Καφές αδυνάτισμα: Τα θετικά αποτελέσματα του μαύρου καφέ στην απώλεια βάρους

Καφές αδυνάτισμα

Καφές αδυνάτισμα

Τα θετικά αποτελέσματα του μαύρου καφέ στην απώλεια βάρους

 

ΑΠΟ ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΡΟΥΒΑΛΗ

Καφές αδυνάτισμα: Η κατανάλωση καφέ έχει συνδεθεί με την απώλεια κιλών.

Ωστόσο, αυτοί οι ισχυρισμοί είναι σωστοί ή πρόκειται για παρερμηνείες ή υπερβολές;

Εάν είστε ένας από εκείνους που εργάζονται αργά μέχρι το βράδυ ή πιθανόν είστε στη δουλειά μέχρι την αυγή, τότε είμαστε σίγουροι ότι ο καφές είναι ένας απόλυτος σωτήρας για εσάς.

Είτε σας αρέσει ο καφές μαύρος είτε με γάλα ή με οποιοδήποτε άλλο μείγμα, υπάρχει κάτι απίστευτα παρήγορο σε αυτό το ποτό που καταπραΰνει την ψυχή σας.

Και για να μην αναφέρουμε ότι πολλοί από εσάς δυσκολεύονται ακόμη και να περάσουν τη μέρα χωρίς ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ το πρωί.

Αλλά, παρά την ικανότητά του να σας κάνει να νιώσετε ξύπνιοι και δραστήριοι, ξέρατε ότι ο καφές μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος;

Όταν πίνετε καφέ χωρίς καμία γλυκαντική ουσία, ο αντίκτυπος διπλασιάζεται. Ο μαύρος καφές παρέχει επίσης πολύ περισσότερα από την καφεΐνη.

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, η κατανάλωση τεσσάρων φλιτζανιών καφέ ημερησίως θα μπορούσε να μειώσει το σωματικό λίπος κατά περίπου 4%.

 

Καφές αδυνάτισμα: Τα θετικά αποτελέσματα του μαύρου καφέ στην απώλεια βάρους

Τα θετικά αποτελέσματα του μαύρου καφέ στην απώλεια βάρους

 

5 οφέλη του σκέτου καφέ στην απώλεια κιλών

 

Θερμίδες σε μαύρο καφέ.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USDA), ένα φλιτζάνι κανονικό μαύρο καφέ που παρασκευάζεται από αλεσμένους κόκκους περιέχει δύο θερμίδες. 20 γραμμάρια πλούσιου μαύρου εσπρέσο, από την άλλη πλευρά, περιέχει μόνο μία θερμίδα.

  Εικόνες καλημέρας .....giortazo.gr

Ο αριθμός των θερμίδων στον καφέ σας μειώνεται στο μηδέν εάν χρησιμοποιείτε κόκκους χωρίς καφεΐνη.

 

Ο μαύρος καφές διευκολύνει την απώλεια βάρους.

Ο μαύρος καφές περιέχει επίσης μια ουσία που ονομάζεται χλωρογενικό οξύ, η οποία έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην απώλεια βάρους. Η παρουσία χλωρογενικού οξέος στον μαύρο καφέ καθυστερεί την παραγωγή γλυκόζης στο σώμα μετά το δείπνο.

Επιπλέον, ο σχηματισμός νέων λιποκυττάρων μειώνεται, με αποτέλεσμα λιγότερες θερμίδες στο σώμα. Το χλωρογενικό οξύ στον καφέ δρα ως αντιοξειδωτικό. Βοηθά στον έλεγχο της υψηλής αρτηριακής πίεσης, συμβάλλει θετικά στην απώλεια βάρους και στη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα στο σώμα.

 

Ο μαύρος καφές μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της ξαφνικής πείνας.

Η καφεΐνη, ένα συστατικό του καφέ, είναι γνωστό ότι έχει ποικίλες επιπτώσεις στο σώμα μας.

Η καφεΐνη είναι ένα φυσικό διεγερτικό που βοηθά τον εγκέφαλο και το κεντρικό νευρικό μας σύστημα να παραμείνουν δραστήριοι και συγκεντρωμένοι. Βοηθά επίσης στη βελτίωση των επιπέδων ενέργειάς μας.

Καφές αδυνάτισμα

 

Βοηθά στη καύση του λίπους.

Οι πράσινοι κόκκοι καφέ συμβάλλουν στην αύξηση της ικανότητας καύσης λίπους του σώματός μας. Προκαλεί το σώμα να απελευθερώσει περισσότερα ένζυμα καύσης λίπους. Λειτουργεί επίσης ως φυσικό καθαριστικό για το ήπαρ.

Καθαρίζει το ήπαρ και εξαλείφει την κακή χοληστερόλη και τα περιττά λιπίδια, επιτρέποντας στο μεταβολισμό μας να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά.

 

Ρίχνει τα επίπεδα του νερού στο σώμα.

Ο μαύρος καφές λέγεται επίσης ότι είναι φυσικός θεραπευτής. Σύμφωνα με τους ειδικούς υγείας, ο μαύρος καφές βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας νερού από το σώμα. Αυτή η προσέγγιση βοηθά στην απώλεια βάρους χωρίς να προκαλεί επικίνδυνες παρενέργειες.

  Αυτή είναι η δίαιτα των μονάδων που κάνει θραύση στο εξωτερικό!

Αυτή η απώλεια βάρους, ωστόσο, μπορεί να είναι προσωρινή.

Έτσι, τώρα ξέρετε πώς ο μαύρος καφές μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος!

Αλλά βεβαιωθείτε ότι συμβουλεύεστε το γιατρό σας πριν προσθέσετε κάτι νέο στη διατροφή σας.

 

healthweb.gr

Αφήστε μια απάντηση