5 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων!

5 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων!

5 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων

 

Δώστε βάση!

 

Ζώδια: Σύμφωνα με τα άστρα, ο Άγιος Βασίλης δεν θα είναι ο μόνος που θα έρθει τις φετινές γιορτές.

Οι αστρολόγοι προβλέπουν ότι πέντε ζώδια θα σταθούν πολύ τυχεροί στα ερωτικά τους την περίοδο των Χριστουγέννων και όλο και κάτι καλό θα έχουν να περιμένουν πριν τελείωσει η χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές Δεκεμβρίου, η έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη θα φέρει περισσότερη «μαγεία». Ετσι, εάν ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη θα το νιώσετε περισσότερο.

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, κυβερνά το ζώδιό σας, επομένως οι πιθανότητες θα είναι πολλές.

Πρόκειται μάλιστα για μια έκλειψη στον Τοξότη που έχει να συμβεί για 19 χρόνια, οπότε Tοξότες εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την τυχερή ενέργεια και προσπαθήστε να βγαίνετε περισσότερο έξω. Το ίδιο ισχύει για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς.

Δεν θα είναι όμως μόνο αυτοί οι τυχεροί στον έρωτα. Καρκίνοι και Αιγόκεροι έχετε επίσης να περιμένετε τα καλύτερα για την ερωτική σας ζωή.

 

5 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων!

 

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και αυτές οι γιορτές θα ενισχύσουν τις επιθυμίες σας και θα τις πραγματοποιήσουν. Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ταρακουνήσει τη ζωή σας έξω από τα συνηθισμένα.

Από την άλλη ο Κρόνος θα τετραγωνίσει με τον Ταύρο και θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και φιλικούς. Σε συνδυασμό, αυτοί οι δύο πλανήτες σας προσκαλούν να «αγκαλιάσετε» τον αισθησιασμό σας με νέους και ίσως ασυνήθιστους τρόπους.

  2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση θα έχετε διάθεση να δοκιμάσετε νέα πράγματα στο σεξ ενώ εαν είστε ελεύθεροι, προετοιμαστείτε για μια νέα ρομαντική περιπέτεια.

 

Καρκίνος

Αυτές τις γιορτές, η αγάπη θα σας βρει όπου κι αν πάτε, Καρκίνοι. Θα αφήσετε πίσω σας τα παλιά περιοριστικά μοτίβα και θα ανοίξετε την καρδιά σας σε νέες περιπέτειες και ευκαιρίες.

Με πολλούς πλανήτες στο ζώδιό σας, συμπεριλαμβανομένου του Πλούτωνα, να σας ωθούν να βουτήξετε βαθύτερα στον έρωτα και τον ρομαντισμό, αυτή είναι η περίοδος που οι παλιές σχέσεις μπορούν να γίνουν νέες, οι παλιές πληγές μπορούν να ξεχαστούν και οι νέοι εραστές μπορούν επίσης να ανοίξουν την πόρτα της καρδιάς σας.

 

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς, η σεληνιακή έκλειψη του Ταύρου, που έγινε την Παρασκευή, θα έρθει σε αντίθεση με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ενεργοποιήσει τον οίκο των ρομαντικών σχέσεων.

Ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους, της επιθετικότητας και του σεξ, βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σας μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου. Αυτό θα σας δώσει όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε τις πιο βαθιές σας επιθυμίες.

 

Τοξότης

Λόγω του κυβερνήτη σας, του Δία, έχετε την τάση να είστε αρκετά τυχεροί όλο το χρόνο. Ειδικά τις φετινές γιορτές, ο Ποσειδώνας και ο Άρης θα σας φέρουν μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα και τον ρομαντισμό. Βέβαια, είστε πάντα έτοιμοι για μια περιπέτεια και ο Άρης στο ζώδιό σας αναζωοπυρώνει την επιθυμία σας για νέες γνωριμίες, ειδύλλια και ίσως μια νέα ερωτική ζωή.

Αν είστε σε σχέση θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να κάνετε πράγματα με τον/την σύντροφό σας. Από την άλλη, εάν είστε ελεύθεροι, θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και θα επιδοθείτε στο shopping.

  Ποια ζώδια είναι κατάλληλα για σχέση σύμφωνα με το ζώδια σας

 

Αιγόκερως

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οι Αιγόκεροι θα είστε οι πιο τυχεροί. Αυτές τις γιορτές, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τον Μάρτιο. Είναι μια καλή στιγμή να χρησιμοποιήσετε τις σαγηνευτικές σας δυνάμεις για να προσελκύσετε νέους ανθρώπους κοντά σας.

Ειδικά μεταξύ 9 και 31 Δεκεμβρίου θα κάνετε σίγουρα κάποια νέα γνωριμία καθοριστική για την ερωτική σας ζώη. Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε ότι βρήκατε τον άνθρωπο της ζωής σας.

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *