Τα 3 ανδρικά ζώδια που θεωρούνται οι μεγαλύτεροι μαμάκηδες

Τα 3 ανδρικά ζώδια που θεωρούνται οι μεγαλύτεροι μαμάκηδες

Τα 3 ανδρικά ζώδια που θεωρούνται οι μεγαλύτεροι μαμάκηδες

Δεν θα χαλάσουν ποτέ χατήρι στη μανούλα.

Γεωργία Τζαγκαράκη

 

Αν υπάρχει ένα είδος άνδρα που ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τη σύγχρονη γυναίκα, αυτός σίγουρα είναι ο μαμάκιας. Δυστυχώς, ο τύπος αυτός δεν έχει πάνω του κάτι για να τον ξεχωρίσεις από την αρχή, οπότε θα ανακαλύψεις το κουσούρι στην πορεία.

Ή μήπως έχει;

Κι όμως καμιά φορά, το ζώδιο μαρτυράει τη σχέση που έχει κάποιος με την μητέρα του, οπότε αν εμφανιστεί κάποιο από τα παρακάτω στη ζωή σου, ίσως θα πρέπει να προετοιμαστείς για το τι σε περιμένει.

Ιδού οι μεγαλύτεροι μαμάκηδες του ζωδιακού!

 

Τα 3 ανδρικά ζώδια που θεωρούνται οι μεγαλύτεροι μαμάκηδες

 

Ζυγός

Ο ισορροπημένος Ζυγός, έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του και δυστυχώς συγκρίνει τη σύντροφό του αδιάκοπα μαζί της. Θα τον ακούσεις να λέει πως όσο ωραία μαγειρεύει η μαμά του δεν μαγειρεύει καμία άλλη, ή πως «αυτό το γνωρίζει γιατί του το είπε η μαμά του».

 

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός Καρκίνος λατρεύει την μητέρα του και μιλάει μαζί της καθημερινά στο τηλέφωνο. Δεν θα προβεί σε συγκρίσεις, δεν θα κάνει τη σύντροφό του να νιώσει ανεπαρκής απέναντί της, αλλά θα την ενημερώνει διαρκώς για την πορεία της σχέσης και θα ζητά τις συμβουλές της ακόμα και στα πιο «ευαίσθητα» θέματα.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει την μητέρα του πρότυπο και ό,τι λέει είναι για εκείνον «Ευαγγέλιο». Στα μάτια του η μαμά του έχει το αλάθητο και κάθε της υπόδειξη είναι ιερή. Το χειρότερο είναι πως δεν θα υπερασπιστεί εύκολα την σύντροφό του σε μια πιθανή διένεξη, μιας και η μαμά έχει πάντα δίκιο και δεν θα έκανε ποτέ και σε τίποτα κάτι λάθος.

  Τα ζώδια που πεθαίνουν να κουτσομπολεύουν!

 

belikeyou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *