καιρός μου το επιτρέπει. Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι μου θα παραταθεί ακόμα και αν αποφασίσω να βάλω το σομπρέρο μου και να ξαπλώσω κάτω από την ομπρέλα στην βεράντα ή στον κήπο μου, με ένα ποτήρι δυνατό, δροσερό κοκτέιλ στο χέρι.

Και απλά να κοιμηθώ. Ο ύπνος είναι ότι καλύτερο, μια και μέσα στο καταχείμωνο, ακόμα, μπορείς να ονειρευτείς ότι ζεις έντονες στιγμές σε μια παραμυθένια παραλία μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά!

 

zwdia24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *