Μεσσηνία: Το bachelor τίναξε τον γάμο στον αέρα – Οι χορευτές έστειλαν νοσοκομείο νύφη, πεθερά και κουμπάρα

 

Μεσσηνία: Το bachelor τίναξε τον γάμο στον αέρα

Μεσσηνία: Το bachelor τίναξε τον γάμο στον αέρα

Οι χορευτές έστειλαν νοσοκομείο νύφη, πεθερά και κουμπάρα

 

Σάλος δημιουργήθηκε στην Μεσσηνία με Αφρικανούς που έστειλαν στα επείγοντα τη νύφη, τη μητέρα της, αλλά και την κουμπάρα μετά από bachelor party.

Συγκεκριμένα, η κουμπάρα και η μητέρα της νύφης ήθελαν να χαρίσουν ένα απίστευτο πάρτι στην νύφη λίγο πριν τον γάμο και έτσι διοργάνωσαν μια ιδιαίτερη βραδιά έχοντας καλέσει μάλιστα και Αφρικανούς χορευτές.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, «Φαίνεται όμως ότι τα προσόντα των χορευτών σε συνδυασμό με το ποτό που έρρεε άφθονο, δημιούργησε μια χαοτική κατάσταση.

Η κουμπάρα ξεκίνησε το γλέντι με έναν από τους χορευτές που της είχε γυαλίσει από την αρχή της βραδιάς.

 

Μεσσηνία: Το bachelor τίναξε τον γάμο στον αέρα

 

Κάπου εκεί μπλέχτηκε και η μητέρα της νύφης η οποία μάλιστα φαίνεται ότι είχε πολύ καιρό να δει ανάλογο θέαμα.

Η νύφη όπως μαρτυρούν όσοι ήταν παρόντες δεν ήθελε και πολλά, αφού είχε κατεβάσει και εκείνη με την σειρά της πολλά ποτά».

 

Στα επείγοντα νύφη, πεθερά και κουμπάρα

Το πρόβλημα όμως και για τις τρεις γυναίκες ήταν ότι η εμπειρία με τους Αφρικανούς ανάγκασε τις κυρίες να μεταφερθούν στα επείγοντα του νοσοκομείου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας μάλιστα να συγκαλύψουν το γεγονός.

Ωστόσο, λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μια από τις ξαδέλφες του γαμπρού η οποία πήγε και τα κάρφωσε όλα για την νύχτα του Bachelor με αποτέλεσμα και ο γάμος να σχολάσει.

Τελικά, ο γάμος δεν έγινε και δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο οικογενειών, αφού εκτός από το μελλόνυμφο ζευγάρι που χώρισε τώρα χωρίζει και η μητέρα της νύφης, αφού και ο πατέρας την έχει πετάξει έξω από το σπίτι.

  Τι να κάνετε για να ιδρώνετε λιγότερο το καλοκαίρι!

 

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση