Τα ζώδια επιστρέφουν στην καθημερινότητα!

Τα ζώδια επιστρέφουν στην καθημερινότητα!

Τα ζώδια επιστρέφουν στην καθημερινότητα!

Οι καλοκαιρινές διακοπές έφθασαν στο τέλος τους!

Επιστροφή στην πόλη λοιπόν, και στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Πώς αντιμετωπίζουμε την κατάσταση, με βάση το ζώδιό μας;

 

Τα ζώδια επιστρέφουν στην καθημερινότητα!

 

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Ακόμα και εάν πέρασε υπέροχα, ο Κριός έχει νευράκια καθώς αναγκάζεται να επιστρέψει στην καθημερινότητα. Όχι πως δεν πεθύμησε τους φίλους και τις παρέες του στην πόλη, αλλά του είναι δύσκολο να συνηθίσει και πάλι τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ουδείς λόγος ανησυχίας, βεβαίως! Μετά από 2-3 εβδομάδες θα βρει τον ρυθμό του, χωρίς προβλήματα.

 

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Είναι γνωστό πως ο Ταύρος θεωρείται το ζώδιο που προτιμά να μένει στο ζεστό του σπιτάκι. Ακόμα και εάν οι διακοπές του ήταν στο καλύτερο ξενοδοχείο, κατά βάθος, προτιμά να επιστρέψει στη φωλίτσα του. Απόλυτα ήρεμος λοιπόν, αντιμετωπίζει την επιστροφή στην πόλη με την καλύτερη διάθεση, οργανώνοντας και μια ανανέωση στη διακόσμηση, από την πρώτη κιόλας ημέρα!

 

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Λατρεύουν τον ήλιο, τη θάλασσα, το βουνό και γενικά, τις διακοπές. Γι’ αυτόν τον λόγο, δεν δέχονται με ευκολία την επιστροφή στην πόλη. Παρ’ όλα αυτά, οι ατέλειωτες διηγήσεις για τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες σε συγγενείς και φίλους, διατηρούν την ψυχολογική τους διάθεση ανεβασμένη. Μέχρι, όμως, να πέσει η θερμοκρασία και να αρχίσουν τα πρωτοβρόχια, το πιθανότερο είναι να τους συναντήσετε σε κάποιο beach party ή σε κοντινές αποδράσεις κάθε weekend.

 

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ακόμα ένας σπιτόγατος του ζωδιακού! Όσο όμορφα και να πέρασε στις διακοπές του, ο Καρκίνος αναζητά τους δικούς του και τον χώρο του. Αποτέλεσμα; Ακόμα και από την πρώτη στιγμή μπορεί να οργανώσει υπέροχα το πρόγραμμα της νέας καθημερινότητας, χωρίς γκρίνιες και νεύρα. Κατά διαστήματα βέβαια, μπορεί να νοσταλγεί τη χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού, αλλά το μότο του είναι πως «τα καλύτερα έρχονται»!

  Τα 2 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτό το φθινόπωρο

 

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο βασιλιάς του ζωδιακού επιλέγει πάντα τα καλύτερα για τη διασκέδαση – πόσο μάλλον, για τις διακοπές του! Αυτό σημαίνει, πως ξοδεύει αρκετά, οπότε και είναι πολύ πιθανόν, να βρεθεί με άδειες τσέπες! Ανυπόμονος να μοιραστεί τις καλοκαιρινές του εμπειρίες με φίλους και συναδέλφους, περηφανεύεται για τα κατορθώματά του και έτσι, η επιστροφή του στην πόλη γίνεται με τον πιο ομαλό τρόπο, χαλαρά!

 

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Η οργανωτική διάθεση του ζωδίου και η εμμονή του με την τάξη, δεν του αφήνουν και πολλά περιθώρια για να νοσταλγήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Με την άφιξή του στην πόλη, οργανώνει από το καθάρισμα του σπιτιού, μέχρι και τις πιο απίθανες εκκρεμότητες. Ξεκινά με χαμόγελο την πρώτη ημέρα στη δουλειά κα προσαρμόζεται στο λεπτό, ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες!

 

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο γοητευτικός του ζωδιακού κύκλου, δεν θα μπορούσε να χάσει το χαμόγελό του μετά τις διακοπές. Οπωσδήποτε, όμως, νιώθει νοσταλγία για τις ξέγνοιαστες ημέρες και δεν έχει τη διάθεση να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ρουτίνας με ευκολία. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, συναναστρέφεται αδιάκοπα με φίλους και γνωστούς, δίνοντας κατά κάποιο τρόπο συνέχεια στην ανεμελιά του καλοκαιριού!

 

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Το περιπετειώδες πνεύμα ενός Σκορπιού, δεν μπορεί να δεχτεί με ευκολία πως οι καλοκαιρινές διακοπές έφθασαν στο τέλος τους. Δεν είναι διόλου παράξενο λοιπόν, εάν μόλις επιστρέψει κλειστεί στον εαυτό του και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν. Μερικές ημέρες απομόνωσης είναι αυτό που του χρειάζεται πραγματικά, για να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και σχετικά γρήγορα, να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα!

  2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

 

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ακόμα ένα ζώδιο που λατρεύει τις αποδράσεις και δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μπορεί το χαμόγελο και η αισιοδοξία να ακολουθούν κάθε του βήμα, ανεξαρτήτως των συνθηκών, αλλά μια γκρίνια θα την έχει, ειδικά τις πρώτες ημέρες. Σταδιακά, βρίσκει την ισορροπία του, εάν και το σακ βουαγιάζ του είναι πανέτοιμο για αποδράσεις εκτός πόλης, από το πρώτο κιόλας, Σαββατοκύριακο.

 

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Μάλλον δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που να επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όπως ο Αιγόκερως. Εκτιμώντας, και με το παραπάνω, τις ανέμελες ημέρες των διακοπών, νιώθει πανέτοιμος να ξεκινήσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, αναπληρώνοντας με έναν τρόπο μαγικό, τυχόν απώλειες από τις ημέρες της ανάπαυσης. Δεν είναι καθόλου απίθανο, οι υπόλοιποι του ζωδιακού, να τον κοιτούν περίεργα και να αναρωτιούνται από πού αντλεί όλη αυτήν την ενεργητικότητα και την απίθανα χαρούμενη διάθεση του!

 

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ο ονειροπόλος και απρόσμενος του ζωδιακού, δεν δέχεται αδιαμαρτύρητα την επιστροφή στο άστυ. Δεν είναι καθόλου περίεργο μάλιστα, εάν παρατείνει την άδειά του, χωρίς καμία ενοχή. Καθώς τον διακατέχει το πνεύμα τής ελευθερίας, οι καλοκαιρινές διακοπές του ταιριάζουν γάντι. Οπότε, ακόμα και όταν θα αναγκαστεί να επιστρέψει, το πιθανότερο είναι να έχει τα μούτρα κατεβασμένα και να είναι λιγομίλητος και έντονα ενοχλημένος, Πού θα πάει, όμως! Μετά από 2-3 εβδομάδες θα συνειδητοποιήσει τελικά, πως το καλοκαίρι έφθασε στο τέλος του.

 

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Άλλο ένα ζώδιο που λατρεύει τον ήλιο και τη θάλασσα. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, ένα γνήσιο ψαράκι να θέλει να βγει από τα νερά του; Τις πρώτες ημέρες καταλαμβάνει τους Ιχθείς μια μελαγχολική διάθεση και δεν σκέφτονται τίποτε άλλο, πέρα από τις υπέροχες ημέρες του καλοκαιριού.

  Τι διαθέτει το ζώδιο μιας γυναίκας και την κάνει ποθητή στους άντρες;

Αν και έχουν δημιουργήσει στο μυαλό τους το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν κατά τη διάρκεια της ξεκούρασης, θα τους πάρει λίγο περισσότερο χρόνο από ό,τι στα υπόλοιπα ζώδια, για να καταφέρουν να το θέσουν σε εφαρμογή!

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *