Δύο ζώδια που ραγίζουν καρδιές και ένα που είναι γεννημένο για να αγαπά

Δύο ζώδια που ραγίζουν καρδιές και ένα που είναι γεννημένο για να αγαπά

Δύο ζώδια που ραγίζουν καρδιές και ένα που είναι γεννημένο για να αγαπά

 

Λίγο ή πολύ όλα τα ζώδια μπορούν να σου ραγίσουν την καρδιά, αν τα έχεις καψουρευτεί και δεν βρίσκεις ανταπόκριση ή δεν είσαι έτοιμος/η να χωρίσεις.

Εμείς λίγο πιο κάτω θα σου αποκαλύψουμε ποια ζώδια είναι αυτά που ραγίζουν κατά μεγάλο ποσοστό την καρδιά του/της συντρόφου τους, αλλά και για ποιο λόγο το κάνουν. Επίσης σαν… bonus, σου έχουμε και το ζώδιο το οποίο είναι γεννημένο για να αγαπά.

 

Δύο ζώδια που ραγίζουν καρδιές και ένα που είναι γεννημένο για να αγαπά

 

Οι Heartbrakers… του ζωδιακού

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα σε ξαφνιάσαμε με την επιλογή μας να βάλουμε την Παρθένο πρώτη στην σχετική λίστα. Και όμως, έχουμε καλούς λόγους που το κάναμε και θα στο αναλύσουμε απλά: Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που δύσκολα επιλέγει έναν σύντροφο και όταν το κάνει, δύσκολα χωρίζει. Όταν όμως φτάσει στην απόφαση του χωρισμού, δεν αλλάζει γνώμη ο κόσμος να χαλάσει. Και το χειρότερο είναι ότι θα τα «χώσει» χοντρά στο πρώην ταίρι της.

Θα πει αλήθειες που πονάνε και δεν την ενδιαφέρει καν αν θα το πληγώσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να την ακούσεις να λέει: «δεν φταις εσύ, αλλά εγώ». Το αντίθετο. Θα ρίξει όλες τις ευθύνες στον άλλο και θα του απαριθμεί ένα-ένα τα μειονεκτήματά του και το πού υστερεί. Με λίγα λόγια θα του κάνει την ψυχολογία σμπαράλια.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο γλυκούλης και χαριτωμένος Ζυγός εύκολα ξεγλιστρά, ακριβώς επειδή είναι τόσο καθωσπρέπει και καλός που ρίχνει σε πολλούς στάχτη στα μάτια. Το κακό με τον Ζυγό είναι ότι δεν μπορεί να πάρει την απόφαση για να χωρίσει. Έτσι, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον διώξεις εσύ. Και τι εννοούμε με αυτό; Θα αρχίσει να χάνεται σιγά-σιγά, να μην απαντά στα μηνύματά σου, να μην σου μιλάει όπως παλιά και φυσικά να αποφεύγει να σε δει.

  Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν τον Απρίλιο

Όλα αυτά τα κάνει και για έναν ακόμα λόγο. Ο Ζυγός δεν τσακώνεται ποτέ. Jamai, never! Πώς το λένε; Θα εξαφανιστεί από την ζωή σου ,προκειμένου να μην έρθει σε καμία αντιπαράθεση και θα σε αφήσει ένα μεγάλο «γιατί» να αιωρείται πάνω από το κεφάλι σου.

 

Και πάμε τώρα στο… bonus που λέγαμε:

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας δεν ζει χωρίς έρωτα και αγάπη. Για την ακρίβεια δεν ζει χωρίς έναν άνθρωπο στην ζωή του που να τον αγαπά, να τον θαυμάζει και να τον λατρεύει. Να τον έχει σε θρόνο και να του φέρεται ανάλογα. Να τον κοιτά στα μάτια και να λιώνει. Αν τα κάνει όλα αυτά, τότε και ο Λέοντας θα ανταποδώσει ένα μέρος της αγάπης και της προσοχής.

Γενικά, είναι ένα ζώδιο ρομαντικό, τρυφερό και σαν γνήσιο αιλουροειδές του αρέσουν τα χάδια, οι αγκαλιές και τα φιλιά. Θα μπορούσε να κάνει πολλά για το ταίρι του, αρκεί εκείνο να τον επαινεί. Θα μπορούσε να μαγειρέψει π.χ. απλά και μόνο για τον αποθεώσει ο/η σύντροφός του για το πόσο καλός σεφ είναι. Είναι γενναιόδωρος όμως ως άνθρωπος και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε βλέπει να γελάς και να περνάς καλά μαζί του.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *