Τα πιο αχόρταγα ζώδια του ζωδιακού!

Αυτά είναι τα πιο αχόρταγα ζώδια του ζωδιακού!

Τα πιο αχόρταγα ζώδια του ζωδιακού!

Θέλουν πολλά και δεν έχουν σταματημό

 

Ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία, που μας λέει ότι χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερα από αυτά που έχουμε.

Περισσότερα λεφτά, καλό σπίτι σε μια ωραία περιοχή, ένα πολυτελές αυτοκίνητο, εξοχικό, ρούχα, παπούτσια, κινητά, λάπτοπ, 4Κ τηλεόραση, οπαδούς στο Instagram, κ.λπ.

Τα παρακάτω ζώδια πραγματικά είναι αχόρταγα. Όσα κι αν έχουν κυνηγούν και κάτι παραπάνω και είναι ικανά να ξεπεράσουν τα όριά τους προκειμένου να τα αποκτήσουν.

 

Αυτά είναι τα πιο αχόρταγα ζώδια του ζωδιακού!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας γιατί -ως γνωστόν- διακατέχεται από το ανικανοποίητο. Γι’ αυτόν, η ζωή είναι όλα ή τίποτα. Κάθε τι που πετυχαίνει το χαίρεται για λίγο μόνο και αμέσως μετά πάει για το επόμενο. Είναι άπληστος, θέλει τα πάντα δικά του, δεν έχει όμως να κάνει με την επίδειξη ή την επιβεβαίωση, μέσω της απόκτησης αγαθών, αλλά με τη δύναμη, τον έλεγχο και την εξουσία.

Όταν κάνεις παιχνίδι εσύ, οι υπόλοιποι χορεύουν στο δικό σου ρυθμό, τους έχεις σούζα και κανείς δε θα σου φέρει αντίρρηση. Αυτό είναι και το πιο… μεθυστικό. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν χορταίνει με τίποτα!

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θέλει να υπερέχει, οπότε πάντα κυνηγάει τα ωραιότερα, τα πλουσιότερα και τα καλύτερα. Δεν είναι ευχαριστημένος με ένα διαμερισματάκι, ένα αυτοκινητάκι ή ένα κινητό. Θέλει σπιταρόνα, αυτοκινητάρα, το τελευταίο μοντέλο του κινητού ή λάπτοπ, τη συγκεκριμένη μάρκα αρωμάτων, καλλυντικών, ρούχων, παπουτσιών, χιλιάδες followers στο Instagram, τα πιο in εστιατόρια ή κλαμπ.

Είναι γεννημένος για τη μεγάλη ζωή, για να ζει μέσα στην πολυτέλεια. Πώς αλλιώς θα ξεχωρίζει και θα κάνει το κομμάτι του; Κι εννοείται ότι δεν ησυχάζει, δεν νιώθει ευχαριστημένος, ούτε πετυχημένος αν δεν τα έχει όλα αυτά.

  Ο άντρας που ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια, είναι από τους πιο τρυφερούς του κόσμου

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι το τελευταίο ζώδιο της λίστας μας γιατί διακατέχεται από μια υπερβολή. Για να είναι ευχαριστημένος, όλα θα πρέπει να τα έχει πλουσιοπάροχα, άφθονα, άκοπα κι αβίαστα.

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι παιδιί του Δία. Τύχη (στην οποία πιστεύει ακράδαντα) είναι να κερδίσει πολλά λεφτά, να πάρει μια μεγάλη κληρονομιά, να έχει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει, χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα και οτιδήποτε λιγότερο, δεν αναγνωρίζεται. Συνήθως, όταν τα πάρει, ζητάει κι άλλα. Μάλιστα, αν κάτι δεν του κάθεται, θεωρεί ότι είναι γκαντέμης.

 

astrology.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *