Τρόποι για να Χάσετε Κιλά στον «Αυτόματο Πιλότο»

8 Τρόποι για να Χάσετε Κιλά στον «Αυτόματο Πιλότο»

8 Τρόποι για να Χάσετε Κιλά στον «Αυτόματο Πιλότο»

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χάσετε βάρος χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα από τη διατροφή σας και χωρίς να λιμοκτονήσετε.

 

Καταναλώστε περισσότερη πρωτεΐνη

Καταναλώστε περισσότερη πρωτεΐνη
© elenathewise/ Depositphotos.com, © Shebeko/ Depositphotos.com

 

Όταν κάνετε διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, αποφεύγετε αυτόματα την υπερκατανάλωση τροφής, κάτι που θα σας βοηθήσει να χάσετε μερικά κιλά χωρίς να μετράτε θερμίδες.

Όταν συνδυάζεται με άσκηση, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερο άπαχο μυ, κάτι που θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα την απώλεια βάρους.

 

Φάτε με δεμένα τα μάτια

Μια γερμανική μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι συμμετέχοντες με δεμένα μάτια έτρωγαν λιγότερο φαγητό από τους συμμετέχοντες που μπορούσαν να δουν τα πιάτα τους.

Η εξήγηση αυτού του φαινομένου είναι ότι η στέρηση της όρασης μειώνει την ηδονική πείνα — δηλαδή την πείνα που προκαλείται όχι από ανάγκη αλλά από λιγούρα. Είναι μάλλον καιρός να δοκιμάσετε μια διαφορετική διατροφική εμπειρία.

 

Πιείτε νερό πριν από τα γεύματα

8 Τρόποι για να Χάσετε Κιλά στον «Αυτόματο Πιλότο»
© Iatanni/ Depositphotos.com, © Prostock-studio/ Shutterstock.com

 

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η κατανάλωση περίπου 0,5 λίτρου νερού 30 λεπτά πριν από το γεύμα μπορεί να σας βοηθήσει να αδυνατίσετε.

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την έρευνα δεν άλλαξαν καθόλου τον τρόπο ζωής τους, ωστόσο έχασαν περίπου 2 κιλά . Έτσι, για να αποκτήσετε φόρμα, σκεφτείτε να πίνετε 1-1,5 λίτρο νερό καθημερινά.

8 Τρόποι για να Χάσετε Κιλά στον «Αυτόματο Πιλότο»

 

Πιείτε περισσότερο καφέ

8 Τρόποι για να Χάσετε Κιλά στον «Αυτόματο Πιλότο»
© afotobe/ Shutterstock.com

 

Εάν είστε λάτρης του καφέ, η επιστήμη αποκάλυψε ότι η αύξηση της κατανάλωσής του μπορεί να βοηθήσει να περιορίσετε την όρεξή σας και να ελέγξετε τις λιγούρες, να επιταχύνει το μεταβολισμό σας και να αυξήσει την καύση λίπους κατά την άσκηση.

  Η δίαιτα των Superfoods

 

Κάντε κρύο ντους

Εκτός από το ότι σας χαρίζει λαμπερό δέρμα και σας κάνει να αναρρώνετε πιο γρήγορα μετά από μια έντονη άσκηση, το κρύο ντους μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χάσετε μερικά εκατοστά γύρω από τον λαιμό και την περιοχή των ώμων.

Όταν το σώμα εκτίθεται σε ένα κρύο περιβάλλον, όπως στο ντους, ορισμένα λιποκύτταρα αρχίζουν να καίγονται για να παράγουν θερμότητα, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια βάρους.

 

Καθίστε πριν ξεκινήσετε να τρώτε

Καθίστε πριν ξεκινήσετε να τρώτε
brightside

 

Όλοι έχουμε πολυάσχολες μέρες που τρώμε χωρίς σκέψη ενώ στεκόμαστε ή περπατάμε. Δυστυχώς, η επανάληψη τέτοιων πρακτικών, αργά αλλά σταθερά, οδηγεί σε αύξηση βάρους.

Οι διατροφολόγοι πιστεύουν ότι το να καθίσετε για ένα γεύμα μπορεί να βοηθήσει τον εγκέφαλό σας να αναγνωρίσει ότι είχατε ένα σωστό γεύμα, μειώνοντας τις πιθανότητές σας για υπερκατανάλωση τροφής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Μασήστε το φαγητό σας

Αν και διατροφικά οι 200 θερμίδες είναι 200 θερμίδες ανεξάρτητα από το πόσο καλά τις μασάτε, η επιστήμη φαίνεται να έχει άλλο τρόπο να το δει. Μασώντας μέχρι να μην μείνουν σβώλοι, το σώμα καίει περισσότερες θερμίδες κατά την πέψη.

Επιπλέον, το αργό μάσημα μπορεί να βελτιώσει τη ροή του αίματος στο στομάχι. Ως αποτέλεσμα, αφιερώνοντας χρόνο ενώ τρώτε μπορεί να κάψετε επιπλέον 2.000 θερμίδες το μήνα.

 

Καταναλώστε πικάντικο φαγητό

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα πικάντικα τρόφιμα μπορούν να προκαλέσουν απώλεια βάρους, καθώς μειώνουν την όρεξη και αυξάνουν την κατανάλωση ενέργειας. Περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση τσίλι μπορεί ενδεχομένως να κάνει τους ανθρώπους να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες από αυτές που θα κατανάλωναν κανονικά.

  Έχασε 50 Κιλά σε 9 Μήνες!!

Έτσι, η προσθήκη λίγης καυτερής σάλτσας στο γεύμα σας μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητο βάρος.

 

toftiaxa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *