Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου τι σου αρέσει περισσότερο στα Χριστούγεννα

Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου τι σου αρέσει περισσότερο στα Χριστούγεννα

Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου τι σου αρέσει περισσότερο στα Χριστούγεννα

 

Αυτό σε αγγίζει περισσότερο

Για αρκετούς ανθρώπους τα Χριστούγεννα είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου!

Τα στολισμένα πάρκα, σπίτια και πλατείες, οι μυρωδιές στους δρόμους, τα φωτεινά, γελαστά πρόσωπα, τα δώρα, τα γιορτινά τραπέζια…

Όλα είναι καταπληκτικά. Ποιο είναι όμως το αγαπημένο σου πράγμα για τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με το ζώδιό σου; Ένα είναι αυτό που σε αγγίζει περισσότερο και μπορούμε να το μαντέψουμε…

Διάβασε παρακάτω:

 

Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου τι σου αρέσει περισσότερο στα Χριστούγεννα

 

ΚΡΙΟΣ

Σου αρέσει αυτή η “φασαρία” που επικρατεί. Κόσμος, φίλοι, συγγενείς, δώρα, επισκέψεις, πήγαινε-έλα… Είναι μια όμορφη παρένθεση σε μια κατά τα άλλα βαρετή καθημερινότητα. Σου αρέσει επίσης να ανάβεις τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, σαν γνήσιο ζώδιο της φωτιάς που είσαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι λιχούδης και το ξέρεις, οπότε τώρα μπορείς να απολαύσεις, χωρίς ενοχές ή κριτικές, τα αγαπημένα σου γλυκά. Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, μπακλαβάδες, άφθονα σοκολατοειδή, είτε τα φτιάχνεις είτε τα αγοράζεις ή στα σερβίρουν, τα καταφχαριστιέσαι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που σου άρεσε και όσο χρόνια κι αν περάσουν θα σου αρέσει τα Χριστούγεννα είναι τα δώρα, όχι αυτά καθαυτά αλλά η διαδικασία Η περιέργειά σου να μάθεις τι σου πήραν σε τρώει συνεχώς και ανυπομονείς πότε θα έρθει η στιγμή της ανταλλαγής για να το ξετυλίξεις και να δεις, αν έπεσες μέσα στις προβλέψεις σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εννοείται ότι τρελαίνεσαι για το φαγητό με όλη την οικογένεια, για τα πατροπαράδοτα φαγητά, ήθη και έθιμα, όμως κάτι που σου αρέσει πολύ να κάνεις την περίοδο των Χριστουγέννων, είναι να ακούς χριστουγεννιάτικα τραγούδια… Λατρεύεις τα κάλαντα και ό,τι άλλο, σε ταξιδεύει στην παιδική σου ηλικία

  Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου για το 2021!

 

ΛΕΩΝ

Christmas Shopping!!!! Ναι! Υπάρχουν πολλά πράγματα που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για σένα. Ένα από αυτά είναι ότι η καρδιά σας γεμίζει από χαρά όταν μπορείς να κάνεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να χαμογελάσουν, γι’ αυτό και με τα δώρα τους είσαι πάντα γενναιόδωρος! Δε λυπάσαι τον χρόνο ή το χρήμα που θα καταναλώσεις, αρκεί να τα λατρέψουν!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκτός από κάποιες λεπτομέρειες των Χριστουγέννων, που αισθητικά σε καλύπτουν, αυτό που πραγματικά σου αρέσει (κάθε φορά λες ότι θα το κρατήσεις και μετά τις γιορτές) είναι τα αρωματικά κεριά! Ιδίως αυτά που μυρίζουν σανταλόξυλο ή λεβάντα είναι τα αγαπημένα σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Εννοείται ότι σου αρέσει να ψωνίζεις! Εκτός από διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα και δώρα, λατρεύεις να παίρνεις και στον εαυτό σου πράγματα που σου αρέσουν. Ένα άρωμα, ένα ρούχο ιδιαίτερο σου φτιάχνει αυτόματα τη διάθεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λίστα επιθυμιών σου… που είναι αρκετά μεγάλη και περιμένεις με ανυπομονησία, κάποιες από αυτές να τις ικανοποιήσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όσο πιο πολύ πέφτουν μέσα στο τι θέλεις και στο προσφέρουν, τόσο περισσότερο νιώθεις ότι σε αγαπούν και σε καταλαβαίνουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο καημός σου είναι το χιόνι. Θέλεις τόσο πολύ να χιονίζει τα Χριστούγεννα, που αν μένεις σε νότιο μέρος, δεν σου γίνεται το χατίρι. Ίσως και αυτός είναι ένας από τους λόγους που όταν μπορείς, την κάνεις για το Βορρά…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρότι δε φαίνεσαι “εορταστικός” τύπος, τα Χριστούγεννα σου αρέσουν πολύ και μάλιστα θέλεις να κρατάς όσο γίνεται τις παραδόσεις γιατί έτσι νιώθεις ότι δένεσαι περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και του σπιτιού, τα φαγητά, τα γλυκά, τα δώρα, όλα είναι όπως παλιά. Μη σου πούμε ότι έχεις στολίδια 10 και 20 χρόνων.

  5 ζώδια που αγαπούν άνευ όρων, ό,τι κι αν συμβεί

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σου αρέσει να κάνεις βόλτες αμέριμνος, εφ’ όσον δε δουλεύεις, με τον παγωμένο αέρα να χτυπά το πρόσωπό σου. Θα προτιμούσες να βρίσκεσαι κάπου απόμερα, στην εξοχή κι όχι στη βουή της πόλης, να χαζεύεις γύρω σου και να σκέφτεσαι, αλλά και το βράδυ, που δεν έχει κίνηση κι όλοι είναι κλεισμένοι σπίτια τους, το ίδιο είναι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κατ’ αρχάς, απολαμβάνεις περισσότερες ώρες ύπνου, αυτό όμως που λατρεύεις πραγματικά είναι να παρακολουθείς παλιές, χριστουγεννιάτικες ταινίες, κυρίως ασπρόμαυρες. Το να ταξιδεύεις νοερά σε μια παρελθοντική, ενδεχομένως και πιο ρομαντική εποχή, σου αρέσει πολύ. Αν μάλιστα κάθεστε όλοι μαζί, με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τις βλέπετε, ακόμα καλύτερα.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *