Το δράμα της κυρίας Φωτεινής: «Η κόρη μας, μας λέει τσιγκούνηδες επειδή δεν έχουμε λεφτά για το γάμο της»

 

Το δράμα της κυρίας Φωτεινής

Το δράμα της κυρίας Φωτεινής: «Η κόρη μας, μας λέει τσιγκούνηδες επειδή δεν έχουμε λεφτά για το γάμο της»

«Η κόρη μας, μας λέει τσιγκούνηδες επειδή δεν έχουμε λεφτά για το γάμο της»

 

Τσιγκούνηδες αποκάλεσε μία 29χρονη γυναίκα τον πατέρα της και τη σύζυγό του, επειδή δεν μπορούν να συνεισφέρουν στον γάμο της.

“Η Δήμητρα είναι κόρη του άντρα μου από τον πρώτο του γάμο. Είναι 29 χρονών και παντρεύεται το ερχόμενο καλοκαίρι έναν άντρα – πολύ καλό παιδί – με τον οποίο είναι μαζί 3 χρόνια.

Είναι και οι δύο μορφωμένοι με πολύ καλές δουλειές και πολύ καλό εισόδημα.

Πριν από λίγες μέρες η Δήμητρα έστειλε ένα e-mail στον άντρα μου – δηλαδή το μπαμπά της – και τον ρώτησε μέχρι τι ποσό σκοπεύουμε να διαθέσουμε για το γάμο της.

Δεν μας είπε ούτε που σκοπεύει να παντρευτεί, ούτε που σκοπεύει να κάνει το γλέντι, ούτε ανέφερε πόσο θα κοστίσει όλος ο γάμος, παρά μόνο μέχρι τι ποσό αντέχουμε οικονομικά να καλύψουμε.

Και εγώ και ο άντρας μου είμαστε συνταξιούχοι και η σύνταξή μας είναι σχετικά μικρή. Τα βάλαμε κάτω, τα υπολογίσαμε και συμφωνήσαμε πάνω σε ένα ποσό.

Όταν ο μπαμπάς της, της απάντησε και της είπε πόσα μπορούμε να συνεισφέρουμε, όχι μόνο δεν απάντησε για να πει έστω ένα ευχαριστώ, αλλά εκ των υστέρων μάθαμε ότι έκανε παράπονα στη μάνα της (την πρώην γυναίκα του άντρα μου), η οποία μας τηλεφώνησε φανερά εκνευρισμένη και με ιδιαίτερα επιθετικό τόνο αποκαλώντας μας τσιγκούνηδες και ότι θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που δίνουμε τόσο λίγα για έναν τόσο ακριβό γάμο.

 

Το δράμα της κυρίας Φωτεινής: «Η κόρη μας, μας λέει τσιγκούνηδες επειδή δεν έχουμε λεφτά για το γάμο της»

 

  Το εκπληκτικό βίντεο με την Gisele Bündchen να διασώζει μια θαλάσσια χελώνα: «Απελπισία στα μάτια της»

Τους χαρακτήρισε τσιγκούνηδες επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει τον πολυτελή γάμο που οργάνωσε

Φυσικά και στεναχωρηθήκαμε και οι δύο, και εγώ που έχω άριστη σχέση με τη Δήμητρα και ο πατέρας της, γιατί κατάλαβε ότι τον βλέπει όχι σαν μπαμπά της, αλλά σαν ένα πορτοφόλι με λεφτά, που πρέπει να ανοίξει και να σκορπίσει ασύστολα.

Θα έπρεπε να είχε μιλήσει πρώτα σε εμάς και μετά στη μητέρα της. Επίσης θα έπρεπε να μας πει πάνω κάτω πόσο θα κόστιζε ο γάμος για να τα κανονίσουμε και εμείς με τη σειρά μας αλλιώς. Ξέρω ότι παραδοσιακά ο μπαμπάς της νύφης πληρώνει το γλέντι, αλλά αν δεν μας ενημερώσει πόσο κοστίζει, τι θα κάνουμε;

Θα μυρίσουμε τα νύχια μας;

Αν ήθελε έναν τόσο ακριβό γάμο, θα έπρεπε να σκεφτεί πρώτα αν αντέχει η δική της τσέπη και του άντρα της και μετά αν αντέχει η τσέπη των υπολοίπων.

Κόρη του άντρα μου είναι και φυσικά θα της δίναμε ένα καλό ποσό για το γάμο της, αλλά δεν είμαστε και υποχρεωμένοι. Μας ρώτησε ποια είναι τα οικονομικά μας και αν τα βγάζουμε πέρα; Με ποιο δικαίωμα μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό; Δικός της γάμος είναι και του φίλου της.

Αν τον θέλουν πλούσιο και υπερπαραγωγή, ας τον πληρώσουν κιόλας και δίνει ο καθένας από τους καλεσμένους, αλλά και εμείς οι συγγενείς ό, τι αντέχει η τσέπη μας.

Από εκείνη την ημέρα δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο και δεν ξέρουμε πώς να το χειριστούμε.

Μας έχει αφήσει τελείως εκτός των προετοιμασιών, ούτε μας ρωτάει, ούτε μας συμβουλεύεται, ούτε καν μας μιλάει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Εγώ από τη μεριά μου ό, τι μπορούσα να προσφέρω, το προσέφερα.

  Καλώς μας ήρθες Μάη......giortazo.gr

Από κει και πέρα αν έχει κάποιο πρόβλημα ας έρθει από δω να μας το πει και θα τη φτιάξω εγώ καλά. Απαιτήσεις από τα οικονομικά των άλλων δεν μπορούμε να έχουμε.

Φωτεινή”

 

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *