Με σώμα μοντέλου στα 60 της – Τι τρώει καθημερινά η Κατερίνα Διδασκάλου

Με σώμα μοντέλου στα 60 της

Με σώμα μοντέλου στα 60 της - Τι τρώει καθημερινά η Κατερίνα Διδασκάλου

Τι τρώει καθημερινά η Κατερίνα Διδασκάλου

 

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι µια γυναίκα που ζει υγιεινά, γυµνάζεται όσο µπορεί και (το σηµαντικότερο) χαµογελά πλατιά – συνδυασµός που δηµιουργεί την εικόνα ενός ανθρώπου που αγαπά τη ζωή και θέλει να την ρουφαει µεχρι το… µεδούλι.

Θηλυκό µε τα όλα του ως «Μυρσίνη Σεβαστου», µια γοητευτική γυναίκα στην προσωπική της ζωή, κερδίζει γνωστούς και αγνώστους µε την φρεσκάδα και τη νεανικότητά της.

Κι αν θέλεις να πιστεύεις πως έχει το… µαγικό φίλτρο της αιώνιας νεότητας εµείς το ψάξαµε λίγο παραπάνω και βρήκαµε τα σπάνια… συστατικά του!

Από την Λίτσα Αναστασάκη

Η διατροφή της Κατερίνας Διδασκάλου

Η διατροφή της Κατερίνας Διδασκάλου

 

Με σώμα μοντέλου στα 60 της – Τι τρώει καθημερινά η Κατερίνα Διδασκάλου

«Λαχανικά και φρούτα είναι από τα πλέον ευεργετικά για την επιδερµίδα. Στερούµαι, βέβαια, το οµολογώ, τις λιχουδιές, πεινάω», έχει δηλώσει για τα διαστήµατα που θέλησε να χάσει κάποια ελάχιστα κιλά.

 

ΠΡΩΙΝΟ:

Το αβοκάντο δεν λείπει από το ψυγείο της, αφού η βιταµίνη C που περιέχει βοηθά την παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας σφριγηλή επιδερµίδα, ενώ η βιταµίνη Ε µειώνει τις βλάβες που προκαλεί η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και καταπολεµά τη γήρανση.

 

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:

Λατρεύει τις σούπες που ειδικά τον χειµώνα δεν λείπουν από το καθηµερινό της διατροφολόγιο. Κόκκινες ή λευκές, πάντα τις συνδυάζει µε λαχανικά εποχής που προµηθεύεται από ντόπιους παραγωγούς αλλά και µε µια µικρή ποσότητα light τυριού και µια φέτα µαύρο ξεροψηµένο ψωµάκι.

 

ΒΡΑΔΙΝΟ:

Δεν τρώει ποτέ µετά τις οκτώ το βράδυ. Συνήθως προτιµά βραστά ή ψητά θαλασσινά µαζί µε φρέσκα λαχανικά, που συνοδεύει µε ένα φλιτζάνι αρωµατικό τσάι.

  8 Μικρά Πράγματα που δεν μας αφήνουν να χάσουμε βάρος

 

«Θα πεινάσεις, θα πονέσεις για να µείνεις fit!»

Αρχής γενοµένης από τα αγαπηµένα της τετράποδα, που δεν τους στερεί τη βόλτα στον λόφο του Φιλοπάππου, η Κατερίνα χαίρεται να περπατά καθηµερινά για τουλάχιστον µία ώρα µαζί µε τα σκυλάκια της, ενώ η γυµναστική είναι αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωής της εδώ και χρόνια.

Με το µότο «θα πεινάσεις, θα πονέσεις», εξηγεί µε τον καλύτερο τρόπο ότι για να παραµείνεις στα κιλά σου µετά από κάποια ηλικία χρειάζεται και σωστή διατροφή αλλά και συστηµατική άσκηση. «Όχι µόνο πεινάω, πονάω κιόλας!

Γυµνάζοµαι µία µε δύο φορές την εβδοµάδα. Δεν έχω χρόνο για περισσότερο, αλλά µου είναι απαραίτητο. Κάνω butoh (γιαπωνέζικη χορευτική τεχνική) σε συνδυασµό µε bar à terre (µπαλέτο στο πάτωµα).

Αν θέλεις να διατηρήσεις ένα σωστό, υγιές σώµα δεν γίνεται διαφορετικά. Θα πεινάσεις, θα πονέσεις, αλλά στο τέλος θα βγεις κερδισµένη. Πριν απ’ όλα, ωστόσο, πιστεύω πως η εσωτερική οµορφιά αντανακλάται στο πρόσωπο», σχολιάζει µε τον δικό της χιουµοριστικό τρόπο.

Και δεν αλλάζει ρότα στο πρόγραµµά της παρά µόνο για τα γυρίσµατα των «Άγριων Μελισσών», για να διαβάσει τα αγαπηµένα της βιβλία, να ακούσει κλασική µουσική που λατρεύει ή να απολαύσει τη θέα από την ταράτσα του νεοκλασικού της στο κέντρο…

Ούτε παραβαίνει τους κανόνες της που περιλαµβάνουν πολύ νερό, σωστό φαγητό και καθόλου τσιγάρο… «Κάνω µια ζωή πρωταθλητισµό!

Άλλωστε, αν δεν ήµουν ηθοποιός θα ήµουν αθλήτρια µακρινών αποστάσεων…», λέει για τα «δεν» και «µην» της ζωής της.

 

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU*

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *