Τα 4 πιο άτυχα ζώδια για το 2022

Τα 4 πιο άτυχα ζώδια για το 2022Τα 4 πιο άτυχα ζώδια για το 2022.

 

Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια για το 2022. Αν είναι και το δικό σου μέσα, θα κλάψουν μανούλες.

Το 2022 πλησιάζει και πραγματικά δεν θέλουμε να έχει καμία σχέση με το 2020 και το 2021. Παρόλα αυτά φαίνεται πως κάθε χρονιά υπάρχουν τα τυχερά ζώδια αλλά και τα άτυχα ζώδια. Εμείς κάθε χρόνο αγχωνόμαστε μη και δούμε μέσα στην λίστα με τα άτυχα ζώδια και το δικό μας.

Το σημερινό άρθρο λοιπόν σίγουρα δε θα είναι ευχάριστο για εκείνους που θα ανακαλύψουν πως στη λίστα κρύβεται και το δικό τους ζώδιο. Για ποια ζώδια λοιπόν το 2022 σίγουρα δε θα είναι η χρονιά τους;

 

Ταύρος

Ταυράκι μου το 2022 σίγουρα δε θα είναι η αγαπημένη σου χρονιά. Αν εξαιρέσεις την σχέση σου που σίγουρα θα αποδείξει για ακόμη μία φορά ότι είναι βασισμένη σε γερά θεμέλια όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν μέσα από δοκιμασίες.

Αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη το 2022 σίγουρα θα έχεις αρκετές επιτυχίες όμως καμία από αυτή δε θα στεριώσει. Η αλήθεια είναι πως το 2022 θα θέσεις υψηλά στάνταρ και αυτό θα σε δυσκολέψει στο να βρεις το άλλο σου μισό.

Θα περάσεις μήνες απομονωμένο για να ξαναβρείς τον εαυτό σου όσων αφορά την προσωπική σου ζωή. Με τις φιλίες σου τα πράγματα θα είναι σκούρα. Πρόσωπα που υπολόγιζες θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρέπει να τα υπολογίζεις πια, πισώπλατες μαχαιριές και “σου ‘πα, μου ‘πες” που μόνο κακό θα σου κάνουν.

Με την οικογένειά σου τα πράγματα θα είναι σχετικά ήρεμα όμως εσύ θα έχεις συχνά νεύρα μαζί τους. Θα πιστέψεις ότι σε έχουν φορτώσει με πολλές ευθύνες και μερικές φορές θα νιώσεις ότι τους νταντεύεις χωρίς αποτέλεσμα.

  Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το 2022

 

Λέων

Λιονταράκι μου ούτε για σένα το 2022 θα είναι η χρονιά σου. Για αρχή στην προσωπική σου ζωή η ζήλεια και η παράνοια θα κυριαρχήσουν. Πολλές φορές τα πράγματα θα φτάσουν σε οριακό επίπεδο με σένα να αναρωτιέσαι “έχω κάνει την σωστή επιλογή;”

Μέσα σε όλα θα πρέπει να διαχειριστείς και τους διάφορους πειρασμούς που μπορεί να παρουσιαστούν. Έρ@τας από τα παλιά και μάλιστα ανεκπλήρωτος θα σου χτυπήσει την πόρτα την κατάλληλη στιγμή κι ενώ για άλλα ζώδια αυτό θα αποτελούσε μία διέξοδος, για σένα θα αποτελέσει αφορμή για περισσότερη μιζέρια.

Τύψεις, ενοχές, διλήμματα θα είναι οι τρεις λέξεις που θα κυριαρχήσουν φέτος στην προσωπική σου ζωή. Τέλος τα οικονομικά σου θα δουν βελτίωση όμως θα χρειαστεί από σένα να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια και μερικές φορές θα νιώσεις ότι κουράζεσαι και δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου.

 

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ το 2022 η δουλειά θα είναι για σένα πάνω από όλα. Αυτό όμως θα προκαλέσει πρόβλημα στην σχέση σου που θα σε ψάχνει στο σπίτι και δε θα σε βρίσκει. Κι εσύ σαν κλασικός Ζυγός αντί να εξηγήσεις την θέση σου, θα περιμένεις ο άλλος να μαντέψει τις προθέσεις σου.

Και αυτό θα φέρει την σχέση σας σε οριακό επίπεδο. Όσων αφορά τους φίλους σου, από την μία το 2022 θα νιώθεις ότι πρέπει να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε αυτούς από την άλλη θα αποξενώνεσαι και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις στην σχέση σας.

Με λίγα λόγια το 2022 θα τρέχεις και θα φτάνεις. Θα προσπαθείς να γίνεις χίλια κομμάτια για να τους ικανοποιήσεις όλους όμως μάταια κι αν δεν αποφασίσεις σιγά σιγά να μιλάς πιο ξεκάθαρα γι’ αυτά που σε απασχολούν θα κλατάρεις. Δύο καρπούζια δεν χωράνε κάτω από την ίδια μασχάλη.

  Αδυναμίες ζωδίων: Το αδύναμο σημείο αντρών και γυναικών

 

Αιγόκερως

Αγαπημένε μου Αιγόκερε το 2022 για σένα θα είναι ζόρικο κυρίως από οικονομικής απόψεως αλλά και εξαιτίας οικογενειακών ζητημάτων. Καταρχάς τα οικονομικά σου θα περάσουν από σαράντα κύματα. Πολλές οι ιδέες σου όμως λίγες από αυτές θα υλοποιηθούν φέτος.

Αυτό πολλές φορές θα σε απογοητεύει και θα σε κάνει να νιώθεις πραγματικά ένα τίποτα με τους φίλους και την οικογένεια να γίνονται για σένα σάκος του μποξ, κάτι που θα δημιουργήσει περισσότερη κόντρα και γκρίνια.

Όσων αφορά την οικογένεια θα προσπαθήσεις να βρεις στο 2022 το στήριγμα μέσα από αυτήν, όμως η αλήθεια είναι πως δε θα είσαι με τίποτα ευχαριστημένος κι εκείνοι κουρασμένοι από την γκρίνια σου δε θα σου δίνουν αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *