Συναγερμός από την Άση Μπήλιου. Σοβαρά προβλήματα για όλα τα ζώδια μετά από αυτή την ημερομηνία

Συναγερμός από την Άση Μπήλιου. Σοβαρά προβλήματα για όλα τα ζώδια μετά από αυτή την ημερομηνία

Συναγερμός από την Άση Μπήλιου. Σοβαρά προβλήματα για όλα τα ζώδια μετά από αυτή την ημερομηνία

Συναγερμό σημαίνει η Άση Μπήλιου, η οποία βλέπει σοβαρά προβλήματα για όλα τα ζώδια από κάποια στιγμή και ύστερα μέσα στο Σεπτέμβριο.

 

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρθηκε μέσω του asibiliou.gr στον Ερμή, ο οποίος μπαίνει στο Ζυγό και φέρνει εξελίξεις, ειδικά στην ανάδρομη πορεία του, με τον Κώστα Λεφάκη επίσης να προειδοποιεί.

 

Συναγερμός από την Άση Μπήλιου. Σοβαρά προβλήματα για όλα τα ζώδια μετά από αυτή την ημερομηνία

 

Κριός

Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Θα έχετε ευκαιρίες για συζητήσεις, επαφές, προβολή της δουλειάς σας. Μετά τις 26/9 και μέχρι τις 20/10 επιστροφές από το παρελθόν, εντάσεις, διαπληκτισμοί, καθώς ο Ερμής θα συναντήσει τον Άρη στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών.

 

Ταύρος

Θα βάλετε τα δυνατά σας στη δουλειά, θα οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, θα είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί. Μετά τις 26/9 και μέχρι τις 20/10 εντάσεις με συνεργάτες, σχέδια που αναβάλλονται ή καθυστερούν.

 

Δίδυμοι

Καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους, διασκεδαστικές επαφές και έξοδοι, έρωτες και φλερτ, καλύτερη επαφή με παιδιά, ενασχόληση με σπορ, χόμπι. Μετά τις 26/9 και μέχρι τις 20/10 επιστροφές ερωτικών συντρόφων, δυσκολίες στην επικοινωνία με παιδιά, τάση για αφηρημάδα.

Καρκίνος

Ενασχόληση με τα προσωπικά σας θέματα, το σπίτι, την οικογένεια. Ίσως ασχοληθείτε με ένα καινούριο χώρο σπιτιού ή δουλειάς. Τάση για υπερβολικές αντιδράσεις μετά τις 26/9 και διαπληκτισμοί με συγγενείς ή άτομα που συγκατοικούν μαζί σας. Προβλήματα με ένα ακίνητο.

  Ζώδια Πώς Είναι Η Κάθε Γυναίκα Σύμφωνα Με Το Ζώδιο Της;

 

Λέων

Καλύτερες συνθήκες στην επικοινωνία στην καθημερινότητα σας, αυξημένοι ρυθμοί, μεγαλύτερη ενασχόληση με σεμινάρια, σπουδές, διαδίκτυο, ευχάριστες επαφές, διαφήμιση των ταλέντων και της δουλειάς σας. Μετά τις 26/9 προσοχή σε οδήγηση, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο. Αποφύγετε εντάσεις με στενούς συγγενείς, συνεργάτες και φίλους.

 

Παρθένος

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μπορείτε να τα οργανώσετε καλύτερα. Ακόμη, μπορεί να επιτύχετε έναν πιο ωφέλιμο διακανονισμό ή μια χρηματοδότηση. Απλά βιαστείτε, διότι από τις 26/9 μέχρι τις 20/10 θα είναι πιο δύσκολο να τα διαχειριστείτε και θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή και προβλήματα σε οικονομικές συμφωνίες.

 

Ζυγός

Ο Ερμής στο ζώδιο σας θα σας τρέξει ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητα σας, παρόλα αυτά θα έχετε καλύτερη κρίση, πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι πρέπει να κάνετε, θα είστε πιο ομιλητικοί και θα γοητεύετε τους συνομιλητές σας.

Μετά τις 26/9 ξεκινά η φάση της ανάδρομης πορείας του κι αυτό σημαίνει ότι ξεκινά η ταλαιπωρία στις επαφές με τους άλλους και τις μετακινήσεις. Να μετράτε καλά τα λόγια σας, να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Θέματα που θα παρουσιαστούν αυτό το διάστημα θα σας ξαναενοχλήσουν στο τέλος Οκτωβρίου.

 

Σκορπιός

Μια πιο εσωτερική περίοδος για σας, σημαίνεται από την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό. Ίσως είναι μια περίοδος με πολλά μυστικά ή και παρασκήνιο, που θα βγει αργότερα στην επιφάνεια. Από την άλλη, μπορεί τώρα να προετοιμάζετε κάτι, να έχετε πέσει με τα μούτρα σε ένα σχέδιο, να κάνετε έρευνα ή να ετοιμάζετε κάτι για τις σπουδές σας και χρειάζεστε λίγη απομόνωση. Μετά τις 26/9 μην δίνετε λαβές για σχόλια και αποφύγετε σε κάθε περίπτωση να μεταφέρετε ό,τι σας εκμυστηρεύονται.

  «Καμπανάκι» από την Άση Μπήλιου: «Μαύρη» Πανσέληνος για 3 ζώδια

 

Τοξότης

Η θέση του Ερμή στον Ζυγό είναι ιδανική για να εξετάσετε τους στόχους σας, να ζητήσετε βοήθεια από συνεργάτες και φίλους ώστε να τους υλοποιήσετε, να συσφίξετε τις σχέσεις σας με αυτούς που εργάζεστε μαζί τους, να κάνετε νέους φίλους και να ασχοληθείτε έντονα και με το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τις 26/9 μπορεί να δείτε φίλους από το παρελθόν ή και συνεργάτες, αλλά χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις σας, διότι θα έχουν ένταση. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα είναι καθημερινότητα από το τέλος Σεπτεμβρίου.

 

Αιγόκερως

Όλα για την καριέρα, λέει ο Ερμής από τον Ζυγό για το ζώδιο σας. Είναι μια φιλόδοξη περίοδος για σας, στην οποία η εξέλιξη και η άνοδος σας επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Φυσικά, θα υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός, αλλά αν δράτε με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή, δεν έχετε να φοβάστε τίποτε και κανέναν. Μετά τις 26/9 μπορεί να προκύψουν εντάσεις με υψηλά ιστάμενους στη δουλειά ή και ρήξεις αν δεν προσέξετε.

 

Υδροχόος

Ιδιαίτερα βοηθητική η νέα θέση του Ερμή στον φιλικό σας Ζυγό, τόσο για την επικοινωνία σας με τους άλλους όσο και για να εισπράξετε τα μέγιστα αν σπουδάζετε, αν ασχολείστε με ένα επάγγελμα επικοινωνίας, το εμπόριο, την εκπαίδευση, τα νομικά. Μετά τις 26/9 όμως και μέχρι τις 20/10 θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, τόσο στις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο όσο και στις επαφές σας με τους άλλους, διότι οι δύσκολες όψεις του δυσχεραίνουν την επικοινωνία και προκαλούν προβλήματα.

 

Ιχθύες

Η νέα θέση του Ερμή στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά σας θέματα, κυρίως αυτά που περιγράφουν τις οικονομικές σας συναλλαγές με άλλους ή τη διαχείριση οικονομικών άλλων. Έτσι, είναι μια καλή στιγμή να οργανώσετε χρέη, οφειλές, να αιτηθείτε χρηματοδοτήσεων, χορηγήσεων κλπ., να κάνετε ένα πιο καλό έλεγχο στις επενδύσεις. Από τις 26/9 μέχρι τις 20/10 προσέξτε φουσκωμένους λογαριασμούς, αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

  Οι ερωτευμένοι που… θα σαρώσουν τα πάντα: Ερωτικές προβλέψεις 2019 από την Άση Μπήλιου

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *