Ζώδια Νοεμβρίου: Ποιοι πρέπει να κάνουν focus στον εαυτό τους και ποιοι στα εργασιακά

Ζώδια Νοεμβρίου

Ζώδια Νοεμβρίου: Ποιοι πρέπει να κάνουν focus στον εαυτό τους και ποιοι στα εργασιακά

 

Εσωτερικές αναζητήσεις και όνειρα πραγματοποιούνται.

Ο Νοέμβριος, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4 να μας καλεί να βρούμε τα διαμάντια μέσα μας.

O Aρης στον Σκορπιό κάνει το εσωτερικό μας ατσάλινη σιδερογροθιά, ενώ η Εκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19 μάς θυμίζει να αγαπάμε τον εαυτό μας.

 

Ζώδια Νοεμβρίου: Ποιοι πρέπει να κάνουν focus στον εαυτό τους και ποιοι στα εργασιακά

 

Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ξέρεις πολύ καλά ότι μέρος της μεταμόρφωσης είναι να αφήνεις πίσω το παλιό σου δέρμα – και η Εκλειψη στις 19/11 σε καλεί να κάνεις ακριβώς αυτό. Και ναι, δεν θα τα καταφέρουν όλες οι σχέσεις σου, ούτε όλες οι συνεργασίες σου να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Αλλά αν η Νέα Σελήνη στις 4/11 στο ζώδιό σου θα σε μάθει κάτι, αυτό είναι να βάζεις τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα.

 

Τοξότης
(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Πρέπει να κάνεις focus στην υγεία και τη ρουτίνα σου. Σε άλλα νέα, έχεις μια κάποια βοήθεια από την Αφροδίτη σε ευνοϊκές θέσεις όλο το μήνα να σου γεμίζει το πορτοφόλι και την αυτοπεποίθηση. Χτίσε νέες συνήθειες που θα σου κάνουν καλό in the long run και μην μπλέκεσαι σε διαμάχες και εργασιακά δράματα.

 

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Μπορεί όλα τα projects να μην οδηγήσουν σε συνεργασία. Μπορεί τα φλερτ να μην οδηγήσουν σε σχέση. Μπορεί η Σεληνιακή Εκλειψη στις 19 να σου κόψει τα φτερά. Αλλά αν χιονίζει και αν βρέχει, το αγριοκάτσικο αντέχει! Ενδιαφέροντες άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου για να μείνουν.

  Εσύ και οι άλλοι: Σε ποιους τομείς μπορεί να σε στηρίξει ένα άλλο ζώδιο;

 

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Δεν σε χωράει το σπίτι σου με τη Σεληνιακή Εκλειψη στις 19/11, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αλλά μήπως δεν θα έπρεπε να σε χωράει; Μήπως να εκμεταλλευτείς τις επαγγελματικές ευκαιρίες που σου φέρνει η Νέα Σελήνη στις 4/11 για να αυξήσεις το εισοδημά σου και να βρεις κάπου αλλού να μείνεις; Λέω εγώ τώρα…

 

Ζώδια Νοεμβρίου: Ποιοι πρέπει να κάνουν focus στον εαυτό τους και ποιοι στα εργασιακά

 

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Γενικά βασίζεσαι πολύ στη γνώμη των άλλων, ειδικά των κοντινών σου φίλων, αλλά με την Εκλειψη ενδέχεται οι φιλικές γνώμες να μην είναι και τόσο φιλικές. Τι θα κάνεις; Θα βρεις τη δύναμη μέσα σου, Ιχθύ, να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για σένα. Με τον Ποσειδώνα ανάδρομο, άλλωστε, βλέπεις πλέον πιο καθαρά.

 

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι ωραίοι έχουν χρέη, αλλά τώρα καλείσαι να βρεις τρόπους να αρχίσεις να ξεχρεώνεις. Οχι μόνη σου: η οικογένεια και ο Σημαντικός Αλλος σου θα μοιραστούν τα βάρη αν το απαιτήσεις -γκουχ!-, ζητήσεις. Κι ευτυχώς, με τον μπαμπά Αρη στον Σκορπιό όλο το μήνα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να απαιτείς -γκουχ!-, ζητάς όσα σου αναλογούν απ’ όσους σου χρωστάνε.

 

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η Εκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου στις 19/11 θα φέρει τα πάνω κάτω – και τα μέσα έξω σου. Σημαντικά βήματα που σκεφτόσουν καιρό να κάνεις ξαφνικά φαντάζουν πιθανά, αλλά με τον Ουρανό ακόμη ανάδρομο στο ζώδιό σου πρέπει να προσέχεις τις παρορμητικές κινήσεις. Μη σε πιάνει άγχος: οργανώσου, προετοιμάσου και σύντομα θα έρθει η ώρα να τα αλλάξεις όλα.

  Τα τέσσερα ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στο φθινόπωρο του 2019

 

Δίδυμοι
(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Focus στην υγεία και την καθημερινότητά σου σού ζητάει να κάνεις αυτός ο μήνας και, ξέρω, κανένα από αυτά τα δύο δεν ενθουσιάζει τη διδυμίσια σου καρδιά. Αλλά αν δεν προσέξεις τώρα, ο Αρης στον 6ο οίκο σου μπορεί να φέρει οτιδήποτε: από μικροατυχήματα μέχρι καβγάδες με συναδέλφους (και για σένα, το δεύτερο παίζει να είναι και χειρότερο).

 

Ζώδια Νοεμβρίου: Ποιοι πρέπει να κάνουν focus στον εαυτό τους και ποιοι στα εργασιακά

Καρκίνος
(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Κάθε καινούριο όνειρο ή δημιουργικό project ξεκινά με μια ιδέα που αρχικά φαίνεται τεράστια και απρόσιτη. Αλλά με τη Νέα Σελήνη και τον Ερμή να φωτίζουν τον 5ο οίκο σου, η δημιουργικότητά σου θα βρει τον τρόπο. Ακόμα κι αν προς το τέλος του μήνα χρειαστεί να χωρίσεις από φίλους και γνωστούς για να το καταφέρεις.

 

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το βασίλειό σου, Λέοντα. Σημασία έχει πόσο «σαν στο σπίτι σου» νιώθεις μέσα σε αυτό. Αυτό ίσως ισχύει και για το πραγματικό σου σπίτι, αλλά και για το γραφείο σου – ιδίως τώρα που η Σεληνιακή Εκλειψη στις 19/11 σου θυμίζει πως τα πράγματα στη δουλειά δεν είναι πάντα ρόδινα. Κράτα θετικό attitude και θα τα καταφέρεις.

 

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ενας ασυνήθιστα κοινωνικός μήνας, με ένα project που σε παίδευε καιρό να ολοκληρώνεται επιτέλους και να σου ανοίγει δρόμους – μη σου πω και αεροδιάδρομους. Ναι, ένα ταξίδι στο εξωτερικό δεν είναι διόλου απίθανο, ούτε εκείνο το μεταπτυχιακό είναι τόσο όνειρο θερινής νυκτός πλέον. Αν το ονειρεύτηκες, μπορείς και να το κάνεις πραγματικότητα.

  Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν «μασάνε τα λόγια τους»!

 

Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αδραξε την ευκαιρία για έξτρα λούσα που σου φέρνουν Νέα Σελήνη και Ερμής στο 2ο οίκο σου, γιατί προς το τέλος του μήνα θα χρειαστεί να κάνεις μια δύσκολη κουβέντα με το αφεντικό σου ή το Σημαντικό σου Αλλο. Και να απαιτήσεις σεβασμό. Και ίσως μια αύξηση. Και να καταλάβουν επιτέλους ότι τα λεφτά που βγάζεις με τη σκληρή δουλειά σου δεν τα οφείλεις σε κανέναν.

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *