Τι εμπόδια βάζει το ζώδιό σας στις σχέσεις σας;

Τι εμπόδια βάζει το ζώδιό σας στις σχέσεις σας;

 

Τι εμπόδια βάζει το ζώδιό σας στις σχέσεις σας;

Εντάξει, το παραδεχόμαστε, όλοι έχουμε τις παραξενιές μας!…
Είτε αυτό είναι να μην μπορούμε να δεσμευτούμε, είτε να θέλουμε να είμαστε αχώριστοι με τον σύντροφό μας σε υπερβολικό σημείο.

Σίγουρα, ο καθένας μας κάνει πράγματα που δυσκολεύουν μια σχέση που θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ καλύτερα.

 

Και σύμφωνα με την αστρολογία, όλοι έχουμε το δικό μας «εμπόδιο» που βάζουμε στις σχέσεις μας και είναι αυτό που μας προκαλεί τα προβλήματα και χρειάζεται να λύσουμε!

Φυσικά, τα ζώδια δεν θα μπορούσαν παρά να ξέρουν καλύτερα και από εμάς ποια είναι εκείνα τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να προκαλούμε.

Τι εμπόδια βάζει το ζώδιό σας στις σχέσεις σας;

 

Διαβάστε παρακάτω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο στις σχέσεις του και να είστε σίγουρες ότι θα ταυτιστείτε!

 

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Κανείς δεν αμφισβητεί το περίσσιο σας πάθος σε μια σχέση. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός σας όμως μπορεί να πάρει λάθος κατεύθυνση. Αντί να χαίρεστε που η σχέση σας εξελίσσεται και ωριμάζει όπως κι εσείς, ανησυχείτε επειδή τα πράγματα δεν προχωράνε όσο γρήγορα θα θέλατε.

Σας απασχολεί τόσο πολύ το μέλλον, που καμιά φορά ξεχνάτε να ζήσετε το παρόν και όλες τις ωραίες στιγμές που περνάνε μπροστά από τα μάτια σας.

Δεν λέμε, είναι καλό να κοιτάτε μπροστά, αλλά καμιά φορά αυτό μπορεί να σας κάνει παραπάνω αυταρχικούς, αφού νιώθετε ότι πρέπει να ελέγχετε τα πράγματα προκειμένου να γίνουν ακριβώς όπως τα φαντάζεστε.

Και μπορεί για εσάς αυτό να φαίνεται φυσιολογικό, στην πραγματικότητα όμως δυσκολεύετε τον σύντροφό σας και τον αποτρέπετε από το να περνάει πραγματικά καλά μαζί σας. Αν δεν θέλετε να έχετε σχέση μόνο με τον εαυτό σας, θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο.

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Δεν προκαλεί έκπληξη, ότι θέλετε να γίνονται όλα με τον δικό σας τρόπο. Αυτό όμως συνήθως οδηγεί σε τοξικές σχέσεις τις οποίες δεν μπορείτε να διακόψετε.

Σας είναι δύσκολο να μην γίνεστε επικριτικοί απέναντί στον σύντροφό σας, ειδικά όταν σας εκνευρίζει και το χειρότερο είναι ότι όταν συμβαίνει αυτό δεν ξέρετε πώς να επικοινωνήσετε μαζί του.

Μπορεί η αυταρχική προσωπικότητά σας να είναι μέχρι και σέξι σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στο κρεβάτι, αλλά τις περισσότερες φορές σας κάνει απλά δύσκολους και ανικανοποίητους.

 

Πόσο προσέχουν το ντύσιμό τους τα ζώδια;

 

Όταν δεν γίνεται το δικό σας επιλέγετε να τιμωρήσετε ή να εκδικηθείτε τον σύντροφό σας, αντί να το συζητήσετε ή ακόμα και να βάλετε τέλος σε μια σχέση που δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δύο.

 

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Στην αρχή μιας σχέσης εσείς οι Δίδυμοι πέφτετε με τα μούτρα και λατρεύετε το κάθε τι πάνω στον σύντροφό σας. Ακόμα και τα ελαττώματά του σας κάνουν να χαμογελάτε, ενώ κάθε τσακωμός καταλήγει σε καυτό σεξ.

  ΖΩΔΙΑ και ΤΥΧΗ: Ποιο είναι το γούρι του κάθε ζωδίου;;

Πιστεύετε επίσης ότι τίποτα δε θα αλλάξει μεταξύ σας, όσο καιρό κι αν είστε μαζί και όλα θα μένουν τα ίδια.  Αυτό σημαίνει ότι γίνεστε κτητικοί με τα δικά σας πράγματα, σας απορροφά ο ίδιος σας ο εαυτός και την ίδια στιγμή βάζετε όρια στονσύντροφό σας.

Δεν ξέρετε όμως (ή μήπως δεν θέλετε να μάθετε;), ότι οι άνθρωποι αλλάζουν όσο προχωρά μία σχέση και αν θέλετε να μείνετε μαζί θα πρέπει να προχωράτε μαζί.

 

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Δεν είναι κακό να νιώθετε συνεχώς έναν κατακλυσμό συναισθημάτων, αυτοί είστε άλλωστε. Αλλά εάν τα αφήνετε να παρεμβαίνουν στη σχέση σας και ακόμη χειρότερα στον δρόμο προς την ευτυχία σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να απορρίψετε τον σύντροφό σας.

Έχετε την τάση να αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στα συναισθήματά σας και η αγαπημένη σας σκέψη είναι «τι θα γινόταν εάν…;», πράγμα που δεν σας αφήνει να καταλάβετε τι πραγματικά ζητάτε από μια σχέση.

Τη μια ανησυχείτε για το αν είστε αρκετοί για τον σύντροφό σας και την επόμενη μήπως σας απατάει. Τη μία θέλετε να μείνετε για πάντα μαζί, την άλλη προτιμάτε να είστε single. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο είναι εξαντλητική και για τους δύο αλλά σαμποτάρει την ευτυχία της σχέσης σας.

 

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Το ότι αγαπάτε να τραβάτε την προσοχή του συντρόφου σας αλλά και των φίλων σας σχετικά με τη σχέση σας, όλοι το ξέρουμε. Το να μοιράζεστε όμως ακόμα και τα πιο προσωπικά σας με όλους είναι η σίγουρη συνταγή για την αποτυχία.

Όχι μόνο γιατί αφήνετε τον καθένα να σας δίνει τη συμβουλή του, αλλά και κάνετε τον σύντροφό σας να νιώθει ότι δεν έχει λόγο σε αυτή τη σχέση.

Η ανάγκη σας να δείχνετε στους γύρω σας τη σχέση σας είναι τοξική και εθιστική και οι γνώμες των άλλων νιώθετε ότι σας χαρίζουν δύναμη για να συνεχίσετε.

Όμως, το γεγονός ότι δυσκολεύεστε να εσωτερικεύσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας σημαίνει ότι δεν ανοίγεστε στον σύντροφό σας αλλά και ότι είστε σίγουροι ότι τα έχετε όλα λυμένα, αφού αυτό νομίζουν οι γύρω σας.

 

Τι εμπόδια βάζει το ζώδιό σας στις σχέσεις σας;

 

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Εσείς οι Παρθένοι άμα ξεκινήσετε μια σχέση ερωτεύεστε πραγματικά. Θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί, να πηγαίνετε παντού μαζί και αν γινόταν θα κολλάγατε πάνω στον σύντροφό σας για μια ζωή.

Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις κάποιον τόσο ερωτευμένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε και προβλήματα, ειδικά όταν αφήνετε το έτερόν σας ήμισυ να σας πατάει σαν χαλί.

Έχετε την τάση να συμβιβάζεστε αλλά το μόνο που καταφέρνετε, είναι να καταπιέζετε τα πραγματικά αισθήματά σας και τις σκέψεις σας.

  Αυτά τα ζευγάρια δεν είναι καθόλου συμβατά, σύμφωνα με τα ζώδια

Μέχρι που φθάνει κάποια στιγμή να εκραγείτε και να πείτε πράγματα που δεν εννοείτε ή που θα πληγώσουν τον σύντροφό σας και όλα αυτά επειδή δεν ήσαστε ειλικρινείς από την αρχή.

 

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Το βρίσκετε πολύ ρομαντικό να είστε ο ήρωας κάποιου! Μπορεί να φταίνε οι πολλές ταινίες που βλέπετε ή το ότι θέλετε να χρησιμοποιείτε την καλοσύνη σας για να αλλάζετε τις ζωές των γύρω σας. Αυτό όμως μπορεί να καταστρέφει τις σχέσεις σας.

Συνηθίζετε να βλέπετε τις σχέσεις σας σαν projects ή σαν μια ευκαιρία να κάνετε τον σύντροφό σας καλύτερο άνθρωπο.

Και όλα αυτά όχι απαραίτητα γιατί θέλετε να εξασφαλίσετε το μέλλον σας μαζί του αλλά επειδή βλέπετε το καλό σε όλους τους ανθρώπους και πιστεύετε ότι μπορείτε να τους βοηθήσετε. Δεν είναι αυτή η δουλειά σας, αλλά φαίνεται ότι δεν ακούτε!

Αντίθετα, επιτρέπετε στον σύντροφό σας να σας κάνει ό,τι θέλει και να «εξασκείτε» μαζί σας μέχρι να βρει κάποιον που θα αγαπάει πραγματικά. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα λάθη του παρελθόντος βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Αξίζετε να σας αγαπάνε και να αγαπάτε κάποιον χωρίς να θέλετε να αλλάξει.

 

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Μπορεί σαν Σκορπιοί να είστε δυναμικοί και παθιασμένοι, αλλά ακόμα κι εσείς έχετε τα κάτω σας. Σας εκνευρίζει όταν ο σύντροφός σας δενσυγχρονίζεται πάντα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, πράγμα απόλυτα λογικό για κάθε ζευγάρι, και έτσι οτιδήποτε αντίθετο κάνει το παίρνετε προσωπικά.

Γι’ αυτό, όταν ο σύντροφός σας σάς ρωτάει τι έχετε, είτε αρνείστε να απαντήσετε είτε υποβαθμίζετε τόσο πολύ το ζήτημα που φαίνεται ότι αυτό που σας ενοχλεί είναι κάτι τελείως διαφορετικό ή άσχετο.

Για εσάς ποτέ δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να εκφραστείτε, με αποτέλεσμα ο σύντροφός σας να μην μαθαίνει ποτέ τι πραγματικά συμβαίνει. Μπορεί να προσπαθείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας, αλλά οι άλλοι νιώθουν ότι απλά δεν τους εμπιστεύεστε.

 

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ζείτε με τους δικούς σας κανόνες και αυτό είναι τέλειο όταν είστε μόνοι. Όταν όμως ξεκινάτε μια σχέση θα πρέπει να μάθετε να υπολογίζετε και τις ανάγκες του συντρόφου σας.

 

Οι πέντε δημοφιλέστερες απόψεις που έχουν οι άντρες για κάθε ζώδιο γυναίκας που γνωρίζουν…

 

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματά σας σε μια σχέση είναι το ότι θέλετε να διατηρείτε την ελευθερία σας όσο περισσότερο γίνεται, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.

Μην ξεχνάτε ότι δεν είστε οι μόνοι που βάζουν τους κανόνες μέσα στη σχέση και μπορεί για εσάς μια ελεύθερη σχέση να ακούγεται φυσιολογική, αλλά δεν ισχύει απαραίτητα το ίδιο και για το ταίρι σας.

Πρέπει να μάθετε να δέχεστε το «όχι» πιο συχνά, χωρίς να νομίζετε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, ούτε να καταστρέφετε κάτι καλό επειδή απλώς και μόνο δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε.

  Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου 2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

 

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Το ξέρουμε ότι θέλετε να έχετε μια μεγάλη και επιτυχημένη σχέση, αλλά όταν αυτό φτάνει στο σημείο να σας αγχώνει, τότε κάτι δεν πάει καλά. Τρελαίνεστε να κάνετε τον σύντροφό σας να νιώθει χαρούμενος και να ξέρει ότι τον αγαπάτε, αλλά όλο αυτό πολλές φορές μπορεί να σας κουράσει.

Συχνά συμβιβάζεστε και συμφωνείτε χωρίς να σκέφτεστε τις δικές σας ανάγκες και κάνετε τα πάντα για να είναι αυτός καλά, προσπαθώντας να αποφεύγετε οτιδήποτε θα τον δυσαρεστήσει, ακόμη και τις φορές που δυσαρεστεί εσάς.

Όχι μόνο δεν θέλετε να διαταράσσετε την κατάσταση, αλλά τον κάνετε να νομίζει ότι κάνει τα πάντα σωστά. Όμως, το ότι αποφεύγετε τους καβγάδες με κάθε τίμημα δεν σημαίνει ότι η σχέση σας είναι υγιής. Στην πραγματικότητα, είναι μια δικαιολογία για να μείνετε σε μια τοξική σχέση.

 

Τι εμπόδια βάζει το ζώδιό σας στις σχέσεις σας;

 

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Μπορεί να είστε αρκετά άστατοι στην αρχή μιας σχέσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθείτε. Θέλετε απεγνωσμένα να έρθετε κοντά με τον σύντροφό σας, σωματικά και ψυχικά, αλλά η ανάγκη σας για χώρο θέτει τα παραπάνω σε κίνδυνο.

Τίποτα δεν σας τρομάζει περισσότερο από το να έρθετε τόσο κοντά με κάποιον ώστε να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Επιπλέον, ο φόβος ότι μπορεί να βαρεθείτε σε μια σχέση είναι αρκετός για να σας κάνει να τα παρατήσετε.

Επειδή ποτέ δεν ξέρετε, αν θέλετε να είστε singleκαι να απολαμβάνετε ευκαιριακές σχέσεις, ή να ερωτευτείτε για πάντα, δεν βρίσκετε ποτέ τον τρόπο να εκφράσετε τις ανησυχίες σας στον σύντροφό σας.

Η αδυναμία σας να ανοιχτείτε εντελώς κάνει την μεταξύ σας επικοινωνία ακόμα πιο δύσκολη, ενώ αυτή η εσωτερικότητα είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκετε.

 

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Πιστεύετε ότι οι καλύτερες και πιο σημαντικές σχέσεις είναι αυτές στις οποίες δένεστε με τον σύντροφό σας χωρίς να το λέτε. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, γεγονός που δεν βοηθάει καθόλου το ταίρι σας να σας καταλάβει.

Εσείς όμως πιστεύετε ότι εφόσον είστε δεμένοι, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάτε! Και ενώ εσείς δεν μιλάτε για τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, εάν ο σύντροφός σας κάνει το ίδιο εκνευρίζεστε επειδή πιστεύετε ότι δεν σας αγαπάει αρκετά.

Κι έτσι καταλήγετε να παριστάνετε τον μάρτυρα μένοντας σε μία σχέση (ακόμη κι όταν καταλαβαίνετε ότι είστε λάθος), ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που θέλετε είναι να ενώσετε τις καρδιές σας.

 

Τι εμπόδια βάζει το ζώδιό σας στις σχέσεις σας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *