Η πιο απλή δίαιτα: Αυτή την τροφή «έκοψε»… μαχαίρι ο Νίκος Μουτσινάς και έχασε 17 κιλά

Η πιο απλή δίαιτα

Η πιο απλή δίαιτα

Αυτή την τροφή «έκοψε»… μαχαίρι ο Νίκος Μουτσινάς και έχασε 17 κιλά

 

Το έκανε να φαίνεται πανεύκολο

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας εκ των πιο γνωστών και επιτυχημένων παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, ξεκινώντας σύντομα για την νέα σεζόν, με τον ίδιο να έχει αντιμετωπίσει επίσης το δικό του θέμα με τα περιττά κιλά.

Ο ίδιος έκανε μια δίαιτα πολύ απλή, χάνοντας 17 ολόκληρα κιλά και τον πριν με το μετά είναι σαφές στη διαφορά τους. «Έκοψε», μάλιστα, μια συγκεκριμένη τροφή, που άλλαξε τα πάντα

Έτσι έχασε τα περιττά κιλά ο Μουτσινάς

 

Η πιο απλή δίαιτα: Αυτή την τροφή «έκοψε»… μαχαίρι ο Νίκος Μουτσινάς και έχασε 17 κιλά

Ο ίδιος είπε σχετικά με την απόφασή του: «Ανέβηκα στη ζυγαριά τον περασμένο Ιούνιο και δεν μου άρεσε καθόλου το νούμερο που είδα. Εν τω μεταξύ, εγώ είμαι λίγο πονηρός στο κομμάτι των κιλών, επειδή τα παίρνω παντού και δεν φαίνεται έντονα, είναι σαν να μη συμβαίνει. Το νούμερο στη ζυγαριά όμως με ταρακούνησε.»

Λίγο αργότερα πήρε κάποια πίσω αλλά έκανε κίνηση ματ και κατάφερε να επανέλθει! «Πάχυνα. Είχα χάσει 22 κιλά, τώρα είναι λίγο λιγότερα. Κάποια στιγμή ανέβηκα στη ζυγαριά, την είχα μπροστά μου, αλλά δεν είχαμε ωραία σχέση.

Το μυστικό για να γίνει κάποιος πολύ παχύς, είναι να αγοράζει φόρμες. Οπότε αγοράζοντας φόρμες και φορώντας φαρδιές μπλούζες ήταν όλα χαλαρά. Αφού έμπαινα σ’ αυτά δεν είχα καταλάβει κάτι. Κάποια στιγμή είπα μήπως δεν είναι όλα πρηξίματα; Δεν ήταν.

Γιατί εμείς δεν έχουμε και περίοδο και έτσι αποφάσισα να ανέβω στη ζυγαριά να δω τι γίνεται. Η κατάσταση μου ήταν ότι είχα κατοσταρήσει!». Ο Μουτσινάς συνέχισε λέγοντας, «δεν είναι ότι πεθαίνω για το φαγητό, απλά τρώω άτσαλα και βλακείες».

  Δίαιτα με φρούτα και λαχανικά: Αναλυτικό μενού διατροφής για να χάσεις τα κιλά των γιορτών μέσα σε 7 μέρες

Αυτή την τροφή «έκοψε»... μαχαίρι ο Νίκος Μουτσινάς και έχασε 17 κιλά

Η Τατιάνα Στεφανίδου τον ρώτησε τι εννοεί και εκεί ήρθε η αποκάλυψη: «Ό,τι μπορείς να φανταστείς. Αντί να φάω ένα κομμάτι τσιζκέικ, θα φάω το μισό!

Επίσης, με τις πίτες είχα ένα πραγματικό πρόβλημα.Είχα μία κυρία, που μου μαγείρευε και το ονειρό μου ήταν να γυρνάω σπίτι και να τρώω ένα ταψί τυρόπιτα. Μετά είπα να μπω σε ένα πρόγραμμα. Σταμάτησα το κρέας.

Εδώ και δύο μήνες έχω κόψει το κρέας, είμαι vegan. Βαρέθηκα με το κρέας. Είπα να το δούμε λίγο διαφορετικά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς.

Επίσης, πρόσθεσε: «Είπα να ακούσω λίγο το σώμα μου, που έλεγε πως δε θέλει άλλο κρέας και πλέον περνάω τη ζωή μου με υδατάνθρακα».

Να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο μοτίβο λειτουργεί και σε άντρες και σε γυναίκες, αφού σίγουρα με το να κόψει το κρέας κάποιος θα χάσει αρκετά κιλά. Ωστόσο, καλό είναι να πάρει μια γνώμη ειδικού πριν ξεκινήσει.

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *